142
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Australië

U kunt uw aanvraag voor Australië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Australië is beschikbaar vanaf € 14,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum Australië online aanvragen

Wanneer u in 2020 of 2021 naar Australië reist, dient u over een visum voor Australië te beschikken. U kunt via E-visums.nl eenvoudig in het Nederlands een e-visum voor Australië aanvragen. Wij kunnen een toeristenvisum, een zakenvisum of een werkvisum voor Australië voor u verzorgen.

Voor vragen kunt u terecht op onze meest gestelde vragen pagina voor Australië (FAQ). Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar. Er is al een e-visum voor Australië vanaf € 14,95 verkrijgbaar. De betaling voor uw visum kunt u voldoen met iDeal, Bancontact, overschrijving en PayPal.

Belangrijk: Gaat u een visum voor Australië aanvragen? Houd u er rekening mee dat uw paspoort bij aankomst in Australië nog minimaal zes maanden geldig dient te zijn.

Snel naar:

Voor wie is een visum voor Australië verplicht?

Er worden door de Australische overheid verschillende soorten visums uitgegeven. Welk type visum u nodig heeft hangt af van het doel van uw reis en hoe lang u in Australië wilt verblijven. Wij kunnen een toeristisch visum, een zakelijk visum of een werkvisum voor Australië voor u aanvragen. Voorafgaand aan uw vlucht naar Australië, controleert de luchtvaartmaatschappij bij het inchecken of boarden uw visum.

Beschikt u niet over de Nederlandse of Belgische nationaliteit en wilt u weten of u voor een visum voor Australië in aanmerking komt? Neemt u dan contact met ons op. Ons team van landenspecialisten gaat het graag voor u na.

Wat zijn de kosten voor een visum voor Australië?

Een visum aanvragen voor Australië via E-visums.nl is mogelijk vanaf € 14,95 per persoon. De kosten van het visum zijn afhankelijk van het type visum dat u wilt aanvragen. Is dat een toeristenvisum (max. 90 dagen), een zakenvisum (max. 90 dagen) of een Working Holiday visum (max. 365 dagen)? De kosten voor het aanvragen van een toeristenvisum bedragen € 14,95. De kosten voor een zakenvisum en Working Holiday visum bedragen respectievelijk €14,95 en €384,95. 

Is een visum aanvragen voor Australië altijd nodig?

Ja, een visum aanvragen voor een verblijf in Australië is altijd nodig. Alleen inwoners van Australië kunnen het land in en uitreizen zonder visum. Lees onderstaande informatie om te bepalen welk visum u kunt aanvragen. 

Toeristenvisum voor Australië

Reist u voor een vakantie of rondreis naar Australië? Dan kunt u een toeristenvisum, ook wel eVisitor subclass 651 genoemd, aanvragen. Dit visum geeft u toestemming om als toerist naar Australië te reizen. U mag met dit toeristenvisum binnen de geldigheid van uw visum meerdere keren naar Australië reizen.

Meer informatie over: Toeristenvisum Australië

Zakenvisum voor Australië

Wanneer u voor zaken naar Australië reist dient u over een zakenvisum, of business visa, te beschikken. Het zakenvisum (eVisitor subclass 651) voor Australië vraagt u eenvoudig online aan via deze website. Dit is de snelste manier om een Australisch zakenvisum aan te vragen. Het zakenvisum is enkel te gebruiken voor zakelijke reizen. Indien u in Australië werk gaat verrichten is dit visum niet geschikt. In dat geval heeft u een werkvisum, ook wel Working Holiday visum, voor Australië nodig.

Meer informatie over: Zakenvisum Australië

Working Holiday visum

Het Working Holiday visum (WHVA) is bedoelt voor reizigers tussen 18 t/m 30 jaar oud, die werken en reizen in Australië willen combineren. Controleer voordat u uw visumaanvraag voor een subclass 417 visum indient, of u voldoet aan de voorwaarden van het visum. Houd er rekening mee dat de beoordeling van uw aanvraag voor een Working Holiday visum door de overheid van Australië in ieder geval 5 werkdagen in beslag neemt. In uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld wanneer aanvullend onderzoek benodigd is, kan dit oplopen. Vraag uw visum daarom ruim op tijd aan.

Meer informatie over: Working Holiday Australië

Betaling en factuur

De kosten voor een visum voor Australië visum variëren per type visum. De betaling van uw Australië visum kunt u veilig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 à 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw visum een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Rijksoverheid.

Een visum voor Australië aanvragen

Er zijn verschillende manieren waarop u een visum voor Australië kunt aanvragen. Dit kan bijvoorbeeld via de Australische overheid of via een visumbureau. De visumspecialisten van E-visums.nl helpen u graag bij uw aanvraag. Door gebruik te maken van onze visumservice bent u verzekerd van een 24/7 Nederlandstalige klantenservice. Ook controleren wij uw aanvraag op juistheid en volledigheid. Bij eventuele fouten of onvolledigheden nemen wij contact met u op. Zo zorgen we samen voor een snelle en correcte visumaanvraag. 

Laatste beoordelingen voor Australië

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Australië. Het visum voor Australië wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

  • Ik heb alleen digitaal met jullie contact gehad, er was niets op aan te mer...

    john - 9/10 soest
  • Visum online aangevraagd voor Australie voor 2 personen op 12.03 om 11.05 u...

    Frank - 10/10 Helmond

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.

Blog voor Australië

Wanneer gaan de Australische grenzen weer open?

27 jan. 2021

'Wanneer kan ik weer naar Australië reizen?' Lees hier het antwoord op de vraag van studenten en andere visumhouders die naar Australië willen reizen Lees meer... »