Kosten eTA voor Canada

De kosten van een eTA Canada

Op deze website kunt u voordelig uw eTA voor Canada aanvragen en veilig en gemakkelijk betalen met iDeal of Bancontact. De kosten van een eTA Canada zijn opgebouwd uit consulaire kosten en verwerkingskosten. U vraagt uw eTA hier al vanaf € 19,95 aan.

Opbouw kosten eTA Canada

De kosten van uw eTA bestaan uit consulaire kosten, die worden berekend door de Canadese overheid voor het keuren van de aanvraag, en verwerkingskosten. Deze betaalt u voor het controleren en verwerken van uw aanvraag. Wanneer u uw eTA Canada aanvraagt via deze website betaalt u altijd een vast tarief en krijgt u niet te maken met onverwachte bijkomende kosten. We controleren uw aanvraag op de meest voorkomende fouten voordat deze wordt ingediend bij de Canadese overheid en alle communicatie verloopt in het Nederlands. Heeft u vragen over uw aanvraag? We zijn 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar en staan u graag te woord.

De prijs van een spoed eTA

Als u uw eTA met spoed nodig heeft kunt u dit op het aanvraagformulier aangeven door het vakje “spoed” aan te vinken. We nemen uw aanvraag dan met spoed in behandeling en doorgaans ontvangt u uw eTA voor Canada binnen een uur. De toeslag voor de spoedaanvraag bedraagt € 9,95 per persoon.

Betaalmethoden

Nadat u uw eTA formulier heeft ingevuld en de aanvraag heeft afgerond kiest u een betaalmethode. U kunt de betaling eenvoudig en veilig online voldoen met iDeal, Bancontact of PayPal. Onze Belgische klanten kunnen er ook voor kiezen om per credit card te betalen. U kunt het bedrag ook zelf naar ons overmaken met een bankoverschrijving. Houd er in dat geval rekening mee dat we uw aanvraag pas in behandeling kunnen nemen als we uw betaling hebben ontvangen. Dit duurt doorgaans een aantal werkdagen.

 

iDeal online betalen  logo Bancontact