Visums verwerkt
deze maand

Visum Sri Lanka

Direct online aanvragen

Voor 23:00 besteld, vandaag geleverd

De aanvraag duurt maximaal 72 uur. Meestal leveren wij het visum al dezelfde dag. Uw visumaanvraag voor Sri Lanka kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor papierwerk hoeft in te vullen. Voor Sri Lanka zijn de kosten van het visum € 49,95 per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). De aanvraag is geheel digitaal, u hoeft geen documenten op te sturen. U kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.
Snel geleverd

Visum Sri Lanka

Het aanvragen kost u ongeveer vijf minuten. U kunt betalen met iDeal of Mister Cash. Wij controleren uw aanvraag handmatig en dienen uw aanvraag nog dezelfde dag in bij de overheid van Sri Lanka.

Snel geleverd

Maximaal 72 uur

De verwerking door de overheid van Sri Lanka duurt maximaal 72 uur. Vaak leveren wij het visum al binnen 4 uur. Mocht het toch langer duren, dan houden wij uw aanvraag continu in de gaten.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat u ontvangt is het officiële visum voor Sri Lanka. U kunt dus met een gerust hart op (door)reis.


Visum Sri Lanka online aanvragen (ETA)

Het visum oftewel ETA voor Sri Lanka kunt u eenvoudig via ons aanvraagformulier aanvragen. Dit proces kost u maximaal vijf minuten. Het visum is alleen aan te vragen voor toerisme. U ontvangt, na betaling, binnen uiterlijk twee werkdagen van ons het visum. Vaak heeft u het visum de volgende werkdag al binnen. Betalen kunt u doen met iDEAL, overboeking of Mister Cash. Dit is daardoor de snelste manier voor u om een visum voor Sri Lanka aan te vragen. Ook zijn wij bereikbaar per chat, e-mail of telefoon wanneer u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen € 49,95 per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten.

Het officiële visum is ook te verkrijgen via www.eta.gov.lk, de kosten bedragen hier $ 35. U dient hier te betalen met creditcard en de aanvraag is in het Engels.

Het visum dat wij aanbieden is alleen geldig voor toerisme.

  • Het toeristenvisum is 180 dagen geldig vanaf de uitgiftedatum. U mag 30 dagen in Sri Lanka verblijven binnen deze periode. Dit kan ter plekke verlengt worden tot maximaal zes maanden (bij een immigratiekantoor). Het betreft een double-entry visum, dat betekent dat u hiermee twee keer het land kunt betreden. Let u er wel op dat u binnen 30 dagen na de eerste keer Sri Lanka voor de tweede keer moet betreden, anders kunt u niet meer met hetzelfde visum het land binnen.

Wanneer u in Sri Lanka gaat werken of langer dan de voorgenoemde periode in Sri Lanka wilt verblijven, kunt u niet gebruik maken van onze diensten. U dient dan een visum aan te vragen op de Ambassade. Ook voor een zakenvisum dient u naar de ambassade te gaan.

Vereisten visum Sri Lanka

Voor Sri Lanka zijn de vereisten voor het visum als volgt:

  1. Het paspoort dient bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig te zijn.
  2. U dient over een retour- of doorvlucht te beschikken.
  3. U dient over voldoende geld te beschikken om uw verblijf in Sri Lanka te bekostigen.
  4. U mag zich niet in Sri Lanka bevinden als u de aanvraag voor een ETA doet.
  5. Het e-visum dient uitgeprint meegenomen te worden.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Visum Sri Lanka aanvragen »Nu aanvragen »

Factsheet voor Sri Lanka

Maximaal aantal reizen2
Verblijfsperiode 30 dagen in totaal
LevertijdMax. 72 uur (gemiddeld binnen 4 uur)
Geldig voor Toerisme
Prijs € 49,95

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor Sri Lanka. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.