2515
VISA VERWERKT
DEZE MAAND

Visum voor China

Nu online aanvragen

Vraag nu online uw visum voor China aan

U kunt uw aanvraag voor China eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor China is beschikbaar vanaf € 136,95 per persoon. Wij accepteren betaling via iDEAL, overschrijving of PayPal.

Toerisme: beschikbare visums

Een toerismevisum is geschikt voor toeristische reizen. Vraagt u dit type visum aan indien u op vakantie gaat of bijvoorbeeld vrienden gaat bezoeken.

 Max. reizen  Dagen verblijf  Geldigheid  Prijs  
Enkele reis max. 21 dagen in totaal 30 dagen € 136,95 Aanvragen
Enkele reis max. 30 dagen in totaal 90 dagen € 166,50 Aanvragen

Visum China aanvragen

Uw visumaanvraag voor China kunt u via deze website regelen. Wij zorgen ervoor dat u het juiste visum ontvangt, indien gewenst met een uitnodigingsbrief. Het is van groot belang dat u uw visumaanvraag door een professionele organisatie laat verzorgen, aangezien de procedure voor China complex is.

Het proces gaat bij ons als volgt:

 1. U vult het digitale aanvraagformulier in.
 2. Wij controleren uw aanvraag en dienen deze voor u in.
 3. U ontvangt 10 dagen voor vertrek een digitale kopie van het visum en een Track en Trace nummer van het officiële document.
 4. U ontvangt de officiële documenten twee tot drie dagen later per post. U kunt de status van uw verzending te allen tijde volgen.
 5. Met het officiële visum kunt u op elk vliegveld door de douane (u maakt gebruik van de Group Line indien mogelijk).

Voor China dient u rekening te houden met de volgende vereisten:

 • Belangrijk: u dient met minimaal twee personen tegelijk het land te betreden en verlaten.
 • U dient ons te voorzien van een kopie van uw paspoort, vlucht- en hotelreservering. U dient een hotelreservering te hebben voor uw gehele verblijf.
 • Het visum is geldig voor toerisme en zakenreizen. Werken is met dit visum niet toegestaan.
 • U kunt maximaal 21 dagen in China verblijven.
 • U dient het visum minimaal 2 weken van te voren aan te vragen.
 • Het visum is slechts geldig voor één inreis (single entry).

Er bestaan een aantal verschillende visa voor China. Wij leveren u een zogenoemd "pre-authorized" visum. U hoeft hiervoor niet naar de ambassade en kunt het visum geheel digitaal aanvragen. U hoeft ook ter plekke in China niets meer te regelen. Het is dus feitelijk een e-visum.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Laatste beoordelingen voor China

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum China. Het visum voor China wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.2/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • China visum keurig en op tijd geregeld, visum kwam met post 10 dagen van te...

  Diana - 10/10 Roosendaal

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via iDEAL, overschrijving of Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.