1
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Vietnam eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Vietnam is beschikbaar vanaf € 39,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Let op: naar aanleiding van het Corona virus COVID19 kunnen reizigers met de volgende nationaliteit, evenals reizigers die recentelijk in de volgende landen zijn geweest, tijdelijk geen e-visum voor Vietnam aanvragen (tot 15 april 2020): Duitsland, Spanje, Italië, Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Frankrijk, Zuid-Korea, Wit-Rusland, Rusland, Japan en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast laat Vietnam geen reizigers meer toe, tenzij de reiziger(s) beschikken over een Vietnamees paspoort en bereid zijn om direct na aankomst voor 14 dagen in quarantaine te gaan. Meet informatie leest u op onze reisadvies Vietnam pagina. Wanneer u een reis gepland heeft staan naar Vietnam, raden wij u aan om contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij.

Visum Vietnam aanvragen

Een visum voor Vietnam aanvragen doet u snel en eenvoudig binnen 5 minuten via onze website, vanaf € 39,95 per persoon. Wanneer u het online aanvraagformulier invult, ontvang u na betaling via iDEAL, Mister Cash of per overboeking, binnen 72 uur het visum van ons. U heeft dus geen creditcard nodig, waardoor dit de makkelijkste en snelste manier is. U kunt bij ons zowel een toeristenvisum als een zakenvisum voor Vietnam aanvragen.

Let op!: We ervaren dat de Vietnamese overheid langer dan gebruikelijk doet over het beoordelen van visumaanvragen. In veel gevallen langer dan 72 uur. Helaas kunnen wij dit proces niet versnellen. Houd hier alstublieft rekening mee wanneer u uw visum voor Vietnam aanvraagt.

Heeft u vragen omtrent uw visumaanvraag? Neem gerust contact met ons op, wij zijn elke dag bereikbaar per e-mail en telefoon.

Visum Vietnam aanvragen: zo werkt het

 1. Vul het aanvraagformulier (geheel in het Nederlands) in.
 2. Upload een scan van uw paspoort en pasfoto.
 3. Controleer uw aanvraag nadat u het formulier volledig heeft ingevuld.
 4. De betaling van uw visum voor Vietnam kunt u voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Het is dus niet nodig om over een creditcard te beschikken.
 5. Wij controleren uw aanvraag op de meest voorkomende fouten en dienen deze, mits compleet, in Vietnam in.
 6. Binnen 5 werkdagen ontvangen wij uw digitale visum en sturen wij u deze per e-mail toe.

Voorwaarden en geldigheid

De Vietnamese overheid heeft een aantal voorwaarden gesteld waaraan u dient te voldoen als u met een e-visum naar Vietnam wilt reizen:

 • U bent in het bezit van een paspoort, dat nog tenminste 30 dagen geldig is na afloop van uw visum voor Vietnam.
 • U betreedt Vietnam via één van de toegestane luchthavens, zeehavens of grensovergangen.
 • Voor het aanvragen is een scan van uw paspoort en een recente pasfoto benodigd.
 • Het e-visum is 30 dagen geldig, binnen deze periode mag u Vietnam in reizen en op de laatste dag dient u Vietnam uiterlijk te verlaten.
 • Het is een single entry visum, wat betekent dat u met dit visum Vietnam één keer in mag reizen.

Het nieuwe e-visum Vietnam vs. visum on arrival

Reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit zijn verplicht over een visum te beschikken om Vietnam te betreden. In 2018 heeft de Vietnamese overheid het elektronisch visum geïntroduceerd; het “Vietnam eVisa“. Dit visum voor Vietnam kunt u bij ons volledig digitaal aanvragen via dit formulier en ontvangt u per e mail. Het is niet meer nodig om bij aankomst een visum on arrival te kopen.

Waarom een e-visum en geen visum on arrival?

Net zoals de Vietnamese ambassade, adviseren wij om geen gebruik meer te maken van het oude ‘visum on arrival’. De ambassade garandeert nu namelijk niet meer dat u met het oude visum on arrival nog langs de paspoortcontrole komt. Tot 2018 werd dit nog gebruikt door Nederlanders. Men moest hiervoor een zogeheten approval letter kopen voor €20, en in Vietnam zelf moest men op het vliegveld ook nog een stamping fee van $25 tot $50 betalen. Met een e-visum hoeft u niet meer in de rij te staan op het vliegveld, en het is goedkoper.

Dus gaat u op reis naar Vietnam? Dan kunt u een e-visum voor Vietnam aanvragen, zodat u het visum per e-mail ontvangt. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is deze printen en meenemen naar Vietnam.

Voordelen online visum Vietnam aanvragen

Uw visum voor Vietnam aanvragen doet u snel en eenvoudig bij ons online. Profiteer van de volgende voordelen:

 • Eenvoudig online aan te vragen in slechts 5 minuten
 • Geen wachtrij op het vliegveld
 • Al vanaf € 39,95 per persoon
 • Betaal veilig via iDEAL, Mister Cash of per overboeking
 • Wij zijn elke dag telefonisch en per e-mail bereikbaar
 • Wij controleren uw aanvraag op de meest voorkomende fouten

Kijk voor meer informatie ook bij onze veelgestelde vragen over een visum voor Vietnam.

Met kinderen naar Vietnam reizen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Laatste beoordelingen voor Vietnam

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Vietnam. Het visum voor Vietnam wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • site très sérieux. je demandais les visas pour 5 personnes dont une franco...

  Corinne - 9/10 Saint Georges/Baulche
 • Duidelijke site, heb alleen 1 dag langer moeten wachten dan op site stond v...

  Eric - 9/10 Valkenswaard

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.