Aanvraagprocedure

Aanvraagprocedure e-visum Vietnam

Voordat u uw aanvraag gaat indienen, adviseren wij u de voorwaarden door te nemen voor toegang tot  Vietnam met een toeristisch- of zakelijk e-visum. U dient aan alle voorwaarden te voldoen om een e-visum voor Vietnam te verkrijgen. Controleer de voorwaarden en indien u twijfelt, neem dan contact met ons op.

Nogmaals wijzen wij u erop dat als u niet voldoet aan alle voorwaarden u contact op moet nemen met de Vietnamese ambassade voor het verkrijgen van een visum.

Wij adviseren u uw aanvraag ruim op tijd te doen, ook al is het mogelijk dit een week voor vertrek te regelen. Een foutje is snel gemaakt waardoor de afwikkeling langer kan duren en uw reis mogelijk in gevaar komt.

Bij ons kunt u onbeperkt (24 uur per dag, 7 dagen in de week ) uw online toeristische- of zakelijke e-visum aanvragen en uw aanvraagformulier invullen. Naast het invullen van het aanvraagformulier dient u ook een paspoortscan en een pasfoto te uploaden. Voordat u met het invullen begint, zorg er dan voor dat u de volgende documenten bij de hand heeft:

 • Uw paspoort en de paspoorten van uw medereizigers
 • Uw pasfoto
 • Uw betaalgegevens 
 • Uw e-mailadres
 • Uw hotelgegevens
 • Uw Vietnamese reisorganisatie
 • De aankomst- en vertrekdatum van uw huidige reis
 • Uw aankomst locatie
 • Vraagt u voor een groep aan dan, dient u een aanvraag te doen voor alle individuele reizigers

Het e- visum aanvraagformulier bestaat uit een drietal delen

 1. In het eerste gedeelte wordt er gevraagd naar de algemene gegevens, waaronder de contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer) en de aankomstdatum. Deze contactgegevens dienen maar éénmaal ingevuld te worden ook als u voor meerdere reizigers een visum Vietnam aanvraagt. De gegevens van de persoon die invult, zijn daarbij leidend. Controleer alle gegevens op hun juistheid. Fouten kunnen de aanvraag vertragen. Het telefoonnummer dient als contactpunt bij eventuele invulfouten en na toekenning wordt dit nummer benaderd. Het adres dat u dient in te vullen, heeft een zelfde functie. De aangevraagde en toegekende visa worden per email aan u toegestuurd.  Deze dient u uit te printen en bij uw handbagage op te bergen.
 2. In het tweede gedeelte worden er vragen gesteld over uw reisgegevens. Ook deze dienen slechts éénmaal te worden ingevuld ook als u voor meerdere reizigers een visum aanvraagt. Gevraagd wordt er naar: uw retourdatum, uw aankomst- en vertrekhaven, uw accommodatie.  Tevens dient u hier uw algemene gegevens in te voeren zoals uw nationaliteit, uw geslacht, uw voornamen en achternaam en uw geboortedatum en religie.
 3. In het derde gedeelte wordt er gevraagd naar de paspoortgegevens. Deze dienen één op één te worden overgenomen. Gevraagd wordt naar het afgifteland van uw paspoort, uw documentnummer, de afgifte- en vervaldatum van uw paspoort. Ook uw pasfoto en paspoortscan dient u hier te selecteren. Vraagt u voor een gezelschap aan dan dienen in dit deel voor elke deelnemer afzonderlijk de velden te worden ingevuld. Bij elke nieuwe reiziger moet u op de knop ‘reiziger +’ te klikken. Waarschuwing: maak geen fouten bij het overnemen van de gegevens. Dit resulteert in een ongeldig visum.

Nadat u alles heeft ingevuld, klik dan op de knop ‘Aanvraag controleren’. Eventuele fouten kunt u nu corrigeren.

Na uw upload van paspoortscan en pasfoto en na ontvangst van uw betaling controleren wij uw aanvraag op eventuele fouten. Is alles in orde dan dienen wij uw aanvraag in. Binnen 72 uur ontvangen wij uw e-visum en sturen we deze door naar uw emailadres.

 

Vraag nu uw visum voor Vietnam aan»