De West Coast van de Verenigde Staten

Aan de andere kant van de Verenigde Staten ligt de West Coast. Met een directe vlucht naar Los Angeles kun je in 12 uren vliegen aankomen in deze grote stad. Naast Los Angeles tref je aan deze kant van Amerika ook de steden San Francisco en Las Vegas aan welke bekend en geliefd zijn door het grote publiek. Niet alleen de mensen uit het land zelf gaan hier graag naar toe, maar ook volop toeristen uit de hele wereld.

Op vakantie naar Los Angeles

De stad van de Engelen is een bijnaam voor Los Angeles. Afgekort wordt ook vaak LA gebruikt. Het is een stad welke bekend staat om de vele films welke er gemaakt worden. Hollywood, the Hall of fame, beroemdheden en mooie wijken als Beverly Hills zijn allemaal een bezoekje waard in deze mooie stad. Een vakantie naar Los Angeles zal je zeker niet gaan vervelen.

Wat kun je gaan doen in Los Angeles?

Eigenlijk kun je veel gaan doen. Bezoek een mooie attractiepark, Disneyland, de LA Zoo of een van de mooie musea in Los Angeles. Een bekend museum is het Getty Center.

Natuurlijk kun je ook gaan winkelen in aan Rode Drive om een nieuwe Prada of Gucci tas te kopen. Voor een wat minder dure tas kun je ook naar Down Town LA gaan. Hier kun je volop mooie en bekende winkels vinden.

Dan zijn er ook nog de mooie stranden bij LA waar je heerlijk in de golven scenes van Baywatch kunt naspelen.

Een vakantie in San Francisco

Een andere mooie stad aan de West Coast van de Verenigde Staten is San Francisco. Het is een mooie stad welke bekend werd als een hippiestad. Deze invloeden kun je nog volop weervinden in het centrum. Daarnaast is er nog veel meer te zien in deze mooie stad.

Wat kun je doen in San Francisco

Natuurlijk mag je de Golden Gate Bridge niet missen. Je kunt er een auto of fiets huren om de brug over te gaan. Natuurlijk is het ook mooi om de stad van een afstand te bekijken. Bezoek ook Fishermann’s Wharf om de zeeleeuwen te bekijken. Er volop plekken waar je naartoe kunt gaan. Ook een tocht in een van de trams in de stad is een ware aanrader.

Winkelen kun je het beste doen bij Union Square. Alle bekende merken tref je hier aan. Een lekkere lunch of een goed diner kun je hier ook genieten als je naar een van de restaurants gaat.