Visums verwerkt
deze maand

Visum Turkije

Direct online aanvragen

Voor 23:00 besteld, vandáág geleverd

Uw visumaanvraag voor Turkije kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor formulieren dient te ondertekenen. De visumaanvraag kost u slechts vijf minuten tijd. Voor Turkije zijn de kosten van het e-visum € 24,95 per persoon. U kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.
Snel geleverd

Visum aanvragen

Het aanvragen duurt maximaal vijf minuten. U kunt betalen met iDeal of Mister Cash. Wij controleren uw aanvraag handmatig.

Snel geleverd

Binnen 12 uur

Wij leveren uw visum altijd binnen 12 uur, ook in het weekend. Indien u voor 23:00 heeft besteld, ontvangt u het visum vandáág nog.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat u ontvangt is het officiële e-visum voor Turkije. U kunt dus met een gerust hart op reis. Bekijk een voorbeeld van het visum.

Beoordelingen

Hieronder vindt u een aantal van onze beoordelingen. Bekijk ook al onze beoordelingen.
 • wij zijn zeer tevreden over jullie diensten; in de toekomst wensen wij terug beroep te kunnen doen van jullie diensten. We zullen jullie diensten aanraden aan vrienden en kennissen!

  Chris ASSEBROEK
 • Een zeer duidelijke website voor aanvraag e visum (in dit geval TURKIJE). Snelle communicatie en afhandeling. Aflevering in ons geval binnen de 6 uren!

  Liliane TILDONK
 • Supersnelle levering!! Om 17:00 uur aangevraagd, om 20:00 uur had ik mijn e-visum al in de mail! Wow!

  Arjan AMSTERDAM

Visum Turkije online aanvragen

Uw e-visum voor Turkije kunt u eenvoudig online aanvragen via onze website. De aanvraag neemt ongeveer vijf minuten in beslag. Voordat wij uw aanvraag indienen in Turkije controleren wij deze op de meest voorkomende fouten. U kunt de betaling voldoen met iDEAL, Mister Cash of per overboeking. U hoeft dus niet over een creditcard te beschikken. Na betaling ontvangt u uw e-visum binnen 12 uur, ook in het weekend! Wij zijn 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Een makkelijkere manier om uw visum voor Turkije aan te vragen is er dan ook niet. De kosten van een e-visum voor Turkije bedragen € 24,95 per persoon.

Vraag direct uw visum voor Turkije aan »

Wat is een e-visum voor Turkije?

Sinds 1 november 2014 is het niet meer mogelijk een visum te kopen bij aankomst op de luchthaven in Turkije. Op de pagina over het visum bij aankomst leest u hier meer over. Het is dus noodzakelijk vooraf een visum aan te vragen wanneer u naar Turkije wilt reizen. Een e-visum is een officieel document om naar Turkije te kunnen reizen voor zaken of toerisme. Het e-visum is een alternatief voor visa die afgegeven worden door Turkse missies en douanekantoren. Het e-visum voor Turkije is 180 dagen geldig. Binnen deze 180 dagen mag u een onbeperkt aantal keren naar Turkije vliegen en daar in totaal maximaal 90 dagen verblijven.

Een voorbeeld: uw visum is geldig van 22 april t/m 18 oktober 2017. U gaat in de meivakantie een week naar Turkije, in totaal 7 dagen. U mag binnen de geldigheidsperiode van uw visum dan nog maximaal 83 dagen in Turkije verblijven. U kunt in de zomervakantie bijvoorbeeld nog drie weken gaan en in september nog een week. In totaal bent u dan vijf weken naar Turkije gegaan (35 dagen). Dit mag volgens de voorwaarden van het visum Turkije.

We lichten alles over de geldigheid van het e-visum voor Turkije toe op de pagina over de geldigheid.

Ook als u met de auto naar Turkije reist dient u over een e-visum te beschikken. U neemt dan naast uw visum en uw paspoort ook uw rijbewijs en uw Nederlandse kentekenbewijs mee op reis. Reist u per cruiseschip naar Turkije? Dan heeft u een e-visum nodig wanneer u langer dan 72 uur in een Turkse plaats verblijft.

Overzicht van de aanvraagprocedure

Uw visum voor Turkije aanvragen via deze website gaat snel en eenvoudig. Een uitgebreide toelichting over het invullen van het aanvraagformulier leest op de pagina over het aanvraagformulier.

 1. Houd uw paspoort of identiteitskaart bij de hand. Het is belangrijk dat de gegevens die u invoert overeenkomen met die op uw paspoort of identiteitskaart.
 2. Vul het aanvraagformulier in. Het aanvraagformulier kunt u in het Nederlands invullen. Controleer of u de gegevens correct heeft overgenomen van uw paspoort of identiteitskaart. Zorg dat u het vakje aanvinkt wanneer u van plan bent meerdere keren naar Turkije te reizen. We zorgen dan dat uw visum aan wordt gevraagd met een latere ingangsdatum. Wilt u voor meerdere personen een visum voor Turkije aanvragen? Als u onderaan op het formulier op ‘reiziger toevoegen’ klikt kunt u de gegevens van de volgende persoon invullen. Indien u vragen heeft over het invullen van het formulier staat we u graag te woord. We zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar.
 3. De betaling van uw e-visum voor Turkije kunt u voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Het is dus niet nodig om over een credit card te beschikken.
 4. Na het afronden van uw aanvraag ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Hierin vindt u een overzicht van uw aanvraag. Wij kunnen het visum daarna binnen 12 uur leveren.
 5. U ontvangt uw e-visum van ons per e-mail.
 6. Belangrijk! Als de gegevens op uw e-visum niet overeenkomen met die op uw paspoort of identiteitskaart is uw e-visum niet geldig en kunt u hiermee dus niet naar Turkije reizen, controleer dit dus goed.

  U kunt het visum Turkije ook zelf aanvragen ook op de officiële site van de Turkse overheid. Hierbij heeft u een creditcard nodig en dient u het formulier voor elk documenttype afzonderlijk in te vullen. De site van de Turkse overheid kunt u vinden op www.evisa.gov.tr kosten bij de Turkse overheid bedragen $20,70 per persoon.

  Voorwaarden van een e-visum voor Turkije

  Een e-visum voor Turkije is geldig voor zakelijke en toeristische reizen naar Turkije. Met een e-visum mag u binnen de geldigheid (180 dagen) van uw visum maximaal 90 dagen in Turkije verblijven, aan één stuk of verdeeld over meer reizen. U dient in het bezit te zijn van een paspoort of identiteitskaart welke nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Turkije. Wilt u meerdere malen naar Turkije reizen met uw visum? Dan kunt u dit aangeven op het aanvraagformulier. Wij zorgen er dan voor dat u optimaal gebruik kunt maken van uw e-visum door deze later in te laten gaan. Alle informatie over de voorwaarden van het e-visum vindt u op de pagina over de voorwaarden van het Turkije visum. Wanneer u in Turkije gaat werken of langer dan 90 dagen in Turkije wilt verblijven, kunt u geen gebruik maken van het e-visum. U dient dan een visum aan te vragen bij de het Turkse consulaat.

  Voor wie is een e-visum voor Turkije verplicht?

  Reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit hebben een e-visum nodig voor een toeristisch of zakelijk bezoek aan Turkije. Heeft u een andere nationaliteit en weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor een e-visum voor Turkije? Neemt u dan contact met ons op. Wij gaan het graag voor u na.

  De levering en de levertijd van een e-visum voor Turkije

  Uw visum voor Turkije kunnen wij altijd binnen 12 uur leveren, ook in het weekend. Indien u voor 23.00 uur bestelt, ontvangt u uw e-visum nog dezelfde dag. Voor de keuring en de levering van het e-visum zijn we afhankelijk van de Turkse overheid.

  Spoedvisum Turkije binnen 15 minuten

  Wanneer u op zeer korte termijn vertrekt kunt u kiezen voor de spoedprocedure. U dient hiervoor het normale aanvraagformulier in te vullen, waarbij u bij de algemene gegevens aangeeft dat het om spoed gaat "Spoed (15 min)". Voor een spoedaanvraag betaalt u 5 euro extra per persoon. We nemen uw aanvraag dan direct in behandeling en leveren uw visum binnen 15 minuten. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Heeft u met spoed een visum nodig? Wij leveren binnen 15 minuten. Lees hier alle informatie over het spoedvisum.

  Betaling en factuur

  Wanneer u gebruik maakt van onze service bedragen de kosten voor uw visum voor Turkije € 24,95 persoon. De betaling van uw Turkije visum kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 a 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw e-visum een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur.

  Belangrijke informatie over reizen met kinderen

  Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

  Visum Turkije aanvragen »Nu aanvragen »

Video Turkije

Factsheet voor Turkije

Maximaal aantal reizenOnbeperkt
Verblijfsperiode 90 dagen in totaal
LevertijdMax. 12 uur (gemiddeld binnen 4 uur)
Geldig voor Toerisme en zakelijk
Prijs € 24,95

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor Turkije. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.

Laatste nieuws visum Turkije


Geen visum on arrival meer mogelijk in Turkije

Geen visum on arrival meer mogelijk in Turkije

30-10-2018 15:36

Vanaf oktober stopt Turkije met het uitgeven van de visa-on-arrival op het vliegveld. In het verleden was het altijd nog mogelijk om voor de meeste nationaliteiten een visum-on-arrival te kopen bij aankomt. Vanaf eind October is dit dus niet meer mogelijk voor alle nationaliteiten. Lees verder »


Visum Turkije verlopen

Visum Turkije verlopen

09-10-2018 13:24

Heeft u een visum Turkije maar is deze niet meer geldig? Uw visum Turkije is verlopen en u vraagt zich af wat u nu het beste kunt doen. Er zijn verschillende mogelijkheden als uw visum Turkije is verlopen. Wat u precies moet doen hangt af van verschillende factoren. Bent u bijvoorbeeld al in Turkije terwijl uw visum verloopt, dan kunt u geen nieuwe aanvraag voor een visum indienen. Het is echter vaak wel mogelijk in Turkije een verlenging te regelen. Bent u niet in Turkije, dan kunt u een nieuw visum (of e-visum) aanvragen. Er geldt geen limiet voor wat betreft het aantal visumaanvragen dat u kunt doen. U mag zo vaak een visum Turkije aanvragen als u wilt. Lees verder »


Visumvrij reizen Turkije stap dichterbij

03-10-2018 11:42

De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavuşoğlu heeft in een verklaring gezegd dat Turkije weer intensiever gaat samenwerken met de Europese Unie om visumliberalisatie mogelijk te maken. Turkije kwam eerder in een economisch conflict met de Verenigde Staten en er ontstonden spanningen tussen Turkije en de EU na de mislukte coup in Turk Lees verder »