East Coast met New York en Miami

De zon verschijnt in Amerika als eerste aan de East Coast. Het deel van de Verenigde Staten met mooie en wereldberoemde steden, zoals Washington, Denver, Miami en New York. Het zijn allemaal plaatsen waar je volop van kunt genieten als je eens op vakantie wilt gaan naar de Verenigde Staten. Graag pikken we er twee uit om wat meer te bespreken.

Op vakantie naar New York

De grootste stad van de Verenigde Staten is New York. Het is een stad vol met gele taxi’s en torenhoge wolkenkrabbers. Het is geweldig om te zien hoe deze stad altijd bruist van de energie. Het wordt niet voor niets ook wel de stad genoemd, die nooit slaapt. Het is een stad waar je volop kunt genieten onder andere het vrijheidsbeeld, Times Square, de skyline van New York (het is mooi om de ferry te nemen) en natuurlijk ook het uitzicht vanuit het Empire State building. Ook mag je natuurlijk niet vergeten om het monument van 9-11 te bezoeken.

Er is zoveel te doen in New York!

Je kunt je volop vermaken in New York. Voor jonge gezinnen is het leuk om een dagje naar de Bronx Zoo te gaan of naar de Botanical garden. Voor de wat meer senior mensen is het leuk om naar het American Museum of Natural History te gaan of het Guggenheim Museum.

Natuurlijk moet je ook een keer rond gaan in een van de rode bussen om de hele stad te zien met een leuke uitleg. Vervolgens kun je ergens heerlijk gaan eten, nog wat winkelen en de bloemetjes buiten zetten.

Lekker slapen in New York!

Er zijn volop goede hotels waar je van kunt genieten in New York.

Op vakantie naar Miami

De andere stad waar we graag aandacht aan geven is Miami. Het is een heerlijke stad met een goed klimaat, mooie stranden en volop te doen. Je kunt er een mooie cruise starten, maar ook je hele vakantie doorbrengen.

Zon, strand en zee!

De drie belangrijkste woorden van een vakantie in Miami? Natuurlijk! Er is echter nog vele meer. Je kunt een mooie tour maken door de Everglades, naar de filmstudio’s gaan of het mooie Disneyland bezoeken. Miami heeft volop te bieden. We weten dan ook zeker dat je er volop van je vakantie zult genieten. Ontdek daarom hoe ook jij een geweldige tijd in dit land en in deze stad kunt beleven.