Cruise Australië

Visum cruise Australië

Bent u van plan om binnenkort een cruise te gaan maken naar Australië? Vergeet dan niet dat u over een visum dient te beschikken, wanneer u bij één van de havens aan land wilt gaan. Voor een cruise kunnen reizigers met de Nederlandse- of Belgische nationaliteit een e-visum voor Australië aanvragen. Dit visum wordt ook Electronic Travel Authority (ETA) of eVisitor visum Australië genoemd. Voor een cruise kunt u het Australië e-visum veilig en online aanvragen via onze website. U ontvangt binnen 3 werkdagen digitaal van ons het visum voor uw cruise naar Australië.

Visum schip cruise Australië

Visum Australië 90 dagen geldig

Voor een cruise met bestemming Australië, dient u een elektronisch visum, oftewel e-visum voor Australië aan te vragen. Het subclass 651 visum, biedt de reiziger de mogelijkheid om tijdens de cruise van boord te gaan en een bezoek te brengen aan een stad of haven in Australië. Het visum is vanaf de datum van afgifte voor 12 maanden actief. U mag per bezoek maximaal 90 aaneengesloten dagen in het land doorbrengen.

Naast het bezoeken van bezienswaardigheden, mag u met het elektronisch visum ook vrienden of familie bezoeken, een afspraak hebben met een zakenrelatie of deelnemen aan een conferentie of beurs. Met het e-visum mag u niet werken en geld verdienen in Australië.

eVisitor visum Australië

U mag met een goedgekeurd eVisitor visum Australië binnen een periode van 1 jaar meerdere keren Australië bezoeken. Het gaat daarom om een multiple entry visum. Boekt u uw cruise via een reisorganisatie of direct via een cruiserederij? Dan wordt vaak gevraagd om al ruim voor aanvang van uw cruise een bewijs van een goedgekeurd (e-)visum voor te leggen. Dit is geen probleem, omdat u met het eVisitor vanaf de datum van goedkeuring 12 maanden de tijd heeft om het land binnen te reizen. Er zijn een aantal voorwaarden voor het e-visum voor Australië. Zo dient u als reiziger te beschikken over een geldig paspoort en kunt u het visum uitsluitend aanvragen, wanneer u zich buiten Australië bevindt.

Visum Australië kosten

De kosten voor het aanvragen van het eVisitor visum voor Australië via onze website bedragen €14,95. U kunt uw betaling veilig en snel voldoen door middel van één van de volgende betaalmethodes:

  • iDeal
  • Mister Cash
  • Overboeking

Visum Australië