137
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Een ESTA USA verleent u als reiziger een digitale reisvergunning om naar of via de Verenigde Staten van Amerika te reizen, zonder visum. Vraag een ESTA snel en eenvoudig aan via ons ESTA-formulier. Een ESTA-aanvraag kost € 37,95 per persoon.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Let op: Reizigers die 14 dagen voorafgaand aan hun vertrek naar de Verenigde Staten in één van de Schengenlanden, China, Iran, Ierland, Letland of het Verenigd Koninkrijk zijn geweest, mogen vanaf 14 maart 2020 het land niet meer binnenreizen. Dit om de verspreiding van het COVID-19 virus (Coronavirus) tegen te gaan. Deze maatregel is ook van toepassing als u reeds in het bezit bent van een goedgekeurd ESTA. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina reisadvies Verenigde Staten. Indien u een reis gepland heeft in deze periode raden wij u aan contact op te nemen met uw touroperator of luchtvaartmaatschappij.

Het ESTA Amerika aanvragen

Een ESTA aanvragen voor Amerika kan eenvoudig via het online ESTA formulier en kost €29,95 per reiziger. Een ESTA USA geeft u toestemming om zonder visum naar de Verenigde Staten te mogen reizen.

Toelichting ESTA voor Amerika

Voor uw vakantie, zakenreis of overstap heeft u een ESTA voor de Verenigde Staten van Amerika nodig In deze gevallen is het bezit van een ESTA verplicht. Uw ESTA is een reistoestemming om het land in te mogen reizen door de lucht of over zee. Zo mag u Amerika inreizen per vliegtuig, cruiseschip of veerboot. Iedere individuele reiziger dient over een eigen ESTA te beschikken. Ook reizigers jonger dan 18 jaar dienen bij de douane bij een grensovergang een goedgekeurd ESTA in het bezit te hebben. Minderjarige reizigers hebben een eigen paspoort nodig om in aanmerking te komen voor een ESTA.

Reizen over land, is een ESTA USA verplicht? Reizigers die met de auto of camper over land naar de Verenigde Staten reizen, hoeven voor vertrek geen reistoestemming te regelen. U vult in dit geval bij aankomst in Amerika een I-94 formulier in. Deze verplichting is eveneens niet van toepassing indien u over een Amerikaans paspoort of reeds goedgekeurd visum voor Amerika beschikt.

Geen bezoek aan het consulaat van Amerika. De gehele aanvraagprocedure voor een ESTA USA is online. Een bezoek aan het consulaat is daarmee niet nodig. Een ESTA aanvraag indienen kan eenvoudig en snel via het digitale aanvraag ESTA formulier.

Wat is een ESTA?

Een ESTA is een elektronische reistoestemming voor de Verenigde Staten van Amerika. Het Amerikaanse Visa Waiver Program (VWP), samengesteld door het U.S. Customs and Border Protection, geeft reizigers met een Nederlands- en Belgisch paspoort de mogelijkheid om zonder het ESTA Amerika te reizen. ESTA staat voor Electronisch System for Travel Authorisation. Dit is een geautomatiseerd systeem dat wordt ingezet om te controleren of het voor reizigers is toegestaan om naar Amerika te reizen. Luchtvaartmaatschappijen en cruiserederijen mogen u weigeren indien u niet over een geldig ESTA of visum voor Amerika beschikt.

Wat is het verschil tussen uw ESTA USA en een visum Amerika? Een ESTA is niet hetzelfde als een visum. De voorwaarden voor een ESTA verschillen op juridisch gebied van de vereisten van een visum Amerika. Een ESTA kunt u online via het ESTA formulier op onze website aanvragen. Na goedkeuring ontvangt u per e-mail een document waarop staat dat uw vergunning is goedgekeurd. Een visum vraagt u aan via het Amerikaanse consulaat. Indien uw visum wordt toegekend, ontvangt u een fysiek visumdocument in uw paspoort.

Voorwaarden en geldigheid

Hoe lang is uw ESTA geldig?

Vanaf de datum van goedkeuring is uw ESTA geldig voor 2 jaar. U mag binnen deze periode meerdere reizen naar Amerika maken voor zowel toeristische- als ook zakelijke doeleinden. Per bezoek mag u voor maximaal 90 aaneengesloten dagen in het land verblijven voor een vakantie of familiebezoek. Indien u uw reis onderbreekt of aansluitend een bezoek brengt aan Mexico of Canada, dan worden deze dagen meegerekend.

Mensen die in het bezit zijn van een ESTA mogen niet in dienst treden bij een Amerikaanse organisatie of langer in het land te verblijven. Ook het volgen van een opleiding is niet toegestaan. In deze gevallen is het noodzakelijk om een visum voor de Verenigde Staten van Amerika aan te vragen.

Wanneer u uw ESTA vernieuwen? Er zijn situaties waarbij u uw ESTA dient te vernieuwen. Dit is het geval wanneer u binnen de geldigheidsduur van uw ESTA een nieuw paspoort nodig heeft. De geldigheid van uw ESTA USA komt dan te vervallen, omdat deze is gekoppeld aan het door u opgegeven paspoortnummer. Indien u uw naam of geslacht wijzigt of gaat verhuizen naar een ander land, is ook een nieuw ESTA vereist. Dit geldt eveneens voor veranderingen van persoonlijke omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer u voor een misdrijf wordt veroordeeld of aan een besmettelijke ziekte lijdt.

Een ESTA aanvragen na een verblijf in Iran of Irak. Indien u na 10 maart 2011 in Iran of Irak bent geweest of een paspoort uit één van deze landen heeft, kunt u geen ESTA aanvragen. Wij raden u aan om in dit geval contact op te nemen met het consulaat. Meer informatie over een ESTA aanvragen na een verblijf in Iran of Irak vindt u op onze informatiepagina.

ESTA aanvragen voor Amerika - Nederlands ESTA

Het online ESTA formulier invullen. U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag bij ons een aanvraag indienen. Indien u als groep naar Amerika reist, kunt u voor alle reizigers in één keer uw ESTA formulier invullen. U kunt dan op het ESTA formulier voor ieder groepslid een reiziger toevoegen. Het invullen kost slechts enkele minuten en de betaling kunt u voldoen via de door u gewenste betaalmethode.

Wanneer ontvang u uw ESTA? Uw ESTA voor Amerika kunnen wij doorgaans snel leveren. Voor de keuring en de levering van het ESTA zijn we afhankelijk van de Amerikaanse overheid. De verwerking van uw aanvraag door hen duurt maximaal 72 uur.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.

Blog voor Verenigde Staten

Negatieve coronatest voor reizigers naar de VS

27 jan. 2021

Vanaf 26 januari 2021 moeten alle vliegtuigpassagiers naar Amerika een virale coronatest ondergaan. Binnen drie dagen voordat hun vlucht naar de VS vertrekt Lees meer... »

Reizen in Amerika: de status in de staten Californië, Florida, Hawaii, Nevada en New York

21 dec. 2020

Waar kun je in Amerika naartoe? Wat is er open? Wat is er gesloten? Hier volgt de actuele status voor deze 5 Amerikaanse staten Lees meer... »

Corona en de invloed op het ESTA en Amerika reis

28 mei 2020

Antwoorden over het coronavirus en haar invloed op het ESTA en reis naar Amerika. Lees de informatie aandachtig door, voor uw ESTA aanvraag. Lees meer... »