Visums verwerkt
deze maand

Visum Egypte

Direct online aanvragen

Voor 23:00 besteld, vandáág geregeld

Uw visumaanvraag voor Egypte kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor formulieren dient te ondertekenen. De visumaanvraag kost u slechts vijf minuten tijd. Voor Egypte zijn de kosten van het visum € 59,95 per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). U kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.
Snel geleverd

Visum aanvragen

Het aanvragen duurt maximaal vijf minuten. U kunt betalen met iDeal of Mister Cash. Wij controleren uw aanvraag handmatig en sturen u de verdere instructies toe per e-mail.

Snel geleverd

Binnen 24 uur

Wij regelen uw visum altijd binnen 24 uur, ook in het weekend. Voor Egypte is het echter noodzakelijk het paspoort naar ons op te sturen, de verwerking van het visum duurt enkele werkdagen.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat u ontvangt is het officiële visum voor Egypte. U kunt dus met een gerust hart op reis.

Beoordelingen

Hieronder vindt u een aantal van onze beoordelingen. Bekijk ook al onze beoordelingen. Gemiddeld worden wij gewaardeerd met een 9,1!
 • Snel en duidelijk en je word netjes op de hoogte gehouden.de volgende keer bestel ik het weer bij e visum!

  Ron MAARSSEN
 • Proficiat voor de snelle werking van dit bedrijf, zal ik zeker aanbevelen bij andere!

  Karin DENDERMONDE
 • Zo gemakkelijk in te vullen en te versturen, geen credit kaart nodig. Super!

  Klant LEIDERDORP

Visum Egypte online aanvragen

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum Egypte aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL of Mister Cash, binnen 24 uur van ons verdere instructies (ook in het weekend). Doordat u met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor Egypte aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen € 59,95 per persoon.

Voor het visum is het noodzakelijk om uw paspoort naar ons op te sturen. Dit doet u via aangetekende post. De instructies hiervoor versturen wij u na uw aanvraag per e-mail toe.

Het visum dat wij aanbieden is geldig voor zakenreizen en vakanties. U kunt kiezen voor een visum dat éénmalig geldig is, gedurende drie maanden, of meerdere malen geldig, gedurende zes maanden. Wanneer u in Egypte gaat werken of langer dan de voorgenoemde periode in Egypte wilt verblijven, kunt u niet gebruik maken van onze diensten. U dient dan een visum aan te vragen op de Ambassade.

Vereisten visum Egypte

Voor zowel zaken als toerisme is het noodzakelijk ons twee pasfoto's toe te sturen. U kunt dit zowel online regelen als meesturen met het paspoort.

Zakelijk visum Egypte

Indien u voor zaken naar Egypte reist, dient u ons van een garantiebrief te voorzien, welke aan de volgende eisen dient te voldoen. Een voorbeeldbrief wordt aan u toegestuurd nadat u uw aanvraag heeft ingevuld. De garantiebrief dient:

 • Afgegeven te zijn door een Nederlands bedrijf of Nederlandse vestiging van dat bedrijf
 • Op bedrijfspapier geschreven te zijn
 • De naam en het adres van het Nederlandse bedrijf te vermelden
 • De naam van de aanvrager te vermelden
 • Het doel van de reis, het aantal inreizen en de benodigde duur van het visum te vermelden
 • Te vermelden dat het bedrijf garant staat voor alle onkosten

Toeristenvisum Egypte

Indien u als toerist naar Egypte reist, dient u ons een kopie van het e-ticket of van uw vluchtschema toe te sturen.

Visum Egypte aanvragen »Nu aanvragen »