Kosten voor het visum Australië

Wat kost een visum voor Australië?

De prijs van een visum voor Australië is afhankelijk van het type visum dat u nodig heeft. Welk visum u aanvraagt hangt af van het doel en de duur van uw reis. Via deze website zijn 3 verschillende visa voor Australië aan te vragen:

De prijs van een toeristenvisum of zakenvisum

Een toeristenvisum of een zakenvisum voor Australië kost € 14,95 per persoon. Dit zijn de goedkoopte visa voor Australië die beschikbaar zijn. Daarnaast worden deze visa snel geleverd en is het voor de meeste reizen geschikt. Deze voordelen zorgen ervoor dat deze visa voor Australië het meest worden aangevraagd.

De prijs van een Working Holiday visum

Wilt u tijdens uw reis ook werken in Australië? Dan kunt u, mits u aan de voorwaarden voldoet, een Working Holiday visum aanvragen. De kosten van het Working Holiday visum bedragen € 349,95 per persoon. 

Betaling

De betaling van uw visum voor Australië voldoet u op deze website veilig en makkelijk met iDEAL, Bancontact of per bankoverschrijving. Wij kunnen uw aanvraag in behandeling nemen als wij uw betaling hebben ontvangen. Bij betaling via iDEAL en Bancontact is dit doorgaans direct. Bij betaling per bankoverschrijving kan dit enkele werkdagen duren. 

iDeal online betalenBancontact online betalen

Visum Australië