Visums verwerkt
deze maand

Visum Turkije

Direct online aanvragen

Voor 23:00 besteld, vandáág geleverd

Uw visumaanvraag voor Turkije kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor formulieren dient te ondertekenen. De visumaanvraag kost u slechts vijf minuten tijd. Voor Turkije zijn de kosten van het e-visum € 24,95 per persoon. U kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.
Visum aanvragen in vijf minuten

Visum aanvragen

Het aanvragen duurt maximaal vijf minuten. U kunt betalen met iDeal of Mister Cash. Wij controleren uw aanvraag handmatig.

Binnen 12 uur geleverd

Binnen 12 uur

Wij leveren uw visum altijd binnen 12 uur, ook in het weekend. Indien u voor 23:00 heeft besteld, ontvangt u het visum vandáág nog.

Officieel visum Turkije

Officieel visum

Het visum dat u ontvangt is het officiële e-visum voor Turkije. U kunt dus met een gerust hart op reis. Bekijk een voorbeeld van het visum.

Beoordelingen

Hieronder vindt u een aantal van onze beoordelingen. Bekijk ook al onze beoordelingen. Gemiddeld worden wij gewaardeerd met een 9,1!
  • wij zijn zeer tevreden over jullie diensten; in de toekomst wensen wij terug beroep te kunnen doen van jullie diensten. We zullen jullie diensten aanraden aan vrienden en kennissen!

    Chris ASSEBROEK
  • Een zeer duidelijke website voor aanvraag e visum (in dit geval TURKIJE). Snelle communicatie en afhandeling. Aflevering in ons geval binnen de 6 uren!

    Liliane TILDONK
  • Supersnelle levering!! Om 17:00 uur aangevraagd, om 20:00 uur had ik mijn e-visum al in de mail! Wow!

    Arjan AMSTERDAM

Visum Turkije online aanvragen

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum Turkije aanvragen. Hiervoor hoeft u enkel het online visumaanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL of Mister Cash, binnen 12 uur uw e-visum per e-mail (ook in het weekend). Doordat u met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum Turkije aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen € 24,95 per persoon.

Het visum dat wij aanbieden is geldig voor zakenreizen en vakanties. Met het visum kunt u 90 dagen aaneengesloten in Turkije verblijven. U kunt gedurende 180 dagen na ingang van het visum, onbeperkt naar Turkije vliegen. Wanneer u in Turkije gaat werken of langer dan 90 dagen in Turkije wilt verblijven, kunt u niet gebruik maken van het e-visum. U dient dan een visum aan te vragen op de Ambassade.

Naast de dienst die wij leveren, kunt u ook het visum Turkije aanvragen op de officiele site van de Turkse overheid. Hierbij heeft u een creditcard nodig en dient u het formulier voor elk documenttype afzonderlijk in te vullen. De site van de Turkse overheid kunt u vinden op www.evisa.gov.tr. De kosten bij de turkse overheid bedragen $20,70 per persoon.

Indien u vragen heeft over uw visumaanvraag voor Turkije, kunt u op de veelgestelde vragen pagina kijken. Staat uw vraag over uw visumaanvraag voor Turkije er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over Turkije in het algemeen of wat het te bieden heeft, leest u het beste onze informatiepagina over Turkije.

Waarom online aanvragen?

U heeft gelezen dat een visum Turkije verplicht is, maar u vraagt het visum liever ter plekke in Turkije aan. Helaas is deze mogelijkheid per 1 november 2014 vervallen. Het visum voor Turkije dient dus vooraf en online aangevraagd te worden. Nu is het zo dat omtrent de mogelijkheid om al dan niet een visum ter plekke aan te schaffen, veel verwarring is ontstaan. Dit komt doordat de Turkse overheid de invoerdatum van het verplichte e-visum een aantal keer heeft uitgesteld. Momenteel bestaat de situatie dat het visum Turkije op sommige luchthavens nog wel te verkrijgen is, maar op andere niet. Deze situatie wijzigt bijna dagelijks. De kosten van een visum ter plaatse bedragen 25 euro.

Om het zekere voor het onzekere te nemen is het dus verstandig om vooraf en online een visum aan te schaffen. Voor de kosten hoeft u het ook niet te laten: met € 24,95 zijn wij net zo duur als een visum ter plaatse (25 euro).

Ons aanvraagformulier is zo ontworpen dat de meest voorkomende vragen direct beantwoord worden. 98% van de mensen die onze dienst gebruiken, bevelen ons dan ook aan. Heeft u onverhoopt toch vragen, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken. Uiteraard volledig in het Nederlands.

Geldigheid visum Turkije

Het visum dat u van ons ontvangt is geldig voor toerisme en zakenreizen. Voor de geldigheidsduur gelden twee termijnen. Allereerst is er de algemene geldigheid van het visum: 180 dagen. Deze termijn gaat in op de ingangsdatum van het visum, niet uw aankomstdatum. Deze termijn vindt u ook terug op uw visum, aan de rechterkant (zie ook nummer 12 en 13 op ons voorbeeldvisum voor Turkije). U dient binnen deze termijn ook weer terug te zijn uit Turkije.

Daarnaast geldt er een beperking voor het aantal dagen dat u naar Turkije mag reizen, binnen de geldigheid van het visum. Dit is 90 dagen. U kunt dus maximaal 90 dagen in Turkije verblijven, aan een stuk of verdeeld over meerdere reizen. Het visum Turkije is namelijk geldig voor "multiple entries", ofwel, meerdere reizen naar Turkije.

Een voorbeeld: uw visum is geldig van 31 maart t/m 26 november 2015. U gaat in de meivakantie een week naar Turkije, in totaal 7 dagen. U mag binnen de geldigheidsperiode van uw visum dan nog maximaal 83 dagen in Turkije verblijven. U kunt in de zomervakantie bijvoorbeeld nog drie weken gaan en in de herfstvakantie nog een week. In totaal bent u dan vijf weken naar Turkije gegaan (35 dagen). Dit mag volgens de voorwaarden van het visum Turkije.

Spoedvisum Turkije binnen 15 minuten

Wanneer u met spoed een visum nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u al op de luchthaven bent of wanneer u vandaag nog vertrekt, kunt u bij ons een zogenoemde spoedprocedure volgen. U dient hiervoor het normale aanvraagformulier in te vullen, waarbij u bij de algemene gegevens aangeeft dat het om spoed gaat "Spoed (15 min)".

Voor een spoedaanvraag betaalt u 5 euro extra per persoon. Wij gaan hier direct mee aan de slag en leveren u het visum Turkije altijd binnen 15 minuten. Meestal heeft u het spoedvisum al met vijf minuten binnen.

Heeft u met spoed een visum nodig? Wij leveren binnen 15 minuten. Lees hier alle informatie over het spoedvisum.

Visum Turkije aanvragen »Nu aanvragen »

Factsheet voor Turkije

Maximaal aantal reizenOnbeperkt
Verblijfsperiode 90 dagen in totaal
LevertijdMax. 12 uur (gemiddeld binnen 4 uur)
Geldig voor Toerisme en zakelijk
Prijs € 24,95

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor Turkije. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.

Laatste nieuws visum Turkije


Erdogan eist opnieuw dat Turken visumvrij kunnen reizen naar Europa

22-02-2017 14:38

Erdogan eist dat Turken op korte termijn visumvrij moeten kunnen reizen naar Europa ..' Want anders..' Lees verder »


EU-toetredingsgesprekken over Turkije gestopt

28-11-2016 13:22

De Europese commissie heeft afgelopen week afgestemd de gesprekken over de toetreding van Turkije te stoppen. Erdogan dreigt de grenzen voor vluchtelingen open te zetten. Lees verder »


Rustige zomer in Turkije

13-05-2016 10:04

De Telegraaf meldde een tijd geleden dat er 30% minder reizen zijn geboekt naar de Turkse Rivièra dan vorig jaar. Toeristen zijn bang voor mogelijke aanslagen en terrorisme. Turkije is niet het enige land waar het rustiger is; ook in Griekenland, vooral de eilanden Lesbos en Kos worden door toeristen gemeden. Lees verder »