Wil jij uitvliegen met KILROY?

Wil jij uitvliegen?

Denk jij erover om naar het buitenland te gaan en wil je meer informatie hebben over allemogelijkheden? KILROY is gespecialiseerd in op maat gemaakte en unieke (wereld)reizen en kan je helpen bij het plannen van je stage of studie in het buitenland. Er komt natuurlijk heel wat kijken bij een reis naar bijvoorbeeld Amerika of Australië. Wat kost zo’n reis en hoe regel je alles met betrekking tot je vervoer, je verblijf en jeverzekeringen? Je hebt vaak ook een visum nodig maar hoe en waar vraag je die aan? Heb je een fysiek visum nodig of kan je volstaan met een online e-visum?

KILROY adviseert je graag over alles wat er komt kijken bij het plannen van een verre reis.Het is hun missie om jouw bucketlist te realiseren. Je kunt er terecht voor voordelige en wijzigbare vliegtickets, groepsreizen, tours en activiteiten. Alles wordt op maat gemaakt.
Of dat nu een uitgebreid wereldticket, een duikcursus op Bali, een roadtrip in Nieuw-Zeeland of een trektocht in Colombia is. Zij kunnen alles voor je regelen!

Studeren in het buitenland met KILROY

Wil je een semester, bachelor of master in het buitenland doen, dan kan KILROY je ook helpen.Je wordt geholpen met al het papierwerk voor de aanmelding en krijgt praktischeadviezen.
Je hebt bij Kilroyworld een eindeloze keus uit universiteiten en studiemogelijkheden, uit studierichtingen en stages. Ga studeren aan de universiteit van Japan of Singapore of kies voor Vietnam of Nieuw-Zeeland.
Alle mogelijkheden voor studeren in het buitenland staan op de website maar je kunt natuurlijk ook contactopnemen als je persoonlijk wilt worden geïnformeerd.

Studierichtingen

Je kunt op de website niet alleen informatie vinden over universiteiten over de hele wereld maar ook kijken naar de vele studierichtingen. Zo zie je meteen met welke studierichting jij waar terecht kunt. Voor de studierichting Hospitality en toerisme kun je
bijvoorbeeld kiezen uit 10 universiteiten wereldwijd. Kilroyworld informeert je over alle bachelor- en masteropleidingen en de programma’s van de verschillende onderwijsinstellingen.

Eisen en testen

Het kiezen van een studierichting en universiteit is één ding, er komt natuurlijk nog welwat meer bij kijken als je wilt gaan studeren in het buitenland. Het is vaak nodig om voordat je aan een opleiding kan beginnen in het buitenland een academische test en een Engelse taaltest te doen. Hiermee laat je zien dat jouw niveau taalniveau voldoende is voor de universiteit waar je wil gaan studeren. Vrijwel altijd is een goede beheersing van de Engelse taal nodig en dat is natuurlijk logisch omdat veel opleidingen in het Engels zijn. Op de website van Kilroyworld kun je alles lezen over de verschillende testen en wat zij hierin voor jou kunnen betekenen.

Stage lopen in het buitenland

Na studeren in het buitenland is stage lopen in het buitenland natuurlijk ook superleuk. Je doet internationale werkervaring op, komt in aanraking met een andere cultuur en je ontmoet nieuwe mensen.
Een stage is een ideale manier om werkervaring op te doen terwijl je meer van de wereld krijgt te zien. Daarbij kun je direct bouwen aan je internationale netwerk.
KILROY helpt je graag bij het vinden van een stage in deVerenigde Staten, China en Australië en werkt samen met de beste stagebureaus.

Hoe betaal ik mijn reis

Studeren in het buitenland kost geld vaak veel geld. Hoe regel je de financiering van een studie in het buitenland? De studieadviseurs van Kilroyworld geven je advies over de financiële aspecten van zo’n belevenis. Vaak is het collegegeld in het buitenland hoger dan
in Nederland en je hebt natuurlijk extra budget nodig voor je reis, je verzekeringen en uiteraard de kosten van levensonderhoud. Er zijn verschillende mogelijkheden om een studie in het buitenland te bekostigen.

Zo kun je soms in aanmerking komen voor een studiebeurs afkomstig van de buitenlandse universiteit waar je wilt gaan studeren.
Natuurlijk kun je in het buitenland ook een bijbaantje nemen en je kunt vaak ook gebruik maken van studiefinanciering vanuit Nederland. Omdat Kilroy gespecialiseerd is in verre reizen, wereldreizen, studeren, stagelopen of backpacken in het buitenland kunnen zij jou adviseren en helpen bij het in orde maken van je financiën voor je buitenlandse studie.

Reizen is ook leren

Ervaringen opdoen in het buitenland is altijd leerzaam, of je nu voor je plezier naar het buitenland gaat of om te studeren of te werken. Overigens kan dat natuurlijk ook prima samengaan. De mogelijkheden voor reizen naar het buitenland zijn bij Kilroy ongekend groot. Je kunt je eigen reis volledig naar wens samenstellen maar ook kiezen voor bijvoorbeeld een georganiseerde rondreis. op de website vind je uitgebreide informatie over de vele bestemmingen die Kilroy biedt: reizen naar Azië, Noord- Amerika, Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Europa, het Midden-Oosten, het Caribisch
gebied en zelfs naar Antarctica.

Wat wil jij doen?

Misschien is voor jou niet de plek waar je naartoe gaat het belangrijkste maar wat je daargaat doen. Wil je een avontuurlijke trektocht gaan maken, leren duiken of zeilen of wil je juist misschien vrijwilligerswerk gaan doen? Je kunt bij Kilroy zoeken op activiteit en je ziet direct op welke plekken in de wereld je die activiteit het beste kunt doen. Ben jij bijvoorbeeld helemaal gek van kajakken dan zijn de kanalen in Tortuguero in Costa Ricaeen geweldige bestemming. Wil jij alles weten over yoga en helemaal tot rust komen danis Azië misschien het meest aangewezen gebied om je reis naar het buitenland te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld naar India, Thailand of Sri Lanka gaan om helemaal zen te worden. Je leest naar welke bestemmingen je kunt gaan voor je favoriete activiteit maar ook hoe een dergelijke reis er uit ziet, wat de kosten zijn en allerlei andere informatie.

Je wilt sowieso weg; maar waarheen?

De wereld is groot en heeft zoveel te bieden dat het soms niet makkelijk is om een keuze te maken. Kilroy biedt daarom een speciale pagina “reisinspiratie” waar je een keur aan voorbeelden van geweldige reizen vindt.
Bekijk alles eens op je gemak en vind uit wat jouw ultieme reis is. Misschien wil je wel gewoon een wereldticket boeken en vertrekken. Denk dan wel aan de benodigde visums voor de landen die je gaat bezoeken! Of kies je liever voor georganiseerde rondreis?
Combineer werken en chillen met een working holyday of ga vrijwilligerswerk doen. Dan zijn er nog speciale roadtrips, lustrumreizen en natuurlijk ontbreken ook de trektochten niet. Ga je bijvoorbeeld voor het eerst een trektocht maken en wil je niet zomaar op de bonnefooi vertrekken dan kan je kiezen voor een groepsreis met internationaal gezelschap waarbij ook een reisleider meegaat. Je leert op die manier de route die je wandelt op een unieke manier kennen omdat de reisleider er alles over kan vertellen.

Je weet wat je wilt

Weet jij al precies wat je graag wilt of heb je een keuze gemaakt na je speurtocht op de website van KILROY dan is het tijd om contact op te nemen. Je krijgt hulp bij alle aspecten van jouw reis om deze tot een onvergetelijk succes te maken. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om aan de hand van je beschikbare budget de mooiste reis te laten samenstellen. Je kiest eenvoudig je bestemmingen en geeft je interesses en je budget door. Kilroyworld stelt vervolgens samen met jou een unieke reis samen, helemaal volgens je wensen: jouw droomreis.
Super gezellige en informatie evenementen Kilroy organiseert interessante en gezellige evenementen en informatiebijeenkomsten die ook nog eens gratis zijn. Houd de website goed in de gaten want voor allerlei evenementen is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er
worden regelmatig gratis webinars over studeren in het buitenland waaronder studeren in Amerika georganiseerd.