Kosten visum Sri Lanka

Kosten van het visum Sri Lanka

De kosten van een visum Sri Lanka hangen af van welk visum u aan wilt vragen, hoe lang u in Sri Lanka verblijft en hoe snel u het visum nodig hebt. Via E-visums.nl kunt u snel en eenvoudig online uw visum aanvragen. Onze Nederlandstalige klantenservice staat voor u klaar mocht u vragen hebben tijdens uw aanvraag. De kosten voor een visumaanvraag voor Sri Lanka via E-visums.nl bedragen tussen de € 9,95 en € 74,81 (actuele prijzen 2021). 

Informatie over de kosten van uw visum voor Sri Lanka

E-visums.nl rekent voor uw visumaanvraag een all-in prijs. Dat betekent dat als u een visum voor Sri Lanka aanvraagt voor een reis in 2021 of daarna alle noodzakelijke kosten bij de prijs zijn inbegrepen. U hoeft dus geen rekening te houden met aanvullende consulaire kosten, koersopslagen, servicekosten en andere mogelijke aanvullende kosten. 

Wat zijn de kosten van een visum voor Sri Lanka?

De kosten van uw visum hangt samen met het soort visum dat u aanvraagt. Er zijn dus verschillende prijzen mogelijk. De kosten voor het aanvragen van een visum Sri Lanka zijn in 2021 als volgt: 

Kosten toerisme visum Sri Lanka in 2021

Voor reizen naar Sri Lanka met een toeristisch reisdoel vraagt u een toerisme visum aan. Met dit type visum kunt u één of twee keer (double entry visa) naar Sri Lanka reizen. Per reis kunt u 30 dagen in Sri Lanka verblijven. De kosten van een toerisme visum aanvragen via E-visums.nl bedragen €9.95. Deze prijs is all-in.

Vraag uw toerisme visum Sri Lanka online aan

Kosten zakenvisum Sri Lanka in 2021

Gaat u naar Sri Lanka voor een bezoek aan een bedrijf, een conferentie of met een andere zakelijke reden? Dan vraagt u een zakenvisum voor Sri Lanka aan. De kosten voor het aanvragen dit een zakenvisum in 2021 bedragen €74.81. Dit is een all-in prijs voor het aanvragen van het visum, het visum zelf en alle bijkomende kosten. Een factuur opvragen voorzien van btw-nummer behoort tot de mogelijkheden. Met het visum kunt u meerdere reizen maken en per reis maximaal 30 dagen in Sri Lanka verblijven.

Vraag uw zakenvisum Sri Lanka online aan

Overige visa Sri Lanka

Is het plan om langer dan 30 aaneengesloten dagen naar Sri Lanka te reizen, dan dient u contact op te nemen met de ambassade van Sri Lanka in Den Haag. Bij hen kunt u een fysiek visum aanvragen voor uw reis. Meestal in de vorm van een stempel in uw paspoort. De aanvraag van dit visum neemt meer tijd in beslag dan de aanvraag van een single- of multiple entry visum online.

Hoe kan ik betalen voor mijn online visumaanvraag?

Betalen voor uw visumaanvraag kan online via iDeal, Bancontact, PayPal of overboeking. Houdt er bij overboeking rekening mee dat de aanvraag wat langer kan duren. We verwerken de aanvraag pas nadat we de betaling hebben ontvangen. Bij overboeking duurt het meestal 1 of 2 werkdagen voordat het geld is overgemaakt. Voor de snelste verwerking van de visumaanvraag kunt u dus het beste voor een van de eerste drie betaalopties kiezen.  

Kan ik een factuur krijgen voor de kosten voor het aanvragen van een visum voor Sri Lanka?

Ja, dat is mogelijk. Wanneer u een factuur wenst te ontvangen dan kunt u deze per e-mail opvragen. U ontvangt van ons dan een digitale factuur met daarop de kosten van uw visumaanvraag voor Sri Lanka. Een factuur opvragen met btw-nummer is mogelijk voor zakelijke klanten.

Visum Sri Lanka direct aanvragen »