Visums verwerkt
deze maand

ETA Canada

Direct online aanvragen

Voor 23:00 besteld, vandaag geleverd

Het visum Canada (ETA) kunnen wij doorgaans direct leveren. Indien u voor 23:00 besteld, ontvangt u het ETA nog dezelfde dag. Het kan echter zo zijn dat de aanvraag tot 72 uur in beslag neemt. Uw visumaanvraag voor Canada kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor papierwerk hoeft in te vullen. Voor Canada zijn de kosten van het visum € 19,95 per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). De aanvraag is geheel digitaal, u hoeft geen documenten op te sturen. U kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.
Snel geleverd

ETA Canada

Het aanvragen kost u ongeveer vijf minuten. U kunt betalen met iDeal of Mister Cash. Wij controleren uw aanvraag handmatig en dienen uw aanvraag nog dezelfde dag in bij de overheid van Canada.

Snel geleverd

Maximaal 72 uur

De verwerking door de overheid van Canada duurt maximaal 72 uur. In 99% van de gevallen kunnen we het visum echter direct leveren. Voor 23:00 uur besteld is dan vandaag nog geleverd.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat u ontvangt is het officiële visum voor Canada (ETA). U kunt dus met een gerust hart op (door)reis.

Beoordelingen

Hieronder vindt u een aantal van onze beoordelingen. Bekijk ook al onze beoordelingen. Gemiddeld worden wij gewaardeerd met een 9,1!
 • snelle service, duidelijke site, makkelijk te lezen en in te vullen gewoon prettig op deze wijze aan de benodigde docomenten te komen. ga zo door!

  Wilhelm VOORBURG
 • ik vindt het geweldig.Helder, overzichtelijk hoe je tewerk moet gaan ,ook voor een onhandige internetter als ik!! en bovendien Tel. bereikbaar!!

  Fenneke AMSTERDAM
 • Duidelijke website en binnen 5 uur mijn visum via de mail ontvangen

  Herre WINTERSWIJK

ETA Canada online aanvragen

Uw eTA voor Canada (visum waiver) kunt u eenvoudig online aanvragen via onze website. De aanvraag neemt ongeveer vijf minuten in beslag. Voordat wij uw aanvraag indienen in Canada controleren wij deze op de meest voorkomende fouten. U kunt de betaling voldoen met iDEAL, Mister Cash of per overboeking. U hoeft dus niet over een creditcard te beschikken. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Een makkelijkere manier om uw ETA Canada aan te vragen is er dan ook niet. De kosten van een visum Canada (eTA) bedragen € 19,95 per persoon.

Wat is een eTA Canada?

eTA staat voor ‘electronic Travel Authorisation’ (electronische reistoestemming). Het eTA is sinds november 2016 verplicht voor reizigers uit visumvrijgestelde landen die naar Canada af willen reizen. Het eTA is 5 jaar geldig vanaf het moment van afgifte, of tot de verloopdatum van uw paspoort als dat eerder is. Let op!: U dient over een eTA te beschikken voor u incheckt op uw vlucht naar Canada. Luchtvaartmaatschappijen mogen u niet meenemen als u geen geldige eTA (of visum) heeft.

Overzicht van de eTA-aanvraagprocedure

Uw eTA aanvragen via deze website gaat snel en eenvoudig.

 1. Houd uw paspoort bij de hand. Het is belangrijk dat de gegevens die u invoert overeenkomen met die op uw paspoort.
 2. Vul het aanvraagformulier in. Het aanvraagformulier kunt u in het Nederlands invullen. Controleer of u de gegevens correct heeft overgenomen van uw paspoort. Wilt u voor meerdere personen een eTA aanvragen? Als u onderaan op het formulier op ‘reiziger toevoegen’ klikt kunt u de gegevens van de volgende persoon invullen. Indien u vragen heeft over het invullen van het formulier staat we u graag te woord. We zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar.
 3. De betaling van uw eTA kunt u voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Het is dus niet nodig om over een credit card te beschikken.
 4. Na het afronden van uw aanvraag ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Hierin vindt u een overzicht van uw aanvraag.
 5. U ontvangt uw eTA van ons per e-mail. Wij kunnen een eTA daarna vaak dezelfde dag nog leveren. Ongeveer 99% van de aanvragen wordt direct goedgekeurd. Hierbij zijn we wel afhankelijk van de Canadese overheid.

Belangrijk! Als de gegevens op uw eTA niet overeenkomen met die op uw paspoort is uw eTA niet geldig en kunt u hiermee dus niet reizen, controleer dit dus goed.

U kunt het ETA Canada ook bij de Canadese overheid aanvragen. Hiervoor dient u over een creditcard te beschikken en dient u het formulier volledig in het Engels in te vullen. De kosten bedragen C$7,- en dit kunt u doen via http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta.asp.

voorwaarden van het eTA Canada

Het eTA Canada is bedoeld voor toeristische reizen naar Canada. U dient in het bezit te zijn van een geldig (internationaal reis)paspoort. U heeft een eTA nodig als u per vliegtuig in Canada arriveert. Reist u over land of over zee naar Canada? Dan heeft u geen eTA nodig. Bij aankomst beslist de douane hoe lang u in Canada mag blijven. Doorgaans is dit maximaal 6 maanden.

Voor wie is een eTA Canada verplicht?

Reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit hebben een eTA nodig voor een toeristisch bezoek aan Canada. Heeft u een andere nationaliteit en weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor een eTA? Neemt u dan contact met ons op. Wij gaan het graag voor u na.

Wie hoeft geen eTA Canada aan te vragen?

De volgende reizigers hoeven geen eTA aan te vragen om naar Canada te mogen reizen:

 • Diplomaten
 • luchtvaart- en cabinepersoneel
 • Reizigers met een geldig visum voor Canada
 • Reizigers met een permanente verblijfsvergunning voor Canada. Let op! Wanneer u in het verleden in Canada heeft gewoond en de status ‘Permanent Resident’ heeft gehad, komt deze status NIET automatisch te vervallen. Als u een eTA aan wilt vragen moet u eerst afstand doen van de status als Permanent Resident van Canada. Heeft u uw eTA aanvraag al ingediend en het verzoek gekregen een GCKey en een IRCC account aan te maken? Klik dan hier voor een Nederlandse toelichting.

De levering en levertijd van het eTA Canada

Het eTA voor Canada kunnen wij doorgaans direct leveren. Indien u voor 23.00 uur besteld, ontvangt u uw eTA nog dezelfde dag. 99% van de eTA aanvragen wordt direct goedgekeurd. Voor de keuring en de levering van het eTA zijn we afhankelijk van de Canadese overheid. De verwerking van uw aanvraag door hen duurt maximaal 72 uur. We raden u daarom aan uw aanvraag tijdig in te dienen. Als u op zeer korte termijn vertrekt kunt u kiezen voor de spoedprocedure. We nemen uw aanvraag dan binnen 15 minuten in behandeling. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij een spoedaanvraag kan het gebeuren dat de Canadese overheid uw aanvraag handmatig keurt, waardoor het langer duurt voor uw eTA geleverd wordt.

Betaling en factuur

Wanneer u gebruik maakt van onze service bedragen de kosten voor uw eTA € 19,95 per persoon. De betaling kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 a 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw eTA een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

ETA Canada aanvragen »Nu aanvragen »

Video Canada

Factsheet voor Canada

Maximaal aantal reizenOnbeperkt
Verblijfsperiode 90 dagen per verblijf
LevertijdMax. 72 uur (gemiddeld binnen 4 uur)
Geldig voor Toerisme en zakelijk
Prijs € 19,95

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor Canada. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.

Laatste nieuws ETA Canada


Canada vakantieland

Canada vakantieland

28-06-2018 10:50

Canada is de laatste tijd steeds meer in trek bij de Europese toerist. Geen wonder, want Canada is een ontzettend veelzijdig land. Het is zelfs het één na grootste land ter wereld. Canada is opgedeeld in tien zelfstandige provincies, die allemaal hun eigen identiteit hebben. Juist omdat het land zo groot is en zo afwisselend, kiezen veel mensen voor een trektocht per camper. Zo kunt u kiezen voor de Rocky Mountains, of helemaal naar het noorden reizen om ijsberen te zien, wanneer u niet opziet tegen barre omstandigheden tenminste. Vanuit New Foundland en Labrador, waar een ontzettend lange kustlijn is gelegen, kan men walvissen spotten, vogels bekijken en ijsbergen bewonderen. De Niagara Falls zijn voor bijna iedere toerist een “must”. Wat u ook naar Canada brengt, familiebezoek of gewoon een fijne vakantie, het land zal u niet teleur stellen. Lees verder »


Naar Canada reizen met ESTA of eTA?

Naar Canada reizen met ESTA of eTA?

06-02-2018 11:30

Als u naar Canada wilt reizen, dan dient u een elektronische reisautorisatie aan te vragen. Dit is verplicht en het is aan te raden deze minimaal een week voor uw vertrek online aanvragen, waarna u de autorisatie per email ontvangt. Doet u dit niet tijdig, dan moet u gebruik maken van een spoedprocedure, wat tot onnodig veel stress en geregel kan leiden. U moet alleen goed nakijken, welke reisautorisatie u nodig heeft. Er zijn namelijk twee soorten reisautorisaties: ESTA en eTA. Lees verder »


Canada wil toerisme een boost geven

Canada wil toerisme een boost geven

19-05-2017 14:29

De Canadese regering heeft zijn New Tourism Vision gelanceerd. Het plan bestaande uit twintig punten moet voor elkaar krijgen dat er in 2021 dertig procent meer buitenlandse toeristen naar het land komen. Als onderdeel van dit plan zet de regering nog hoger in op toeristen uit China. Het is de bedoeling dat er de komende vier jaar twee keer zoveel Chinese toeristen naar Canada komen. Lees verder »