1686
VISA VERWERKT
DEZE MAAND

Visum voor Myanmar (Birma)

Nu online aanvragen

Vraag nu online uw visum voor Myanmar (Birma) aan

U kunt uw aanvraag voor Myanmar (Birma) eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Myanmar (Birma) is beschikbaar vanaf € 69,95 per persoon. Wij accepteren betaling via iDEAL, overschrijving of PayPal.

Toerisme: beschikbare visums

Een toeristenvisum is geschikt voor toeristische reizen. Hieronder wordt voornamelijk vakantie verstaan.

 Max. reizen  Dagen verblijf  Geldigheid  Prijs  
Enkele reis max. 28 dagen in totaal 90 dagen € 69,95 Aanvragen

Visum Myanmar online aanvragen

Het visum voor Myanmar kunt u eenvoudig via ons aanvraagformulier aanvragen. Dit proces kost u maximaal vijf minuten. Het visum is aan te vragen voor zaken en tourisme. U ontvangt dan, na betaling, binnen uiterlijk 72 uur van ons het visum. Vaak ontvangt u het visum al binnen 48 uur. Betalen kunt u doen met iDEAL, overboeking of Mister Cash. Dit is daardoor de snelste manier voor u om een visum voor Myanmar aan te vragen. Ook zijn wij bereikbaar per chat, e-mail of telefoon wanneer u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen € 69,95 per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten.

Het officiele visum is ook te verkrijgen via evisa.moip.gov.m, de kosten bedragen hier $ 50 voor toeristen en $ 70 voor zaken. U dient hier te betalen met creditcard en de aanvraag is in het Engels.

Het visum dat wij aanbieden is geldig voor zakenreizen en toerisme. Het betreft altijd een single-entry visum, dus u kunt er slechts één keer mee reizen.

  • Het toeristenvisum is 90 dagen geldig vanaf de uitgiftedatum. U kunt binnen deze periode maximaal 28 dagen naar Myanmar reizen.
  • Het zakenvisum is 90 dagen geldig vanaf de uitgiftedatum. U kunt binnen deze periode maximaal 70 dagen naar Myanmar reizen.

Wanneer u in Myanmar gaat werken of langer dan de voorgenoemde periode in Myanmar wilt verblijven, kunt u niet gebruik maken van onze diensten. U dient dan een visum aan te vragen op de Ambassade.

Vereisten visum Myanmar

Voor Myanmar zijn de vereisten voor het visum als volgt:

  1. Het paspoort dient bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig te zijn.
  2. Het e-visum dient uitgeprint meegenomen te worden.
  3. Een kleurenscan van een recent genomen officiële pasfoto dient geüpload te worden tijdens de aanvraag.
  4. Reizen met een e-visum is alleen mogelijk indien u binnenkomt op Yangon International Airport, Mandalay International Airport, Nay Pyi Taw International Aiport, Tachileik Land Border Checkpoint, Myawaddy Land Border Checkpoint of Kawthaung Land Border Checkpoint.
  5. Voor zaken: een uitnodigingsbrief ("letter of invitation") van een erkend bedrijf moet geüpload worden tijdens de aanvraag.
  6. Voor zaken: een inschrijving van het bedrijf in de Kamer van Koophandel van Myanmar dat u uitnodigd, moet geüpload worden tijdens de aanvraag. Dit bedrijf moet minimaal zes maanden ingeschreven staan.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

BINNEN 24 UUR

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via iDEAL, overschrijving of Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.