de kosten van een e-visum

De kosten van een e- visum Cambodja:

Er zijn verschillende visa die aangevraagd kunnen worden. De drie belangrijkste:

  • Het e- visum oftewel het online te verkrijgen visum
  • Gaat u op vakantie of een zakenreis die maximaal 30 dagen in beslag neemt dan is het e- visum een uitermate geschikt visum voor u om aan te vragen. De gemiddelde afwikkeling van een e- visumaanvraag is enkele dagen nadat u uw betaling heeft gedaan. Dit e- visum wordt per email aan u toegezonden waarna u deze kunt downloaden en uitprinten. De totale kosten van een e- visum Cambodja zijn € 49,95 per reiziger en deze kunnen worden voldaan met iDeal of Bancontact. Hierin zijn alle kosten meegenomen o.a. consulairekosten aanvraagkosten servicekosten en koersopslagen.

    Transactiekosten kunt u voorkomen door te betalen met iDeal of Bancontact.

  • Overige ( fysieke ) visa
  • Gaat u langer dan 30 dagen aaneengesloten naar Cambodja dan dient u contact op te nemen met het Cambodjaanse consulaat in Brussel. In Nederland is helaas geen consulaat aanwezig. Daar vraagt u een zogenaamd fysiek visum aan meestal in de vorm van een sticker geplakt in uw paspoort. Een andere reden om contact op te nemen met het consulaat in Brussel is indien u niet aan alle voorwaarden voldoet voor de aanvraag van een e- visum. Zonder te voldoen aan alle voorwaarden is het aangevraagde e- visum ongeldig.
  • De spoedaanvragen
  • Wilt u sneller een goedgekeurde aanvraag dan kunt u een spoedaanvraag doen. De afwikkelingstijd wordt zeer verkort tot 24 uur. De extra kosten per visum zijn € 5.00 per persoon.

Vraagt u uw e- visum bij ons aan dan berekenen wij de standaard visumprijs: alle noodzakelijke kosten zijn hierbij inbegrepen zodat u geen consulaire kosten, koersopslagen, servicekosten en andere mogelijke aanvullende kosten betaalt.

Wij adviseren onze klanten uit Nederland en België te betalen met iDeal of Bancontact zodat er geen transactiekosten berekend worden. Betaalt u echter met Paypal of met uw creditcard dan worden er wettelijk bepaalde transactiekosten in rekening gebracht.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Wij staan u met raad en daad bij.