3
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Australië

U kunt uw aanvraag voor Australië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Australië is beschikbaar vanaf € 9,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Toeristenvisa voor Australië

Reist u in 2018 of 2019 als toerist naar Australië? Dan heeft u een toeristenvisum nodig. Een toeristenvisum is geschikt voor toeristische en kort zakelijke reizen naar Australië. U kunt via deze website een eVisitor (subclass 651) aanvragen. Dit is de meest makkelijke en snelle manier om een visum voor Australië aan te vragen. De aanvraag kunt u volledig in het Nederlands doen. Uw visum ontvangt u vaak al dezelfde dag, maar in ieder geval binnen 72 uur, per e-mail. Indien u vragen heeft met betrekking tot uw visumaanvraag staan wij u graag te woord. We zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar.

De verschillen tussen een ETA Australië en een eVisitor Australië

Het is niet altijd duidelijk wat het verschil is tussen een ETA voor Australië en een eVisitor voor Australië. ETA staat voor Electronic Travel Authority en is, zoals de naam doet vermoeden, een elektronische reistoestemming. Een eVisitor is tevens een elektronische reistoestemming voor Australië. De voorwaarden en geldigheid van beide toeristenvisa zijn gelijk, de tarieven zijn dat niet. Een eVisitor is voordeliger dan een ETA. Of u een ETA of eVisitor dient aan te vragen is afhankelijk van uw nationaliteit. Een eVisitor wordt toegekend aan paspoorthouders van landen waar de Australische overheid goede afspraken mee heeft met betrekking tot immigratie gerelateerde zaken.

Aanvraagprocedure

Het e-visum voor Australië kunt u volledig digitaal aanvragen via onze website. Het is dus niet nodig om uw paspoort of andere documenten te overleggen.

Nadat u het aanvraagformulier heeft ingevuld en de betaling heeft voldaan controleren wij uw aanvraag op de meest voorkomende fouten. Vervolgens dienen wij uw aanvraag in bij de Australische overheid. Meestal ontvangen we uw visum al binnen 24 uur, maar in ieder geval binnen 72 uur. Zodra uw visum is goedgekeurd sturen wij u deze per e-mail toe. Uw visum is direct geldig om mee te reizen.

Laatste beoordelingen voor Australië

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Australië. Het visum voor Australië wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

  • Ik heb alleen digitaal met jullie contact gehad, er was niets op aan te mer...

    john - 9/10 soest
  • Visum online aangevraagd voor Australie voor 2 personen op 12.03 om 11.05 u...

    Frank - 10/10 Helmond

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.