144
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Vietnam eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Vietnam is beschikbaar vanaf € 39,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Zakenvisum Vietnam aanvragen

Wanneer u naar Vietnam wilt reizen, is het raadzaam om geruime tijd voor vertrek een visum voor Vietnam aan te vragen. Reizigers die voor zaken naar Vietnam willen reizen, zijn verplicht voor vertrek een zakenvisum aan te vragen. Het is mogelijk om online een visumaanvraag voor een zakelijk visum in te dienen. Het visum is verkrijgbaar vanaf een prijs van €49,95 per persoon. Bij deze prijs zijn alle servicekosten en consulaire kosten inbegrepen.

Het visum Vietnam samengevat

Heeft u in 2020 een zakenreis naar Vietnam gepland? Dan is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de visumplicht in het land. Reizigers met een Nederlands- of Belgisch paspoort kunnen, wanneer zij een reis maken met zakelijk doeleinde, online een zakenvisum voor Vietnam aanvragen via het visumaanvraagformulier. Iedere individuele reiziger dient over een eigen visum te beschikken. Op het aanvraagformulier voor een zakelijk visum kunt u meerdere reizigers toevoegen.

Wat is een zakenvisum Vietnam? Een zakenvisum is een reistoestemming. Met een goedgekeurd zakelijk visum mag u Vietnam bezoeken om hier zakelijke activiteiten te ondernemen. Er zijn twee varianten van het zakenvisum beschikbaar, namelijk:

  • Elektronisch visum (enkele reis)
  • Fysiek visum (enkele of meerdere reizen)

Wat is het verschil tussen een elektronisch visum en een fysiek visum? Wanneer u een elektronisch visum aanvraagt, ontvangt u een Visa Approval Letter. Deze dient u uit te printen en te laten zien bij de douane bij één van de grensovergangen. Het elektronisch visum biedt u de mogelijkheid om één keer Vietnam in- en uit te reizen en heeft een geldigheidsduur van 1 maand. Wanneer u een fysiek visum aanvraagt, ontvangt u een visumsticker direct in uw paspoort. Een fysiek visum heeft een geldigheidsduur van 3 maanden. Ook heeft u bij een fysiek visum de keuze voor een visum met toestemming voor een enkele reis of meerdere reizen binnen een periode van 90 dagen. Voor beide varianten dient de gehele reis binnen de geldigheidsduur van uw visum te vallen, inclusief uw aankomst- en vertrekdag.

Kan ik met een zakenvisum via alle grenzen het land inreizen? Het elektronisch visum, ook wel e-visum genoemd, geeft u de mogelijkheid om via geselecteerde checkpoints het land in te reizen. Deze checkpoints bevinden zich op verschillende luchthavens, maar ook bij verschillende landgrenzen en zeehavens. Meer informatie over de toegestane aankomstlocaties in Vietnam, vindt u op onze informatiepagina. Met een fysiek visum kunt u via iedere gewenste grensovergang Vietnam binnenreizen.

Visumvereisten en benodigdheden

Het zakenvisum geeft u de mogelijkheid om gedurende uw verblijf in Vietnam verschillende zakelijke activiteiten te ondernemen. Zo mag u met een beide varianten van het visum een zakelijke vergadering of onderhandeling bijwonen. Met een fysiek visum, ook wel een regulier visum genoemd, mag u daarnaast ook deelnemen aan een seminar of conferentie. Ook het uitvoeren van technische activiteiten mag, mits u de daarvoor benodigde documenten kunt aanleveren. Meer informatie over de benodigde documenten, kunt u lezen op onze informatiepagina documenten voor het visum Vietnam.

Zakenvisum aanvragen

Uw aanvraag voor het zakenvisum Vietnam indienen. U kunt 24/7 een zakenvisum bij ons aanvragen. Het aanvragen van een Vietnam visum is eenvoudig en wordt stap voor stap begeleid door ons team van visumexperts. Heeft u vragen over het verloop van uw visumaanvraag, leest u dan onze FAQ voor het visum Vietnam of neem contact op met ons betrouwbare team van experts.

Hoe snel ontvang ik mijn visum? Vaak ontvangt u uw toestemmingsbrief voor een e-visum al binnen 72 uur. In drukke periodes kan de beoordelingstijd soms oplopen. Vraag uw visum daarom op tijd aan. De tijd die nodig is om uw aanvraag voor een regulier visum te beoordelen, bedraagt 4 werkdagen. Dit kan oplopen indien u niet de juiste documenten aanlevert.

Spoedprocedure en visumkosten. De kosten voor het visum zijn afhankelijk van het type visum dat u aanvraagt. De kosten voor het e-visum bedragen €49,95. Wilt u een elektronisch visum met spoed aanvragen? Dan kan dit tegen een additionele prijs van €14,95. Wij controleren dan binnen 1 werkdag uw aanvraag en zetten deze door naar de overheid. De kosten voor een fysiek visum variëren van €199,95 tot €219,95. In sommige gevallen is een spoedprocedure mogelijk. Contacteer ons kantoor voor informatie over de mogelijkheden.

Laatste beoordelingen voor Vietnam

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Vietnam. Het visum voor Vietnam wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

  • site très sérieux. je demandais les visas pour 5 personnes dont une franco...

    Corinne - 9/10 Saint Georges/Baulche
  • Duidelijke site, heb alleen 1 dag langer moeten wachten dan op site stond v...

    Eric - 9/10 Valkenswaard

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.