Visums verwerkt
deze maand

Visum Australië

Direct online aanvragen

Binnen 72 uur geleverd

De aanvraag duurt tot 72 uur. Meestal leveren wij het visum al de volgende werkdag. Uw visumaanvraag voor Australië kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor papierwerk hoeft in te vullen. Voor Australië zijn de kosten van het visum per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). De aanvraag is geheel digitaal, u hoeft geen documenten op te sturen. U kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.
Snel geleverd

Visum Australië

Het aanvragen kost u ongeveer vijf minuten. U kunt betalen met iDeal of Mister Cash. Wij controleren uw aanvraag handmatig en dienen uw aanvraag nog dezelfde dag in bij de overheid van Australië.

Snel geleverd

Maximaal 72 uur

De verwerking door de overheid van Australië duurt maximaal 72 uur. Vaak leveren wij het visum al de volgende dag. Mocht het toch langer duren, dan houden wij uw aanvraag continu in de gaten.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat u ontvangt is het officiële visum voor Australië. U kunt dus met een gerust hart op (door)reis.


Visum Australië online aanvragen (eVisitor)

Het visum oftewel eVisitor 651 visum voor Australië kunt u eenvoudig via ons aanvraagformulier aanvragen. Dit proces kost u maximaal vijf minuten. Het visum is aan te vragen voor zaken en tourisme. U ontvangt dan, na betaling, binnen uiterlijk 72 uur van ons het visum. Vaak heeft u het visum de volgende werkdag al binnen. Betalen kunt u doen met iDEAL, overboeking of Mister Cash. Dit is daardoor de snelste manier voor u om een visum voor Australië aan te vragen. Ook zijn wij bereikbaar per chat, e-mail of telefoon wanneer u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen € 14,95 per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten.

Het officiele visum is ook te verkrijgen via http://immi.gov.au.

Het visum dat wij aanbieden is alleen geldig voor toerisme en zaken.

  • Het toeristenvisum is 12 maanden geldig vanaf de uitgiftedatum. U mag maximaal 90 dagen aan één stuk reizen binnen deze periode. Het visum is geldig voor meerdere reizen.

Wanneer u in Australië gaat werken of langer dan de voorgenoemde periode in Australië wilt verblijven, kunt u niet gebruik maken van onze diensten. U dient dan een visum aan te vragen op de Ambassade. Ook voor een zakenvisum dient u naar de ambassade te gaan.

Vereisten visum Australië

Voor Australië zijn de vereisten voor het visum als volgt:

  1. Het paspoort dient bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig te zijn.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Visum Australië aanvragen »Nu aanvragen »

Video Australië

Factsheet voor Australië

Maximaal aantal reizenOnbeperkt
Verblijfsperiode 90 dagen per verblijf
LevertijdMax. 72 uur (gemiddeld binnen 4 uur)
Geldig voor Toerisme en zakelijk
Prijs € 14,95

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor Australië. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.