137
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Tadzjikistan

U kunt uw aanvraag voor Tadzjikistan eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Tadzjikistan is beschikbaar vanaf € 81,45 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum Tadzjikistan aanvragen

Op dit moment kunnen wij het e-visum voor Tadzjikistan tijdelijk niet voor u aanvragen. Mocht u een visum voor Tadzjikistan willen aanvragen, neemt u dan contact op met de ambassade of het consulaat.

Vanaf 3 juni 2016 reizen 121 verschillende nationaliteiten met een elektronisch visum naar Tadzjikistan. Ook voor reizigers met de Nederlandse- en Belgische nationaliteit is het mogelijk met te reizen met een e-visum voor Tadzjikistan. Het visum biedt u de mogelijkheid om voor 45 dagen voor toeristische doeleinden in het land te verblijven. Het elektronisch visum vervangt het visum bij aankomst, ook wel visum on arrival genoemd. Met het invoeren van dit e-visum kunt u versneld het land inreizen. U hoeft voor een kort verblijf niet meer naar de ambassade of het consulaat voor het aanvragen van uw visum. Dient u online een aanvraag in via onze website, dan ontvangt u binnen 72 uur van ons per e-mail het visum. Bij vragen of voor het inwinnen van advies, kunt u ons iedere dag telefonisch en per e-mail bereiken.

Geldigheid visum Tadzjikistan

Met het e-visum mag u voor maximaal 45 aaneengesloten dagen voor toerisme in het land reizen en verblijven. Vanaf de datum van afgifte van het visum, dient u binnen 90 dagen het land in te reizen. U dient naast het visum, ook in het bezit te zijn van een geldig paspoort. U vraagt een single entry visum aan, hiermee mag slechts één keer het land in- en uitreizen.

Een goedgekeurd visum biedt u nog niet de garantie dat u het land binnen mag reizen. Wanneer de informatie ten behoeve van uw visum niet correct is, mag u de toegang tot het land ontzegt worden. Bent u van plan langer dan 45 dagen in het land te verblijven, dan dient u een aanvraag voor een regulier visum in te dienen bij de ambassade of het consulaat in Brussel (België). Voor een verblijf van meer dan 45 dagen op een e-visum, kan u een boete worden opgelegd of mag u voor een nader te bepalen periode het land niet meer inreizen.

Voorwaarden

Dient u een aanvraag voor een elektronisch visum voor Tadzjikistan in, dan dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • U heeft de Nederlandse- of Belgische nationaliteit;
  • Uw paspoort dient nog tenminste 6 maanden geldig te zijn op de datum dat uw visum voor Tadzjikistan verloopt;
  • Het is raadzaam om ten allen tijde gedurende uw reis een kopie van uw visum bij u te hebben;
  • U dient over een kopie van uw retourvlucht of vlucht naar een volgende bestemming te beschikken;
  • U dient te beschikken over een kopie van uw accommodatie gegevens gedurende uw reis. Het adres waarop u verblijft dient traceerbaar te zijn;
  • Voor een bezoek aan de autonome regio Gorno-Badakshan, dient u te beschikken over een GBAO permit.

GBAO permit

Bezoekt u gedurende uw reis het gebied Gorno-Badakhshan, het Pamir gebergte of reist u via de Pamir Highway? Dan dient u naast uw e-visum een GBAO permit aan te vragen. Dit document vraagt u voor vertrek aan tezamen met uw elektronisch visum voor Tadzjikistan. Het GBAO permit is voor 45 dagen geldig. Met een geldig paspoort en het permit, kunt u binnen deze reisperiode het gebied binnenreizen.

Bij betreding van het gebied wordt via militaire controleposten gecontroleerd of u in het bezit bent van GBAO permit. Bij elke controlepost dient u een kopie van uw GBAO permit te kunnen afgeven voor controle. Wij raden u daarom aan om meerdere kopieën van uw permit mee te nemen gedurende uw reis.

Kosten visum Tadzjikistan

De kosten voor gebruik van onze service bedragen voor uw e-visum voor Tadzjikistan € 81,45 per persoon. U dient voor elke individuele reiziger een visum aan te vragen. Dit kunt u doen door een reiziger toe te voegen op het aanvraagformulier. Na het invullen van het aanvraagformulier, kunt u uw betaling voldoen via Mister Cash/Bancontact, iDeal of door het bedrag over te boeken. Zodra het bedrag door onze bank is ontvangen, kunnen wij uw aanvraag of aanvragen in behandeling nemen. Nadat u digitaal uw visum heeft ontvangen, kunt u binnen 1 dag uw factuur downloaden.

Gaat u met kinderen op reis naar Tadzjikistan?

Indien u met minderjarige kinderen naar Tadzjikistan reist, dient u rekening te houden met een aantal extra voorwaarden. Uw kinderen dienen te beschikken over een eigen reisdocument en mogen niet op het paspoort van de ouders bijgeschreven staan. De Koninklijke Marechaussee voert intensieve controles uit. Hiermee dienen mogelijke internationale kinderontvoeringen te worden voorkomen. Mocht u met een kind naar het buitenland reizen waarover u gezamenlijk gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Door middel van dit toestemmingsformulier kunt u aantonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Uitgebreide informatie hierover kunt u teruglezen op de website van de rijksoverheid.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.