144
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Mongolië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Mongolië is beschikbaar vanaf per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum Mongolië aanvragen

Voor een reis naar Mongolië is het aanvragen van een visum verplicht. U kunt uw visum voor Mongolië gemakkelijk en veilig aanvragen via onze website. Het visum voor Mongolië is een regulier visum. Dit houdt in dat u na goedkeuring van uw visumaanvraag een visum ontvangt in uw paspoort. Het visum voor Mongolië is niet elektronisch verkrijgbaar. Wij verzorgen voor u de gehele aanvraagprocedure voor een visum voor Mongolië. Wanneer u kiest voor een visumaanvraag via onze website, dan heeft u de mogelijkheid om zelf uw verzend- en betaalmethode te kiezen. Heeft u vragen over het Mongolië visum? Ons team van landenspecialisten helpt u graag. Wij zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Geldigheid visum Mongolië

Er zijn verschillende type visums voor Mongolië verkrijgbaar. Via onze website kunt u voor doeleinde toerisme de volgende visums voor Mongolië aanvragen:

 • Toeristenvisum (single entry)
 • Toeristenvisum (double entry)
 • Zakenvisum (multiple entry)

Voor een reis met zakelijk doeleinde, kunt u kiezen voor het volgende type visum:

 • Zakenvisum (single entry)

Met een single entry visum mag u slechts één keer Mongolië inreizen. Dit type visum kunt u voor toeristische- of zakelijke doeleinden aanvragen. Wilt u binnen een korte periode meerdere malen het land inreizen voor toerisme? Dan is het raadzaam om een double entry visum (voor twee reizen) of een multiple entry visum (meerdere reizen) aan te vragen. Bij uw keuze voor het juiste type visum, dient u tevens rekening te houden met de geldigheid van de verschillende visums. De geldigheid van het visum voor Mongolië is als volgt:

 • Single entry visum: 3 maanden geldig
 • Double entry visum: 3 maanden geldig
 • Multiple entry visum: 6 maanden geldig
 • Multiple entry visum: 1 jaar geldig

Ongeacht het doel van uw reis (toerisme of zakelijk) en het type visum dat u aanvraagt, mag u per reis voor maximaal 30 dagen in Mongolië verblijven.

Belangrijk: Voor een familiebezoek of overstap in Mongolië, kunt u geen gebruik maken van bovenstaande opties. U dient dan een zogenoemd H visum of een transit visum aan te vragen via het consulaat van Mongolië in Brussel.

Voorwaarden toeristenvisum

Om in aanmerking te komen voor een toeristenvisum voor Mongolië, zijn er een aantal eisen gesteld door het ministerie van Buitenlandse Zaken in Mongolië. Deze voorwaarden zijn als volgt:

 • U beschikt over een paspoort met een minimale geldigheid van 6 maanden;
 • U beschikt over een aantal recente kleurenpasfoto’s (niet ouder dan 6 maanden)
 • U beschikt over een boekingsbevestiging van uw vlucht voor de heen- en terugweg;
 • U beschikt over een hotelreservering voor gehele duur van het verblijf;
 • U dient te beschikken over een bankafschrift, dat aantoont dat u over voldoende financiële middelen beschikt voor de gehele duur van uw verblijf in Mongolië.

Voorwaarden zakenvisum

Om een zakenvisum voor Mongolië te kunnen aanvragen, zijn er enkele voorwaarden. De vereisten voor dit type visum, verschillen met de voorwaarden van het visum voor toerisme. De vereisten voor het zakelijk visum Mongolië zijn als volgt:

 • Uw paspoort is nog tenminste 6 maanden geldig;
 • U beschikt over een aantal kleurenpasfoto’s (niet later gemaakt dan 6 maanden voor het aanvragen van uw visum);
 • Een toestemmingsbrief uit Mongolië, goedgekeurd door ministerie van Buitenlandse Zaken in Mongolië;
 • Een garantiebrief van uw werkgever in Nederland of België.

Verwerking van uw visumaanvraag

De aanvraagduur van uw visum is 7 werkdagen. Het is belangrijk dat u rekening houdt met eventuele feestdagen waarop het consulaat van Mongolië gesloten kan zijn. Wij raden u aan om uw visum op tijd voor vertrek aan te vragen. De verwerking van uw visumaanvraag verloopt als volgt:

 1. U vult het visumaanvraagformulier in op onze website;
 2. U ontvangt van ons een pdf document waar instaat welke documentatie u dient aan te leveren voor uw visumaanvraag. Het is belangrijk om dit document goed door te lezen;
 3. Alle benodigde documentatie kunt u via de door u gekozen ophaalmethode opsturen of afgeven op ons kantoor in Rotterdam;
 4. Wij controleren of alle documenten compleet zijn en dienen voor u de visumaanvraag in bij het consulaat;
 5. De consul op het consulaat beoordeelt vervolgens uw visumaanvraag en bepaalt of deze wordt goedgekeurd;
 6. Zodra uw visum is beoordeelt, ontvangt u in overleg, van ons uw paspoort met uw visum via de door u gekozen ophaalmethode.

Let op: U hoeft daarmee niet zelf naar het consulaat te reizen. Wij dienen uw visumaanvraag voor u in.

Visum Mongolië verlengen

Het toeristenvisum voor Mongolië biedt u de mogelijkheid voor een vakantie of rondreis, 30 dagen in het land te verblijven. Wilt u langer dan 30 dagen voor toeristische doeleinden in Mongolië blijven? Dan dient u zich binnen 7 dagen na aankomst in het land te laten registreren bij de Immigration Agency in de hoofdstad van Mongolië, Ulaanbaatar. Bij goedkeuring, mag u uw verblijf uitbreiden met nogmaals 30 dagen. U kunt uw visum één maal ter plaatse verlengen.

Meer informatie

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.