Laatste nieuws

11-10-2017 10:12

Een groot probleem voor Turken die naar Amerika willen of Amerikanen die naar Turkije willen, want beide landen hebben wegens een geschil besloten om elkaar geen toeristenvisa meer te verstrekken. Wat nu? Lees verder »


11-10-2017 10:11

De Verenigde Staten en Turkije verstrekken geen toeristenvisa meer aan elkaar Een groot probleem voor Turken die naar Amerika willen of Amerikanen die naar Turkije willen, want beide landen hebben wegens een geschil besloten om elkaar geen toeristenvisa meer te verstrekken. Wat nu? Lees verder »


25-09-2017 14:38

Trump breidt het omstreden inreisverbod van de Verenigde Staten uit met drie nieuwe landen. Burgers uit Noord-Korea, Tsjaad en sommige reizigers uit Venezuela kunnen binnenkort niet meer zomaar naar Amerika reizen. Lees verder »


04-09-2017 20:25

Een lange tijd is het een zeer ingewikkeld proces geweest om een visum aan te vragen voor zakelijke reizen naar Vietnam. Hierdoor is er een tijd een gedoogdbeleid geweest om een toeristisch visum te gebruiken voor zakelijke gelegenheden in het land. Lees verder »


07-08-2017 11:54

In januari gaf Obama zijn goedkeuring aan de International Enterpreneur Rule, een maatregel die het voor buitenlandse ondernemers vergemakkelijkt om een start-up in de Verenigde Staten op te zetten. Dit start-up visum zou deze zomer ingevoerd moeten worden, maar President Trump gooit roet in het eten en blokkeert het plan van zijn voorganger. Hij stelt de invoering uit tot maart 2018, en het is nog maar de vraag of de maatregel überhaupt ingevoerd zal worden. Lees verder »


Alle berichten