154
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Australië

U kunt uw aanvraag voor Australië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Australië is beschikbaar vanaf € 14,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Zakenvisum voor Australië

Reist u in 2020 of 2021 voor zaken naar Australië? Indien uw reis een kort zakelijk bezoek aan Australië betreft, kunt u reizen met een eVisitor visum. Dit visum kunt u via het online aanvraagformulier op onze website aanvragen. De levertijd voor het e-visum bedraagt 4 werkdagen, echter ontvangen wij het visum voor Australië vaak al binnen 24 uur. Heeft u vragen of advies nodig omtrent de voorwaarden? Neemt u dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Ons team helpt u graag bij het beantwoorden van uw vragen.

Het business visum

Het subclass 651 visum geeft u de mogelijkheid om een kort bezoek te brengen aan een persoon of bedrijf in Australië. U mag met een eVisitor visum voor zakelijke doeleinden, de volgende activiteiten ondernemen:

  • Zakelijke inlichtingen inwinnen;
  • De mogelijkheden voor een zakelijk contract onderzoeken, onderhandelen over een zakelijk contract of een zakelijk contract aangaan;
  • Activiteiten ondernemen als onderdeel van een officieel overheidsbezoek;
  • Deelnemen aan een conferentie, beurs of conferentie (zonder betaling hiervoor door de organisatoren van het evenement).

Belangrijk: u mag met dit type visum geen betaald werk verrichten voor een bedrijf of organisatie dat is gevestigd in Australië. In dit geval dient u een Working Holiday visum aan te vragen.

Geldigheid paspoort en visum Australië

Beschikt u over een goedgekeurd zakenvisum voor Australië? Dan mag u vanaf de datum waarop uw visum is goedgekeurd, binnen een periode van 365 dagen meerdere keren Australië bezoeken. Voor iedere inreis mag u voor maximaal 90 aaneensloten dagen in het land verblijven.

Voor het aanvragen van uw zakenvisum voor Australië, dient u te beschikken over een geldig paspoort. U dient op het aanvraagformulier het paspoortnummer op te geven van het paspoort waarmee u naar Australië wilt reizen. Uw paspoort dient tenminste geldig te zijn gedurende uw gehele verblijf in Australië. Vervalt de geldigheid van uw paspoort binnen de geldigheidstermijn van uw visum Australië? Dan dient u een nieuw visum voor Australië aan te vragen. Heeft u een tussenstop of overstap in een ander land gedurende uw reis? Controleert u dan goed wat de visumvereisten zijn voor dit land.

Hoe vraag ik het visum voor Australië aan?

De aanvraagprocedure voor een zakenvisum voor Australië is volledig online. U dient op het aanvraagformulier alle gegevens in te vullen en de gestelde vragen te beantwoorden. Zodra het aanvraagformulier volledig is ingevuld en u de betaling heeft voldaan, controleert ons team uw aanvraag op veel voorkomende fouten. Uw aanvraag wordt vervolgens doorgezet naar de overheid van Australië. De levertijd van uw e-visum bedraagt 1 tot 4 dagen. Wij zijn voor de afgifte van uw visum altijd afhankelijk van de overheid. U ontvangt na goedkeuring uw visum elektronisch per e-mail. Vanaf dit moment is uw visum geldig en kunt u met een gerust hart op reis.

Laatste beoordelingen voor Australië

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Australië. Het visum voor Australië wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

  • Ik heb alleen digitaal met jullie contact gehad, er was niets op aan te mer...

    john - 9/10 soest
  • Visum online aangevraagd voor Australie voor 2 personen op 12.03 om 11.05 u...

    Frank - 10/10 Helmond

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.

Blog voor Australië

Wanneer gaan de Australische grenzen weer open?

27 jan. 2021

'Wanneer kan ik weer naar Australië reizen?' Lees hier het antwoord op de vraag van studenten en andere visumhouders die naar Australië willen reizen Lees meer... »