Kosten van een visum Turkije 2017

05-05-2017 11:44, door

Een visum voor Turkije 2017 kost 24,95,- per persoon. Als u op het vliegveld een visum wilt kopen dan bent u zelfs duurder uit. Als u het visum online aanvraagt dan scheelt u dat tijd want u dient in Turkije in de rij te staan op de luchthaven. Op deze manier kunt u met een gerust hart op reis en kunt u bij aankomst direct van uw vakantie gebruik gaan maken!

Kosten van een visum Turkije 2017

Een visum voor Turkije kost 24,95,- per persoon. Als u op het vliegveld een visum wilt kopen dan bent u duurder uit. Als u het visum online aanvraagt scheelt u dat tijd.  U komt in Turkije in de rij te staan op het vliegveld om een visum te kopen. Op deze manier kunt u met een gerust hart op reis en kunt u bij aankomst direct van uw vakantie gaan genieten!

Wij leveren voor zowel de Nederlandse en Belgische markt de E-visum aanvragen. Beide nationaliteiten hebben verplicht een visum nodig als men op reis gaat naar Turkije. Tot 2014 kon dit enkel en alleen nog maar gekocht worden op het vliegveld maar tegenwoordig is dat zo goed als niet meer mogelijk. U kan het visum nu in zijn geheel online kopen. Wij verstrekken het visum als u deze voor 23.00 besteld nog dezelfde dag! Indien u het visum binnen 15 minuten wilt dan is dat ook mogelijk. U betaald dan iets meer maar u bent dan verzekerd dat het visum binnen 15 minuten in uw mailbox is. Via kunt u ook kiezen voor de optie post. U krijgt het visum dan per mail en per post thuisgestuurd.

Wij controleren uw gegevens op fouten!

Als u een visum voor Turkije via ons koopt dan controleren wij op een aantal veel voorkomende fouten. Zo controleren wij:

-Heeft u het juiste documenttype ingevoerd? Vaak verward men een ID kaart met een paspoort.
-Klopt uw ID kaart - of paspoortnummer? Wij controleren of de lengte van uw ingevoerd documentnummer in orde is, is deze dat niet dat krijgt u van ons een bericht.
-Zitten er geen rare tekens in uw aanvraag die daar niet horen? Om een visum zo goed mogelijk te verstrekken bekijken wij of er geen tekens in uw aanvraag worden gezet die daar per ongeluk niet horen.

Kosten visum Turkije via de overheid

Indien u het visum zelf wenst te kopen bij de Turkse overheid dan zijn de kosten $ 20,70 met daarin alle kosten inbegrepen. Uiteraard bent u afhankelijk van de stand van de dollar aangezien u in dollars betaald. De koers hiervan verschilt elke dag. U kan er vanuit gaan dat een visum ongeveer 20,00 euro kost. Let wel op: U kan het visum enkel betalen met een creditcard. U kan eenvoudig betalen met IDEAL/ overboeking of Mister Cash.

Wij merken dat veel klanten van ons de ervaring hebben dat er slecht of geen contact te krijgen is met de Turkse overheid als het om visum gerelateerde vragen zijn. U kan ons 7 dagen per week bellen of een e-mail sturen.

Bereikbaarheid

Wij zijn een van de weinige visumorganisaties die 7 dagen telefonisch te bereiken is. U kan ons van maandag t/m vrijdag bellen vanaf 08.00 in de ochtend tot 22.00 in de avond. Zaterdags zijn wij te bereiken van 09.00 tot 18.00 en zondag van 09.00 tot 12.00 uur.  Als u ons een e-mail stuurt dan beantwoorden wij deze ook altijd nog dezelfde dag.

Betalen met IDEAL, Mister Cash, Paypal of een overboeking.

Via ons kunt u snel en eenvoudig een visum in het Nederlands aanvragen en daarbij gebruik maken van diverse betaalmethodes. U kan kiezen voor IDEAL, Paypal, overboeking en voor de Belgische bezoeker voor Mister Cash. Bij ons is er geen limiet van het aantal personen waarvoor u een E-visum wilt aanvragen. U kan tot wel 100 personen tegelijk een E-visum aanvragen en in een betaling voldoen. Ons aanvraagproces is zo ingericht dat deze op een eenvoudige manier te hanteren is en beter werkt dan via de Turkse overheid.

Uitleg over de kosten van een visum Turkije.


Wij berekenen een kleine fee om het visum te verwerken. Deze kleine fee vragen wij zodat wij enkele dingen mogelijk kunnen maken. Wij kunnen door deze fee de service bieden die u van ons mag verwachten. U kan ons 7 dagen per week telefonisch benaderen voor vragen. Wij kunnen hierdoor ook de mogelijkheid bieden om diverse betaalmethodes aan te bieden die de overheid van Turkije niet heeft. U kan betalen met IDEAL, Mister Cash, Paypal en met een overboeking. Uiteraard moeten wij ook belasting betalen waardoor deze samen met de BTW hierin verrekend zitten.

Wij zorgen ervoor dat al uw gegevens beveiligd worden opgeslagen.

Wij dragen veel zorg aan de beveiliging van onze website. Wij maken gebruik van een beveiligde website. Dit kunt u zien door het “ S” die in httpS staat van ons webadres. Dit betekend dat onze site is beveiligd met het meest nieuwe SSL certificaat. Dit houdt in dat al uw gegevens beveilig en gecodeerd worden opgeslagen. Nadat wij uw visum hebben uitgegeven worden uw gegevens ook verwijderd uit het systeem. U kan via onze site dus uitgaan dat wij op een correcte manier een visum voor u aanvragen met de ingevoerde gegevens!

Wees altijd voorzichtig!

Als u anno 2017 een visum online gaat aanvragen kijk dan altijd waar u dit koopt. Een eenvoudige tip is dat je kijkt of er een telefoonnummer aanwezig is die gebeld kan worden. Neemt men niet op of is deze niet aanwezig dan is ons advies hier geen visum te kopen. U kan dan niet terecht met urgente vragen en dit kan in sommige gevallen betekenen dat u uw vakantie misschien gaat missen.


Reacties