4979
VISA VERWERKT
DEZE MAAND

Visum Egypte

Visum Egypte aanvragen

U kunt uw aanvraag voor Egypte eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Egypte is beschikbaar vanaf € 34,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

Toerisme: beschikbare visums

Een toerismevisum is geschikt voor toeristische reizen. Vraagt u dit type visum aan indien u op vakantie gaat of bijvoorbeeld vrienden gaat bezoeken.

 Max. reizen  Dagen verblijf  Geldigheid  Prijs  
Enkele reis max. 30 dagen in totaal 90 dagen € 34,95 Aanvragen
Meerdere reizen 30 dagen per bezoek 90 dagen € 64,95 Aanvragen

Visum Egypte aanvragen

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum Egypte aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. Dit duurt slechts 5 minuten. Doordat u met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor Egypte aan te vragen. We controleren uw aanvraag op de meest voorkomende fouten voor we deze indienen in Egypte. Daarnaast zijn wij dagelijks (ook in het weekend!) bereikbaar per e-mail of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. U heeft al een visum Egypte vanaf € 34,95 per persoon.

Wat is een e-visum Egypte?

Het e-visum Egypte is recent beschikbaar gesteld door de Egyptische overheid. Dit visum geeft u toestemming om naar Egypte af te reizen. Het e-visum kunt u volledig online aanvragen. U hoeft dus niet naar de ambassade. Het e-visum voor Egypte is geldig voor toerisme en zaken. Er is een single entry en een multple entries visum beschikbaar. De prijs voor een single entry visum is € 34,95 per persoon. Dit is de totaalprijs, inclusief consulaire kosten. Voor een multiple entries visum betaalt u een meerprijs.

Voorwaarden visum Egypte

Het e-visum voor Egypte is 3 maanden geldig. U kunt bij uw aanvraag kiezen uit een single entry visum, waarmee u één keer naar Egypte mag reizen, of een multiple entries visum, geschikt om meerdere keren Egypte in te reizen. Het visum is geldig voor toerisme en zaken. Het is niet toegestaan te werken in Egypte. Een aantal belangrijke zaken bij uw aankomst in Egypte:

 • Bij aankomst in Egypte dient uw paspoort nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.
 • U dient uw e-visum uitgeprint mee te nemen.
 • U dient een bewijs van retour- of doorreis te kunnen laten zien.
 • Voor zakenreizen neemt u een (uitnodigings)brief van het te bezoeken bedrijf mee.
 • Voor familiebezoek neemt u een (uitnodigings)brief van de te bezoeken familie mee.
 • Bij bezoek als toerist neemt u bevestiging van uw hotelreservering(en) en/of reisschema mee.

Overzicht van de aanvraagprocedure

Via deze website kunt u snel en makkelijk uw visum Egypte aanvragen. Het aanvragen gebeurt volledig online en gaat als volgt:

 1. Houd uw paspoort bij de hand. Voor de geldigheid van uw visum is het van belang dat u de gegevens precies overneemt zoals ze in uw paspoort staan. Controleert u a.u.b. ook de geldigheid van uw paspoort. Deze dient nog minimaal 6 maanden geldig te zijn bij aankomst in Egypte.
 2. Vul het online aanvraagformulier in en voeg een scan van uw paspoort toe op de daarvoor bestemde plek. Het aanvraagformulier is geheel in het Nederlands. Bij enkele velden vindt u een toelichting. Heeft u andere vragen over het aanvraagformulier? Neemt u dan contact met ons op.
 3. De betaling van uw e-visum voor Egypte kunt u voldoen met iDeal Mister Cash of per overboeking. Het is dus niet noodzakelijk om over een credit card te beschikken.
 4. Uw aanvraag is nu afgerond. Op het opgegeven e-mailadres ontvangt u een bevestiging. Hierop kunt u nogmaals de gegevens die u heeft ingevuld controleren.
 5. U ontvangt uw visum voor Egypte per e-mail.

Belangrijk! De paspoortgegevens op uw visum dient overeen te komen met de informatie in uw paspoort, in elk ander geval is uw visum niet geldig.

U kunt het visum Egypte ook zelf aanvragen op het website van de Egyptische overheid. U vult de aanvraag in het Engels in en dient over een credit card te beschikken om de betaling te voldoen. De kosten bedragen hier USD 25 (single entry) of USD 60 (multiple entries). De website van de overheid van Egypte vindt u op https://visa2egypt.gov.eg/eVisa/Home.

Voor wie is een visum voor Egypte verplicht?

Belgen en Nederlanders hebben een visum nodig om naar Egypte af te mogen reizen. Heeft u een andere nationaliteit en wilt u weten of u in aanmerking komt voor het e-visum voor Egypte? Wij zoeken het graag voor u uit. Neemt u per e-mail of telefonisch contact op met onze klantenservice.

De levering en levertijd van een visum Egypte

Het is aan te raden uw visumaanvraag een week voor uw reisdatum in te dienen. Meestal kunnen we uw visum voor Egypte al binnen 72 uur leveren! U ontvangt uw visum van ons per e-mail.

Betaling en factuur

Het single entry visum voor Egypte kost € 34,95 per persoon. Een multiple entries visum verkrijgt u tegen een meerprijs. Dit zijn totaalprijzen, inclusief consulaire kosten. De betaling kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal of Mister Cash. Als u kiest voor een betaling per overboeking duurt het 1 à 2 werkdagen voor we uw betaling ontvangen en uw visumaanvraag in behandeling nemen. Wanneer u een factuur van uw visumaanvraag wilt ontvangen kunt u een e-mail sturen naar ons contact e-mailadres met daarin uw aanvraagnummer. We sturen uw digitale factuur dan per e-mail naar u toe.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.