Kosten

De kosten van een e-visum Vietnam

Zoals u kunt lezen op onze informatiepagina over de voorwaarden van een visum Vietnam, zijn er verschillende visa die aangevraagd kunnen worden. De belangrijkste:

  • Het online aan te vragen e-visum bestemd voor de toeristische- en zakelijke reiziger die misschien ook nog een bezoek brengt aan vrienden en familie en die een conferentie bijwoont. Deze reiziger heeft genoeg aan een single entry reis met een geldigheidsduur van 30 dagen.
  • Alle andere visa dient de reiziger bij de Vietnamese ambassade aan te vragen.

Kosten en betaalmogelijkheden

Het e-visum dat u via deze website aan kunt vragen is geschikt voor de toeristische- en zakelijke reiziger. Na aanvraag en goedkeuring wordt dit visum naar u toegestuurd via email. U dient u dit e-visum uit te printen en bij uw handbagage te stoppen.

De totale kosten van het e-visum zijn € 39,95 per reiziger. Deze kunnen worden voldaan met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Paypal of overboeking. 

iDeal online betalenBancontact online betalen

Betaalt u via iDeal of Bancontact/Mister Cash dan zijn in deze prijs alle kosten meegenomen o.a.  de consulaire kosten, de aanvraagkosten,  de servicekosten en koersopslagen. Ook worden er geen transactiekosten berekend. Betaalt u met Paypal, dan worden er transactiekosten berekend.

Houd er bij betaling per overboeking rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voor wij uw betaling ontvangen. Na ontvangst van uw betaling nemen wij uw visumaanvraag in behandeling.

Overige  visa

Gaat u langer dan 30 dagen aaneengesloten naar Vietnam en wilt u een ander visum dan de toeristische en/of zakelijke dan dient u contact op te nemen met het Vietnamese consulaat in Brussel. In Nederland is helaas geen consulaat aanwezig. Een andere reden om contact op te nemen met het consulaat in Brussel is wanneer u niet aan alle voorwaarden voldoet voor de aanvraag van een e-visum. Zonder te voldoen aan alle voorwaarden is het aangevraagde e-visum ongeldig. De kosten van een fysiek visum voor Vietnam bij de ambassade zijn afhankelijk van het type visum dat u aanvraagt en de geldigheidsduur.