De Verenigde Staten opgedeeld in drie delen

De Verenigde Staten is zeer uitgestrekt en zeer groot. Van dichtbevolkte gebieden zijn er ook grote oppervlakten waar bijna niemand woont. Het is mooi om te zien hoe ongerept de natuur in dit land kan zijn en er vele vierkante kilometers aan graan verbouwd worden. Om een indruk te geven van dit mooie land hebben we het opgedeeld in drie delen. We zullen van de East Coast, het midden van de Verenigde Staten en de West Coast bespreken. We hebben de mooiste steden uit deze drie delen geplukt om met je te bespreken.

De East Coast van de Verenigde Staten

Veel mensen gaan ieder jaar op vakantie naar de East Coast van dit mooie land. Grote steden als New York, Washington en Miami trekken jaarlijks miljoenen toeristen aan. Veel van deze toeristen kiezen ervoor om naar een stad te gaan. Het is echter ook mooi om naar verschillende steden te gaan en een rondreis langs de East Coast te maken. Het is volop genieten van de wolkenkrabbers in New York en de warme stranden met Caribische invloeden in Miami.

Het midden van de Verenigde Staten

Het grootste deel van de Verenigde Staten is natuurlijk het deel wat tussen de twee kusten in ligt. Tussen de East Coast en de West Coast ligt een uitgestrekt land. Steden als Chicago en Las Vegas tref je hier aan. Natuurlijk zijn er nog veel meer grote steden waar je terecht kunt. Het is mooi om te zien hoe je een heerlijke vakantie kunt beleven in dit gebied en volop kunt genieten van deze twee mooie steden. Het zijn twee steden met een eigen en uniek karakter. Twee steden waar ook altijd volop te doen is en je jezelf nooit zult vervelen.

De West Coast met Los Angeles en San Francisco

Aan de West kust van de Verenigde Staten tref je de grote steden Los Angeles en San Francisco aan. Ze hebben allemaal hun eigen mooie bezienswaardigheden. Denk hierbij aan de filmwereld, Hollywood, Beverly Hills en de walk of Fame in Los Angeles en de Golden gate bridge in San Francisco. Veel mensen kiezen voor een van de twee steden als vakantiebestemming. Er zijn echter ook mooie pakketten waarbij je langs de West Coast van Los Angeles naar San Francisco kunt reizen (of andersom).

Ontdek al het moois van de Verenigde Staten, van kust tot kust!