Laatste nieuws

28-03-2018 09:20

Toeristenvisum verlengen Sri Lanka 
Met de juiste informatie hoeft het verlengen van je visum in Sri Lanka niet moeilijk te zijn.
Het standaard toeristenvisum is 30 dagen geldig, deze kun je met 2 maanden verlengen. Sri Lanka laat je bij uitzondering zelfs 5 maanden langer blijven. Lees verder »


02-03-2018 10:52

Regelmatig krijgen wij de vraag gesteld of kinderen voor een van onze bestemmingen ook een visum nodig hebben. Vaak denken ouders dat kinderen kunnen meereizen op het visum wat voor hen is aangevraagd. In de praktijk ligt het vaak anders. In deze blog leggen wij kort uit of kinderen voor Turkije een visum dienen te hebben. Lees verder »


06-02-2018 12:54

Heeft mijn reisverleden invloed op het verkrijgen van een reistoestemming? Een vraag die ons regelmatig wordt gesteld. Een zeer terechte vraag ook, want de VS heeft haar inreisvoorwaarden de laatste jaren aangescherpt. Lees verder »


06-02-2018 12:41

Voor India bestaan er twee soorten visums. Je kunt online een elektronisch visum aanvragen (een e-visum) of kiezen voor een fysiek visum, dat is een sticker in je paspoort. Reizigers die op (zaken)reis naar India gaan kiezen vaak voor een online elektronisch visum, want het is sneller en makkelijker aan te vragen dan het fysieke visum. Lees verder »


06-02-2018 11:30

Als u naar Canada wilt reizen, dan dient u een elektronische reisautorisatie aan te vragen. Dit is verplicht en het is aan te raden deze minimaal een week voor uw vertrek online aanvragen, waarna u de autorisatie per email ontvangt. Doet u dit niet tijdig, dan moet u gebruik maken van een spoedprocedure, wat tot onnodig veel stress en geregel kan leiden. U moet alleen goed nakijken, welke reisautorisatie u nodig heeft. Er zijn namelijk twee soorten reisautorisaties: ESTA en eTA. Lees verder »


Alle berichten