De kosten

De kosten:

Ter verduidelijking

Via onze website vraagt u een e- Visitor visum aan en geen ETA Australië ( Electronic Travel Authority). Onze doelgroepen zijn de Nederlandse- en Belgische reizigers die gebruik kunnen maken van het e- Visitor visum omdat de Australische overheid diverse afspraken heeft gemaakt met deze landen. Voldoet u niet aan de voorwaarden van het e- Visitor Visum dan dient u een ETA Australië aan te vragen.

De totale kosten van een aanvraag worden bepaald door onderstaande aspecten:

 • Is het een spoedaanvraag?

 • Wordt er een koersopslag gehanteerd?

 • Betreft de aanvraag een ETA of een e- Visitor visum?

 • Waar wordt het ETA Australië/ e- Visitor visum aangevraagd?

 • Worden er transactiekosten, aanvraagkosten en consulaire kosten doorberekend?

 • Worden de fluctuaties bij wisselkoersen verrekend?

 • Worden er kosten doorberekend voor digitale afwerking of voor handmatige controles?

U kunt uw kosten reduceren door de volgende handelingen:

 • Vraag zelf uw e- Visitor Visum aan op deze website. Komt u in aanmerking voor een e- Visitor Visum dan adviseren wij u deze aan te vragen omdat dit visum veruit het goedkoopst is van alle beschikbare aan te vragen visa voor Australië. Controleer, voordat u een aanvraag doet, of u aan alle voorwaarden voldoet die de Australische overheid stelt. Voldoet u niet aan de voorwaarden dan dient u mogelijk een ander visum aan te vragen zoals het Working Holiday Visum Australië die aanzienlijk meer kost namelijk €277,00. Zie ons hoofdstuk Working Holiday Visum.

 • Voorkom een spoedaanvraag. Bij een spoedaanvraag worden de kosten met €5,00 verhoogd.

 • Bespaar op uw koersopslag kosten door niet af te rekenen in Amerikaanse dollars maar in Euro’s.

 • Betaal met de betaalmethoden iDeal of, voor onze Belgische klanten, met Bancontact. Deze betaalmethoden rekenen geen transactiekosten. Ook bent u niet afhankelijk van een wisselkoers aangezien er in Euro’s betaald wordt en om die reden betaalt u geen koersopslag. Het totaalbedrag is inclusief de BTW van 21%.

 • Laat uw aanvraagformulier niet per post bezorgen ( kosten €3,00 ) maar laat deze digitaal naar u toekomen.

Betaalt u met uw creditcard of PayPal dan worden er transactiekosten gerekend die bovenop de aanvraag- en consulaire kosten van het e- Visitor Visum komen.

Hoeveel kost een e-Visitor Visum aanvraag bij onze organisatie?

Vraagt u een e- Visitor Visum aan via onze organisatie en website dan betaalt u €14,95. Of u nu individueel een visum aanvraagt of voor een groep reizigers maakt in de prijs niet uit. Deze blijft €14,95 bij betaling met iDeal of Bancontact. In deze prijs zijn alle kosten zoals servicekosten, aanvraagkosten en consulaire kosten inbegrepen. Indien u een spoedaanvraag doet dan wordt de prijs verhoogd met €5,00. Na het invullen van het formulier betaalt u per iDeal of Bancontact en u ontvangt onze e- mail met daarin uw e- Visitor Visum. Mochten er problemen ontstaan dan staat ons gehele team met raad en daad klaar om uw klachten te verhelpen.

Visum Australië