144
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Bangladesh

U kunt uw aanvraag voor Bangladesh eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Bangladesh is beschikbaar vanaf € 79,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Zakenvisum Bangladesh

Wilt u voor een reis met zakelijk doeleinde Bangladesh bezoeken? Dan moet u voor vertrek een visum voor Bangladesh aanvragen. Het zakenvisum voor Bangladesh kunt u gemakkelijk aanvragen via onze website. Reist u met meerdere medewerkers naar Bangladesh? Dan dient iedere medewerker over een eigen visum te beschikken. E-visums staat u tijdens de gehele aanvraagprocedure van uw visum bij.

Visum zaken doen Bangladesh

Bent u van plan zaken te gaan doen in Bangladesh? Dan dient u een visum aan te vragen. U kunt uitsluitend een zakenvisum aanvragen, wanneer u voor een zakelijk gesprek of zakelijk bezoek aan een bedrijf naar Bangladesh afreist. U mag met een goedgekeurd regulier zakenvisum geen betaald werk verrichten in Bangladesh. Om betaald werk te mogen verrichten, dient u in het bezit te zijn van een werkvisum.

U kunt kiezen uit een single entry zakenvisum of een multiple entry zakenvisum. Met een single entry visum mag u één keer het land inreizen. Dit type visum is vanaf de datum van afgifte van het visum voor 90 dagen geldig. Bent u van plan om meerdere keren naar Bangladesh te reizen? Dan kunt u beter een multiple entry visum aanvragen. Dit type visum is vanaf de datum van afgifte 6 maanden geldig. Met beide type zakenvisa mag u per inreis voor maximaal 30 aaneengesloten dagen in het land verblijven.

Benodigdheden en vereisten

Om in aanmerking te komen voor een zakenvisum voor Bangladesh, dient u te beschikken over een aantal documenten. Kunt u niet beschikken over deze documenten, dan voldoet u niet aan de vereisten voor het business visum voor Bangladesh. De benodigdheden voor uw zakelijk visum zijn als volgt:

  • Een kleurenkopie van uw paspoort, deze dient nog tenminste 6 maanden geldig te zijn;
  • Een aantal recente officiële pasfoto’s in kleur;
  • Een visitekaartje;
  • Een garantiebrief van uw huidige werkgever, gevestigd in Nederland of België;
  • Een boekingsbevestiging van uw vluchten (heen en terug);
  • Een uitnodigingsbrief van het bedrijf in Bangladesh dat u zult gaan bezoeken.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn business visum voor Bangladesh heb?

Wij raden u aan om op tijd uw visumaanvraag voor Bangladesh in te dienen. Zo zorgt u ervoor dat u genoeg tijd heeft om alle benodigde documenten te verzamelen. Ook voorkomt u zo dat er niet voldoende tijd is om uw visumaanvraag te laten beoordelen door de consul op het consulaat van Bangladesh. De verwerkingsduur van uw aanvraag is minimaal 5 werkdagen. Hierbij is geen rekening gehouden met eventuele feestdagen.

Meer informatie

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.