Laatste nieuws

08-06-2017 13:05

De geruchten dat je bij bepaalde landen je wachtwoorden moet geven wanneer je de grens over gaat, zwellen steeds verder aan. De app 1Password, die veelvuldig gebruikt wordt om wachtwoorden op te slaan, heeft daar iets op bedacht. Lees verder »


07-06-2017 15:34

Mijn e-visum is binnenkort verlopen, en ik weet niet wat ik moet doen ?! Maakt u geen zorgen! Het is belangrijk om op te merken dat niet alle landen in aanmerking komen uw e-visum te verlengen. In deze post zullen we uitleggen hoe u uw e-visum voor Sri Lanka kunt verlengen. Lees verder »


22-05-2017 14:53

Via e-visums.nl/vietnam kunt u eenvoudig en snel uw e-visum voor Vietnam aanvragen. Onderstaand vindt u de zeven meest gestelde vragen over het e-visum voor Vietnam, uiteraard met bijbehorende antwoorden. Lees verder »


19-05-2017 14:29

De Canadese regering heeft zijn New Tourism Vision gelanceerd. Het plan bestaande uit twintig punten moet voor elkaar krijgen dat er in 2021 dertig procent meer buitenlandse toeristen naar het land komen. Als onderdeel van dit plan zet de regering nog hoger in op toeristen uit China. Het is de bedoeling dat er de komende vier jaar twee keer zoveel Chinese toeristen naar Canada komen. Lees verder »


18-05-2017 15:45

De voorwaarden van het e-visum voor India zijn recent aangepast in het voordeel van u als reiziger. Waar er voorheen één e-visum beschikbaar was, geldig voor toerisme en zakenreizen, heeft u nu de keuze uit 3 typen e-visa. Vanaf heden kunt u een aanvraag indienen voor een e-tourist visa, een e-business visa of een e-medical visa, geldig voor resp. toerisme, zakenreizen en medische reizen. Lees verder »


Alle berichten