Turks Consulaat

Turks Consulaat

Turkije heeft in Nederland consulaten in Rotterdam, Amsterdam, Leiden en Deventer. Het Turks consulaat in Rotterdam is het grootste Turkse consulaat in Nederland. Het Turkse consulaat in België is gevestigd in Antwerpen.

Visum Turkije aanvragen bij het Turkse consulaat

Wilt u naar Turkije reizen, maar voldoet u niet aan de voorwaarden van het e-visum voor Turkije? Dan kunt u mogelijk een visum aanvragen bij het Turkse consulaat. Houd er rekening mee dat het aanvragen van een visum via het consulaat meer tijd in beslag neemt dan het aanvragen van het e-visum voor Turkije. Daarnaast zijn de kosten hoger en dient u zelf naar het consulaat af te reizen om uw visum in ontvangst te nemen. Komt u wel in aanmerking voor het e-visum voor Turkije? Vraag uw visum dan direct aan via onze website.

Direct uw visum Turkije aanvragen

Als u niet in aanmerking komt voor het e-visum voor Turkije radn we u aan contact op te nemen met de vertegenwoordigers van de Turkse consulaten in Nederland of België. U kunt het Turkse consulaat enkel op afspraak bezoeken. Het Turkse consulaat in Rotterdam is het grooste consulaat in Nederland. Ook bij consulaten in Amsterdam, Leiden en Deventer kunt u terecht voor uw visumaanvraag.

Contactgegevens Turks consulaat Rotterdam en Antwerpen

Turks consulaat Rotterdam

Westblaak
3012 KK Rotterdam
+3110 766 0007

Turks consulaat Antwerpen

Sorbenlaan 16
2610 Antwerpen
+32 3 820 71 00

Turkse ambassade of Turks consulaat

Zowel de ambassade als de consulaten zijn vertegenwoordigingen van de overheid in het buitenland. Er zijn echter een aantal belangrijke verschillen. De Turkse ambassade is een diplomatieke vertegenwoordiging van de Turkse regering in Nederland en België. De ambassades houden zich bezig met de grote diplomatieke taken. De Turkse consulaten verrichten kleinere diplomatieke taken zoals het vertrekken van officiële documenten. Voor het aanvragen van een visum voor Turkije kunt u dus niet terecht bij de ambassade, maar dient u een afspraak te maken bij een Turks consulaat.