De kosten

De kosten van een ESTA aanvraag

De kosten van een ESTA voor Amerika bestaan uit consulaire kosten en verwerkingskosten. U vraagt uw ESTA op deze website al vanaf € 29,95 aan. U kunt eenvoudig en snel online betalen met iDeal, Bancontact of PayPal. 

Betaalmethoden

Uw ESTA aanvraag kunt u op deze website veilig online betalen met iDeal, Bancontact of PayPal, zonder transactiekosten. Het is dus niet nodig om over een credit card te beschikken. U kunt er ook voor kiezen om per bankoverschrijving te betalen. Na het kiezen van deze betaalmethode krijgt u een betaalomschrijving die u bij uw overschrijving vermeldt. We kunnen uw aanvraag pas in behandeling nemen nadat we uw betaling hebben ontvangen. Een betaling via iDeal, Bancontact en PayPal ontvangen we doorgaans direct, een betaling per bankoverschrijving duurt een aantal werkdagen. 

Opbouw kosten

De kosten van een ESTA voor Amerika zijn opgebouwd uit consulaire kosten en verwerkingskosten. De consulaire kosten zijn vaste kosten die de Amerikaanse overheid rekent voor het beoordelen van uw aanvraag. De verwerkingskosten rekenen wij voor het controleren en verwerken van uw aanvraag. U vraagt uw ESTA op deze website al vanaf € 29,95 aan. Alvorens we uw ESTA aanvragen in Amerika controleren we deze op de meest voorkomende fouten, zoals fouten in uw paspoort afgifte- en vervaldatum. Onze klantenservice staat 7 dagen per week telefonisch en per e-mail klaar om vragen over uw aanvraag te beantwoorden. 

Kosten spoed ESTA

Wanneer u op korte termijn naar de Verenigde Staten reist en uw ESTA snel nodig heeft kiest u voor een spoedaanvraag. Op het ESTA formulier vinkt u "spoed" aan. Wij nemen uw aanvraag dan met voorrang in behandeling. Het grootste gedeelte van de spoedaanvragen wordt binnen een uur geleverd. De toeslag voor een spoed ESTA bedraagt € 9,95 per persoon. Deze toeslag wordt automatisch berekend als u het spoedvinkje aanzet. 

 

Ideal logo