137
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Zambia eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Zambia is beschikbaar vanaf € 69,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Belangrijke informatie omtrent uw reis: vanwege de wereldwijde uitbraak van het Coronavirus kunnen wij op dit moment helaas geen visumaanvragen voor Zambia verzorgen. Indien u naar Zambia wilt reizen, raden wij u aan contact op te nemen met de Ambassade van Zambia.

Visum Zambia aanvragen

Het aanvragen van een visum voor Zambia kan gemakkelijk via onze website. Ter vervanging van het visum bij aankomst kunt u nu snel en veilig een e-visum (elektronisch visum) aanvragen. Wij controleren uw visumaanvraag op veelvoorkomende fouten, voordat uw aanvraag wordt ingediend in Zambia. Voor vragen en advies zijn wij iedere dag van de week per e-mail en telefonisch bereikbaar

Wat is een e-visum Zambia?

Het e-visum voor Zambia is recent door de overheid van het land geïntroduceerd. Het elektronisch visum geeft u de mogelijkheid om voor toeristische doeleinden voor 90 dagen in het land te verblijven. U mag maximaal 1 keer per jaar op een e-visum naar Zambia reizen. Reizigers die voor zaken naar Zambia willen afreizen, mogen met een elektronisch visum maximaal 30 dagen in het land verblijven. U mag slechts 1 maal per jaar voor een zakenreis het land inreizen met een Zambia visum.

Visum Zambia: hoe aanvragen?

Binnen enkele minuten kunt u door middel van het Aanvraagformulier een visum voor Zambia aanvragen:

  • Vul alle gevraagde gegevens op het aanvraagformulier in;
  • Voeg een kopie van uw vluchtgegevens (heen- en terugweg) toe aan uw aanvraag. Hierop dienen de data, vluchtnummers en tijden goed leesbaar te zijn;
  • U dient een kopie van uw accommodatie reservering toe te voegen. Het adres dient traceerbaar te zijn;
  • Controleer of alle gegevens volledig en correct zijn ingevuld;
  • U kunt uw betaling voldoen door middel van overboeking, iDeal of Mister Cash;
  • Uw aanvraag wordt vervolgens gecontroleerd. Wanneer uw aanvraag compleet is, wordt uw aanvraag ingediend in Zambia;
  • Wij ontvangen uw Approval Letter binnen 72 uur. U ontvangt deze van ons per e-mail.

Voorwaarden en geldigheid visum

Het e-visum voor Zambia is voor maximaal 90 dagen verblijf geldig wanneer u voor toerisme naar het land afreist. U mag slechts 1 maal het land in- en uitreizen binnen een periode van 12 maanden. Na goedkeuring van uw aanvraag ontvangt u een Approval Letter. Deze is geldig voor 3 maanden. Binnen deze drie maanden dient u het land in te reizen. Wanneer deze 3 maanden verlopen zijn, kunt u geen gebruik meer maken van het e-visum. U dient dan een nieuwe vraag in te dienen.

Om uw aanvraag in te kunnen dienen via onze website, dient u te beschikken over een paspoort dat nog tenminste 6 maanden geldig is op uw aankomstdatum. U dient met het paspoort te reizen waarvoor u het e-visum heeft aangevraagd. Het is niet toegestaan om met uw ID-kaart naar Zambia te reizen.

E-visum of visum on arrival?

Het een e-visum wordt afgegeven door het Ministerie van Immigratie & de Zambian Missions Abroad. Het visum geeft u via verschillende grensovergangen toegang tot Zambia. U ontvangt bij goedkeuring een elektronische bevestiging per e-mail, waarmee u versneld het land binnen mag reizen. U dient uw Approval Letter samen met uw paspoort te laten zien bij de Immigration Officer bij de grensovergang.Wanneer u in het bezit bent van een e-visum hoeft u bij de grensovergang niet in de lange rij aan te sluiten met mensen die nog een visum on arrival aan moeten vragen.

Wat is de prijs voor een visum voor Zambia?

Vraagt u uw elektronisch visum aan via onze website, dan wordt de standaard visumprijs in rekening gebracht. Bij deze prijs zijn alle noodzakelijke kosten inbegrepen. Hierdoor betaald u geen extra consulaire kosten, koersopslagen en servicekosten. De prijs voor een e-visum voor Zambia bedraagt € 69,95 per persoon.

Reizen met kinderen naar Zambia

Indien u met minderjarige kinderen naar Zambia reist, dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft?Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid. Let op: wanneer u reist met kinderen van 16 jaar of jonger, dan dient u deze toe te voegen aan uw eigen visumaanvraag. Voor kinderen t/m 16 jaar oud, kunt u daarmee geen aparte visumaanvraag indienen. Ook kunnen kinderen in deze leeftijdscategorie niet zonder begeleiding van een volwassene naar Zambia reizen.

Meer informatie

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.