155
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Sri Lanka eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Sri Lanka is beschikbaar vanaf € 69,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Toeristenvisum Sri Lanka aanvragen

Voor een reis naar Sri Lanka met toeristische doeleinden heeft u een visum nodig. Zo’n visum, ook wel e-visum of ETA genoemd, kunt u aanvragen via het visumaanvraagformulier. Bij goedkeuring van uw aanvraag ontvangt u een online reistoestemming. Hiermee mag u naar Sri Lanka reizen voor de volgende toeristische doeleinden:

 • Een bezoek aan vrienden of familieleden.
 • Deelname aan sportevenementen, competities en culturele activiteiten.
 • Medische behandelingen, waaronder Ayurvedic.
 • Een vakantie.

Het ETA kan worden aangevraagd door reizigers met een Belgisch- of Nederlands paspoort. Er zijn daarnaast nog 27 andere landen binnen Europa, waarvan reizigers een elektronisch visum kunnen aanvragen. Beschikt u over een andere nationaliteit dan de Belgische- of Nederlandse en wilt u weten of u in aanmerking komt voor het e-visum voor Sri Lanka? Neemt u dan contact op per telefoon of e-mail met ons team van landenspecialisten. Zij helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen.

Vereisten & geldigheidsduur

Om in aanmerking te komen voor het toeristenvisum, zijn er enkele vereisten opgesteld door de overheid van Sri Lanka. Deze vereisten zijn van toepassing op het paspoort waarmee u reist en de samenstelling van uw reis. Zo dient u aan te kunnen tonen dat u binnen de geldigheid van uw visum het land weer verlaat en dat u over voldoende financiële middelen beschikt voor de gehele duur van uw verblijf. Uitgebreide informatie over de vereisten voor het ETA Sri Lanka vindt u op onze informatiepagina.

Is uw aanvraag goedgekeurd en heeft u uw ETA Sri Lanka ontvangen? Controleert u dan goed tot welke datum u het land mag inreizen. Deze datum staat weergegeven op uw Approval Letter. U mag voor 1 maand (30 dagen) in het land verblijven en binnen deze periode twee keer het land bezoeken (dubbele inreis).

Laatste beoordelingen voor Sri Lanka

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Sri Lanka. Het visum voor Sri Lanka wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • Nèt voordat ik rechtstreeks een visum had aangevraagd via ETA kwam ik terec...

  e-visums.nl - 9/10 Amsterdam
 • De spoed levering van het E-visum voor Sri Lanka ging snel, zoals beloofd w...

  Sander - 9/10 Den Haag
 • Sri Lanka ETA application kun je ook zelf doen via de officiele engelstalig...

  Martien C.M. Elbers - 10/10 Hengelo

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.

Blog voor Sri Lanka

Reizen naar Sri Lanka weer mogelijk onder voorwaarden

4 feb. 2021

Sri Lanka open voor toeristen onder voorwaarden: negatieve corona-testen, biobubbels, visumregels en meer Lees meer... »