Over ons

Via e-visums.nl kunt u eenvoudig online uw (e-)visum aanvragen, voordat u op reis gaat. Met een (e-)visum in uw bezit hoeft u niet langer op het vliegveld in de rij aan te sluiten. Wilt u een regulier visum aanvragen via onze website? Dan gaan wij voor u naar de desbetreffende ambassade of het consulaat. U kunt bij ons voor zowel toeristische- als ook zakelijke doeleinden een (e-)visum aanvragen. Wij helpen u bij een optimale voorbereiding op uw reis naar het buitenland. U kunt bij ons met iDeal, Mister Cash of per overboeking betalen. Onze klanten uit België kunnen de betaling tevens voldoen per creditcard.

Let op: wanneer u reeds in het bezit bent van een goedgekeurd (e-)visum, kunnen wij deze helaas niet meer annuleren en kunnen wij geen geld terugstorten.

Deze website is onderdeel van NJ Visa B.V, Steenplaetsstraat 6, Unit 4.14, 2288AA Rijswijk, Netherlands (géén bezoekadres), ingeschreven onder handelsnummer 88910741. BTW-nummer: NL864820495B01.

Status van uw aanvraag

Indien u reeds over een aanvraagnummer beschikt, kunt u via onderstaand formulier de status van uw aanvraag opvragen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van één van de e-mails die wij u verzonden hebben, met de link naar het overzicht van uw aanvraag.

U dient uw aanvraagnummer (zes cijfers) en de achternaam van één van de reizigers in te vullen.

Veelgestelde vragen

Indien u vragen heeft, hebben wij daar waarschijnlijk het antwoord op. Zoek door onze veelgestelde vragen om antwoorden te vinden op - juist - veelgestelde vragen.

Indien uw vraag niet beantwoord wordt door onze veelgestelde vragen en u naar aanleiding van het overzicht van uw bestelling nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op.

of bekijk de FAQ per land

Adres Steenplaetsstraat 6, Unit 4.14 (géén bezoekadres)
2288AA Rijswijk
Nederland

Mail ons contact@e-visums.nl

Elke dag bereikbaar

Bel ons niet beschikbaar

vandaag: 09:00-18:00
morgen: 09:00-18:00