25
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Cuba eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Cuba is beschikbaar vanaf € 34,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Let op: Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan heeft de overheid in Cuba op 24 maart 2020 besloten haar grenzen te sluiten voor buitenlandse reizigers. Sinds 31 maart 2020 is eveneens het luchtruim gesloten voor internationaal vliegverkeer. Mensen die niet permanent in Cuba wonen mogen het land wel uitreizen, echter zijn er op dit moment geen reguliere vluchten van/naar Cuba beschikbaar. Meer informatie vindt u op onze pagina reisadvies Cuba. Heeft u op korte termijn een reis gepland staan naar Cuba? Neemt u dan contact op met uw touroperator of luchtvaartmaatschappij.

Visum Cuba aanvragen

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum voor Cuba aanvragen. U ontvangt van ons een blanco visum die u dan zelf dient in te vullen. Wij gaan dan na ontvangst van uw betaling via IDEAL of mister Cash, binnen 24 uur het visum voor Cuba aanvragen. Wij verzenden de visa per post vanuit Nederland. Houd er rekening mee dat de verzending naar een adres in België een aantal dagen kan duren. Het visum wat wij aanvragen is enkel geschikt voor toerisme.

Geldigheid

Het visum voor Cuba gaat pas vanaf het moment dat u in Cuba aankomt in. Het visum is dan 30 dagen geldig. Let op! Wanneer u vanuit de Verenigde Staten naar Cuba vliegt kunt u geen gebruik maken van dit visum.

Ontvangen

Het visum wat wij leveren wordt per post toegestuurd. De kosten hiervoor bedragen € 34,95. U ontvangt van ons een blanco visum, welke u zelf dient in te vullen. De gegevens die u dient in te vullen, zijn:

  • Achternaam zoals deze op het paspoort staat vermeld
  • De voornamen zoals deze op het paspoort staan vermeld
  • Uw geboortedatum
  • Uw paspoortnummer zoals deze staat vermeld op het paspoort zonder spaties
  • Uw nationaliteit. Deze kunt u invoeren zoals deze op uw paspoort staat.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Meer informatie

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.