Kosten voor het visum Australië

Kosten van een visum Australië aanvragen

Een visum of e-visum aanvragen voor Australië kan eenvoudig en snel online via E-visums.nl. Bij vragen over uw aanvraag kunt u contact opnemen met onze Nederlandstalige klantenservice. Wij helpen u graag. De kosten voor een visumaanvraag via E-visums.nl voor Australië is afhankelijk van het type visum dat u nodig heeft. Er zijn 3 verschillende visa aan te vragen via onze website: een toeristenvisum, een zakenvisum en een Working Holiday visum.

Informatie over de kosten van uw visum voor Australië

Wilt u een visum aanvragen voor Australië voor een reis in 2021 of later? Wij rekenen een all-in prijs. Dat betekent dat alle noodzakelijke kosten zijn inbegrepen. U betaalt geen aanvullende consulaire kosten, koersopslagen, servicekosten en andere mogelijke aanvullende kosten.

Wat zijn de kosten van een visum voor Australië?

De prijs van een visum voor Australië is afhankelijk van het type visum dat u nodig heeft. Welk visum u aanvraagt hangt af van het doel en de duur van uw reis. Via deze website zijn 3 verschillende visa voor Australië aan te vragen:

De prijs van een toeristenvisum of zakenvisum

Een toeristenvisum of een zakenvisum voor Australië kost € 14,95 per persoon. Dit zijn de goedkoopte visa voor Australië die beschikbaar zijn. Daarnaast worden deze visa snel geleverd en is het voor de meeste reizen geschikt. Deze voordelen zorgen ervoor dat deze visa voor Australië het meest worden aangevraagd.

De prijs van een Working Holiday visum

Wilt u tijdens uw reis ook werken in Australië? Dan kunt u, mits u aan de voorwaarden voldoet, een Working Holiday visum aanvragen. De kosten van het Working Holiday visum bedragen € 349,95 per persoon. 

Hoe kan ik betalen voor mijn online visumaanvraag?

De betaling van uw visum of visa voor Australië voldoet u op deze website veilig en makkelijk met iDEAL, Bancontact of per bankoverschrijving. Wij kunnen uw aanvraag in behandeling nemen als wij uw betaling hebben ontvangen. Bij betaling via iDEAL en Bancontact is dit doorgaans direct. Bij betaling per bankoverschrijving kan dit enkele werkdagen duren. 

iDeal online betalenBancontact online betalen

Kan ik een factuur krijgen voor de kosten voor het aanvragen van een visum voor Australië?

Ja, indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen dan kunt u deze per e-mail opvragen. U ontvangt dan van ons een digitale factuur voor uw visumaanvraag. Het opvragen van een factuur is zowel mogelijk voor het toeristenvisum als het zakelijke visum en het Working Holiday visum.

Visum Australië nu online aanvragen »

Visum Australië