Laatste nieuws

07-08-2017 11:54

In januari gaf Obama zijn goedkeuring aan de International Enterpreneur Rule, een maatregel die het voor buitenlandse ondernemers vergemakkelijkt om een start-up in de Verenigde Staten op te zetten. Dit start-up visum zou deze zomer ingevoerd moeten worden, maar President Trump gooit roet in het eten en blokkeert het plan van zijn voorganger. Hij stelt de invoering uit tot maart 2018, en het is nog maar de vraag of de maatregel überhaupt ingevoerd zal worden. Lees verder »


06-07-2017 16:19

Het inreisverbod van Donald Trump is een plan dat voor veel onrust heeft gezorgd binnen en buiten Amerika. Na het opschorten van het eerste inreisverbod komt de Amerikaanse overheid met een tweede plan. Is het inreisverbod dit keer zodanig aangepast dat het nu wel geaccepteerd wordt? Lees verder »


06-07-2017 14:40

India zal binnenkort een beslissing maken over een visum voor Nederlandse paspoorthouders. Er wordt namelijk gesproken over een werk- of toeristenvisum voor vijf jaar voor iedereen met een Nederlands paspoort. Premier Narendra Modi kondigde dit aan tijdens zijn bezoek aan de Indiase gemeenschap in Den Haag. Nederland heeft na Engeland de meeste inwoners van Indiase origine. Lees verder »


08-06-2017 13:05

De geruchten dat je bij bepaalde landen je wachtwoorden moet geven wanneer je de grens over gaat, zwellen steeds verder aan. De app 1Password, die veelvuldig gebruikt wordt om wachtwoorden op te slaan, heeft daar iets op bedacht. Lees verder »


07-06-2017 15:34

Mijn e-visum is binnenkort verlopen, en ik weet niet wat ik moet doen ?! Maakt u geen zorgen! Het is belangrijk om op te merken dat niet alle landen in aanmerking komen uw e-visum te verlengen. In deze post zullen we uitleggen hoe u uw e-visum voor Sri Lanka kunt verlengen. Lees verder »


Alle berichten