130
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Australië

U kunt uw aanvraag voor Australië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Australië is beschikbaar vanaf € 14,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Toeristenvisum voor Australië

Reist u als toerist naar Australië? Dan heeft u een toeristenvisum voor Australië nodig. Een toeristenvisum is geschikt voor een reis naar Australië met toeristisch doeleinde. U kunt via onze website een e-visum voor Australië aanvragen, ook wel een eVisitor visum subclass 651 genoemd. Dit is de snelste manier om uw visum voor Australië aan te vragen. U kunt uw aanvraag volledig online en in het Nederlands doen. De levertijd voor een visum Australië is 4 dagen, echter ontvangt u vaak uw visum al dezelfde werkdag.

Geldigheid visum Australië

Met een goedgekeurd eVisitor visum voor Australië mag u de volgende activiteiten ondernemen:

 • Een bezoek brengen aan vrienden of familieleden;
 • Een vakantie of rondreis maken;
 • Voor een korte periode backpacken in Australië;
 • Een cruise maken;
 • Voor een korte periode een studie of training volgen (onder bepaalde voorwaarden);
 • Een kort zakelijk bezoek brengen aan een persoon of bedrijf.

Met een goedgekeurd toeristenvisum mag u vanaf de datum van afgifte van het visum binnen de periode van 1 jaar meerdere malen het land bezoeken. Het e-visum wordt daarom ook wel een multiple entry visum genoemd. Per reis mag u voor maximaal 90 dagen in één of meerdere steden of gebieden in Australië verblijven.

Let op: wilt u voor een tussenjaar naar Australië reizen en werken? Leest u dan de goed informatie door voor het aanvragen van een Working Holiday visum voor Australië.

ETA Australië en een eVisitor Australië

Het ETA Australië staat voor Electronic Travel Authority en is, zoals de naam doet vernoemden, een elektronische reistoestemming. Het eVisitor Australië is eveneens een elektronisch reistoestemming. De voorwaarden voor beide e-visums zijn identiek. De kosten voor een eVisitor zijn voordeliger dan deze voor een ETA. Via onze website kunt u uitsluitende een eVisitor visum voor Australië aanvragen. Of u een ETA of eVisitor dient aan te vragen is afhankelijk van uw nationaliteit. Een eVisitor wordt toegekend aan paspoorthouders van landen waar de overheid van Australië afspraken mee heeft gemaakt, waaronder Nederland en België.

Aanvraagprocedure

Het e-visum voor Australië kunt u volledig digitaal aanvragen via onze website. Het is dus niet nodig om uw paspoort of andere documenten op te sturen. Nadat u het aanvraagformulier heeft ingevuld en de betaling heeft voldaan controleren wij uw aanvraag op de veel voorkomende fouten. Vervolgens dienen wij uw aanvraag in bij de Australische overheid. Meestal ontvangen we uw visum al binnen 24 uur, maar in ieder geval binnen 4 dagen. Voor de afgifte van uw visum zijn wij altijd afhankelijk van de overheid. Zodra uw visum is goedgekeurd sturen wij u deze per e-mail toe. Uw visum is direct geldig om mee te reizen.

Laatste beoordelingen voor Australië

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Australië. Het visum voor Australië wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • Ik heb alleen digitaal met jullie contact gehad, er was niets op aan te mer...

  john - 9/10 soest
 • Visum online aangevraagd voor Australie voor 2 personen op 12.03 om 11.05 u...

  Frank - 10/10 Helmond

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.

Blog voor Australië

Wanneer gaan de Australische grenzen weer open?

27 jan. 2021

'Wanneer kan ik weer naar Australië reizen?' Lees hier het antwoord op de vraag van studenten en andere visumhouders die naar Australië willen reizen Lees meer... »