3
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Australië

U kunt uw aanvraag voor een Working Holiday visum voor Australië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Working Holiday Visum Australië

Het Working Holiday Visum voor Australië (officieel Working Holiday Visa Subclass 417) is een visum bedoelt voor jongeren in de leeftijd tussen de 18 en 30 jaar oud, die maximaal een jaar willen gaan reizen en werken in Australië.

Werken en reizen in Australië

Het Working Holiday Visum, ofwel een werkvisum voor Australië, is een toestemming van de Australische overheid om maximaal 12 maanden in Australië rond te reizen en daarbij ook te werken. Met dit visum is het toegestaan om maximaal 6 maanden voor hetzelfde bedrijf te werken. Het visum geeft u recht om Australië tijdens uw reis onbeperkt te verlaten en weer te betreden. Een Australische werkgever zal altijd om dit document vragen wanneer u daar in dienst treedt.

Niet iedereen kan een Working Holiday visum aanvragen. Om in aanmerking te komen voor het Working Holiday Visum dient u tussen de 18 en 30 jaar oud te zijn. Als u ouder of jonger bent kunt u dit visum niet aanvragen. Bij aankomst in Australië dient u aan te tonen dat u in het bezit bent van minimaal 5000 AUD. De reden van uw reis zal primair vakantie moeten zijn maar daarbij mag maximaal 6 maanden betaald werk worden verricht.

Voorwaarden

Wilt u een Working Holiday visum aanvragen? Dan dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen te voldoen:

 • U bent minimaal 18 en maximaal 30 jaar oud.
 • U bevindt zich buiten Australië tijdens de aanvraag van het visum.
 • U heeft niet eerder een goedgekeurd Working Holiday Visum gehad.
 • Uw paspoort is bij het aanvragen van het visum nog minimaal 6 maanden geldig en gedurende het gehele verblijf in Australië.
 • U heeft bij aankomst in Australië een bedrag van tenminste 5000 Australische dollars op uw rekening.
 • U mag maximaal 6 maanden betaald werk verrichten voor dezelfde werkgever.
 • Er reizen geen van u afhankelijke kinderen met u mee.
 • Australië kan u verplichten om een medische keuring te ondergaan. Houd er rekening mee dat als men dit vraagt, dit enige tijd in beslag kan nemen.
 • U mag maximaal 4 maanden in Australië studeren met het Working Holiday Visum.

U kunt met dit werkvisum in Australië in verschillende sectoren aan de slag, zoals de horeca, constructie of installatie en (boom)kwekerijen. Zoals genoemd mag u niet langer dan 6 maanden voor dezelfde werkgever werken. Houd er rekening mee dat het uurloon in Australië hoog ligt. Een uurloon van 18 tot 22 Australische Dollar per uur is heel normaal.

De kosten van het Working Holiday Visum voor Australië

De kosten van een Working Holiday Visum zijn € 369,95 per persoon. Dit is de totale prijs, inclusief consulaire kosten. De betaling kunt u eenvoudig en veilig online voldoen met iDeal, Bancontact of Paypal.

Een tweede Working Holiday visum aanvragen ("Second Working Holiday Visa")

Een Second Working Holiday Visum, of tweede werkvisum, is bedoeld voor reizigers die een geldig Working Holiday Visum hebben, of in het verleden hebben gehad. De voorwaarden voor het tweede Working Holiday Visum zijn als volgt:

 • U heeft aan alle voorwaarden van het eerste Working Holiday Visum voldaan.
 • Tijdens het eerste Working holiday Visum heeft u minimaal 3 maanden betaald werk verricht. Vrijwilligerswerk telt hierbij niet mee. U kunt de loonstroken van 3 maanden betaald werk overhandigen als hierom wordt gevraagd.
 • In tegenstelling tot het eerste visum hoeft u bij het aanvragen van het tweede visum niet buiten Australië te zijn.
 • U mag niet ouder zijn dan 30 jaar.

Laatste beoordelingen voor Australië

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Australië. Het visum voor Australië wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • Ik heb alleen digitaal met jullie contact gehad, er was niets op aan te mer...

  john - 9/10 soest
 • Visum online aangevraagd voor Australie voor 2 personen op 12.03 om 11.05 u...

  Frank - 10/10 Helmond

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.