40
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Canada eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Canada is beschikbaar vanaf € 19,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Belangrijke reisinformatie: vanaf 22 maart 2020 heeft de overheid in Canada maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Coronavirus / COVID-19 tegen te gaan. Reizigers die zich in de voorgaande 14 dagen buiten de grenzen van Canada of de Verenigde Staten hebben bevonden, mogen Canada niet meer inreizen. Dit geldt niet voor reizigers met een Canadees paspoort en directe familie. Zij mogen het land wel inreizen, mits zij zelf direct bij aankomst in Canada voor 14 dagen in quarantaine gaan. Meer informatie leest u op onze pagina reisadvies Canada. Heeft u op korte termijn een reis gepland staan? Dan raden wij u aan uw luchtvaartmaatschappij en/of reisagentschap te contacteren.

eTA Canada aanvragen

Uw eTA Canada kunt u eenvoudig online aanvragen via onze website. Deze elektronische reismachtiging geeft u de mogelijkheid om zonder visum naar Canada te reizen. De aanvraag neemt ongeveer 5 minuten in beslag. De kosten van €19,95 kunt u eenvoudig voldoen via iDeal, Bancontact, creditcard of PayPal. U ontvangt uw eTA voor Canada binnen 72 uur per e-mail.

Het eTA voor Canada in het kort

Wanneer heb ik een eTA voor Canada nodig? Wanneer u als reiziger met een Nederlands of Belgisch paspoort naar Canada wilt reizen met het vliegtuig, moet u een eTA aanvragen. Reist u over land of over zee naar Canada? Dan heeft u geen eTA nodig. U dient over een geldig eTA te beschikken indien het land wilt bezoeken voor een vakantie, rondreis, zakenreis, een bezoek aan familie & vrienden of voor het volgen van een korte studie. Ook voor een overstap in Canada is een eTA altijd verplicht. Zonder een goedgekeurd eTA Canada mag de vliegtuigmaatschappij u weigeren bij het inchecken voor uw vlucht.

Waarom een eTA en geen visum Canada? De aanvraagprocedure voor een eTA is volledig digitaal en neemt slechts enkele minuten in beslag. Het aanvragen van een eTA is daarmee een stuk eenvoudiger en sneller dan het aanvragen een visum voor Canada. Het aanvragen van een visum voor Canada vereist namelijk een bezoek aan het Canadese consulaat. Bovendien bedragen de kosten van een eTA slechts €19,95 per persoon en is daarmee goedkoper dan het indienen van een visumaanvraag bij het consulaat van Canada.

Wat is een eTA voor Canada?

eTA staat voor Electronic Travel Authorisation en wordt ook wel een elektronische reismachtiging genoemd. Het eTA is sinds 2016 verplicht voor reizigers uit landen die onder het Visa Waiver Program vallen en per vliegtuig naar Canada willen reizen. Na het indienen van uw eTA aanvraag via het online aanvraagformulier, wordt uw aanvraag beoordeelt door de overheid van Canada. Voldoet u aan de voorwaarden en vormt u geen risico voor de veiligheid in het land? Dan ontvangt u uw eTA-goedkeuring digitaal van ons per e-mail. Uw eTA wordt gekoppeld aan het paspoortnummer dat u opgeeft. Zorg ervoor dat u altijd gaat reizen met het paspoort waarvoor u het eTA heeft aangevraagd.

Hoe lang is een eTA Canada geldig?

De geldigheid van uw eTA Canada is 5 jaar vanaf de datum van goedkeuring. U mag gedurende deze periode meerdere keren het land inreizen en weer verlaten. Ieder bezoek aan Canada mag maximaal 6 maanden duren. Dit mag afwisselend voor toeristische-, zakelijke- of studiedoeleinden zijn, zolang uw eTA minimaal 1 dag na uw vertrek uit Canada geldig is. Gecontracteerd werk verrichten voor een Canadees bedrijf, is niet toegestaan met een eTA.

Mijn paspoort is verlopen, heb ik een nieuwe eTA nodig? Uw paspoortnummer is gekoppeld aan uw elektronische reistoestemming voor Canada. Indien u met een nieuw paspoort een bezoek wilt brengen aan Canada, dient u opnieuw een eTA aanvraag in te dienen. In de volgende gevallen kunnen reizigers zonder eTA naar Canada reizen:

 • Indien u diplomaat bent;
 • Indien u deel uitmaakt van luchtvaart- of cabinepersoneel;
 • Indien u reeds in het bezit bent van een geldig visum voor Canada;
 • Indien u in het bezit bent van een permanente verblijfsvergunning voor Canada. *

* Indien u in het verleden in Canada heeft gewoond en de status Permanent Resident heeft gehad, komt deze status NIET automatisch te vervallen. Wilt u een eTA aanvragen? Dan dient u eerst afstand te doen van de status als Permanent Resident van Canada. Indien u uw eTA aanvraag al heeft ingediend en een verzoek heeft gekregen om een GCKey en een IRCC account aan te maken, klikt u dan hier voor een Nederlandse toelichting.

Een eTA voor Canada aanvragen

Een verplichte machtiging aanvragen voor reizen naar Canada. U kunt het gehele jaar door een eTA-aanvraag bij ons indienen. U kunt het eTA aanvraagformulier digitaal invullen. Dit bespaart veel tijd en moeite. In slechts enkele minuten kunt u het formulier doorlopen. Betaling vindt plaats door middel van de door gekozen veilige betaalmethode. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, controleren wij uw aanvraag op veel voorkomende fouten. Wij raden u aan om daarnaast ook zelf de door u ingevulde gegevens nauwkeurig te controleren, voordat u uw aanvraag afrond. Indien uw eTA wordt verstrekt en de gegevens komen niet overeen met uw paspoortgegevens, kan u de toegang tot Canada geweigerd worden.

eTA met spoed

De levertijd van een eTA bedraagt 72 uur. Dit is de tijd die de overheid in Canada nodig heeft om uw aanvraag te beoordelen. In 99% van de gevallen worden de aanvragen echter al direct goedgekeurd. U ontvangt het eTA van ons per e-mail. Aan de hand van uw paspoortnummer kunnen de luchtvaartmaatschappijen en douanebeambten zien dat u over een geldig eTA beschikt.

Met spoed een eTA aanvragen. Vertrekt u op zeer korte termijn naar Canada? Dan kunt u kiezen voor een spoedprocedure. We nemen uw aanvraag dan binnen 15 minuten in behandeling. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. U kunt voor deze optie kiezen op het aanvraagformulier. De kosten die hieraan verbonden zijn bedragen €9,95. Bij een spoedaanvraag kan het gebeuren dat de Canadese overheid uw aanvraag handmatig keurt, waardoor het langer duurt voor uw eTA geleverd wordt. Wij raden u daarom te allen tijde aan om uw eTa ruim voor vertrek aan te vragen. Voor vragen kunt u terecht op onze veel voorkomende vragen pagina. Ook staat ons team van visumexperts telefonisch en per e-mail voor u klaar voor vragen en advies.

Laatste beoordelingen voor Canada

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Canada. Het visum voor Canada wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • WOW ... de "digitale" inkt van de aanvraag is nog niet droog of d...

  Mike ( MIchel ) - 9/10 Hoflake-City ( Hoevelaken )
 • Makkelijk online aanvraag. Binnen twee dagen eTA Canada ontvangen

  Herman - 10/10 Emmeloord
 • Top! Supersnel én een prachtige Canada site

  Monique - 10/10 Den Hoorn ZH
 • Echt top geregeld zo snel zeker omdat ik op laatste moment voor een. Traini...

  Capreit - 9/10 Nieuwegein

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.