2442
VISA VERWERKT
DEZE MAAND

Visum voor Sri Lanka

Nu online aanvragen

Vraag nu online uw visum voor Sri Lanka aan

U kunt uw aanvraag voor Sri Lanka eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Sri Lanka is beschikbaar vanaf € 49,95 per persoon. Wij accepteren betaling via iDEAL, overschrijving of PayPal.
 Max. reizen Meerdere reizen
 Dagen verblijf max. 30 dagen in totaal
 Geldigheid 180 dagen
 Prijs € 49,95
 Factsheet Download PDF

Visum aanvragen voor Sri Lanka

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum voor Sri Lanka aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL of Mister Cash, vaak binnen 72 uur van ons het visum. Doordat u met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor Sri Lanka aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. U kunt bij ons zowel een toeristenvisum als een zakenvisum voor Sri Lanka aanvragen. De kosten voor een visum bedragen € 49,95 per persoon.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Laatste beoordelingen voor Sri Lanka

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Sri Lanka. Het visum voor Sri Lanka wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.2/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

  • Nèt voordat ik rechtstreeks een visum had aangevraagd via ETA kwam ik terec...

    e-visums.nl - 9/10 Amsterdam
  • De spoed levering van het E-visum voor Sri Lanka ging snel, zoals beloofd w...

    Sander - 9/10 Den Haag
  • Sri Lanka ETA application kun je ook zelf doen via de officiele engelstalig...

    Martien C.M. Elbers - 10/10 Hengelo

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via iDEAL, overschrijving of Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.

Blog voor Sri Lanka