144
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Kaapverdië

U kunt uw aanvraag voor Kaapverdië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Kaapverdië is beschikbaar vanaf € 49,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Toeristenvisum Kaapverdië aanvragen

Voor een korte reis naar Kaapverdië met toeristisch doeleinde is geen visum vereist. Voor een reis van maximaal 30 aaneensloten dagen, dient u zich echter wel online te registreren. Op onze website kunt u daarvoor online een TSA formulier invullen. Bent u van plan voor een langere periode naar de Kaapverdische eilanden te reizen? Dan dient u een visum voor Kaapverdië aan te vragen. Met een toeristenvisum voor Kaapverdië mag u voor 31 tot 90 dagen in het land verblijven voor een vakantie of rondreis. Het gaat hierbij om een regulier visum. Wij verzorgen voor u het gehele aanvraagproces voor uw visum, zodat u niet zelf naar de ambassade hoeft.

Voorwaarden TSA

Om met een TSA registratie de Kaapverdische eilanden te mogen bezoeken, zijn er door het Ministerie van Binnenlandse Zaken in Kaapverdië enkele voorwaarden vastgesteld voor onder andere reizigers met de Nederlandse- en Belgische nationaliteit. Deze voorwaarden zijn als volgt:

 • Uw paspoort dient te zijn uitgegeven door een EU land;
 • Uw paspoort dient nog minimaal 6 maanden geldig te zijn na terugkomst;
 • Uw paspoort dient nog tenminste één lege visumpagina te bevatten;
 • U dient in het bezit te zijn van een bewijs van retourticket of ticket naar een volgende bestemming;
 • Een bewijs van voldoende financiële middelen van minimaal 20.000 Kaapverdische Escudos per reiziger of een equivalent daarvan plus 10.000 Kaapverdische Escudos per dag die de reiziger doorbrengt op de Kaapverdische eilanden.

U dient zich uiterlijk 5 werkdagen voor vertrek naar Kaapverdië via het TSA formulier via onze website te registreren.

Voorwaarden toeristenvisum

Voor een reis naar Kaapverdië van 31 dagen tot maximaal 90 dagen, kunt u bij ons een regulier visum aanvragen. U kunt daarbij kiezen uit twee mogelijke toeristenvisa:

 • Toeristenvisum (single entry) – 180 dagen geldig, 90 dagen verblijf
 • Toeristenvisum (multiple entry) – 365 dagen geldig, 90 dagen verblijf

Single entry visum

Met het single entry visum mag u binnen een periode van 180 dagen na afgifte van uw visum voor maximaal 90 dagen in het land verblijven. Daarbij dient u aan de volgende vereisten te voldoen:

 • Paspoort met een geldigheid van minimaal: 12 maanden
 • Aantal kleuren pasfoto's (standaard formaat) : 1;
 • Een kleurenkopie van de informatiepagina van het paspoort van de reiziger;
 • Een kopie van het vluchtschema of een uitdraai van uw e-ticket.

Multiple entry visum

Met het multiple entry visum mag u binnen een periode van 365 dagen na afgifte van uw visum voor maximaal 90 dagen per inriep in het land verblijven. De volgende voorwaarden zijn van toepassing voor dit type visum:

 • Paspoort met een geldigheid van minimaal: 18 maanden
 • Aantal kleuren pasfoto's (standaard formaat) : 1;
 • Een kleurenkopie van de informatiepagina van het paspoort van de reiziger;
 • Een kopie van het vluchtschema of een uitdraai van uw e-ticket.

Aanvraagprocedure toeristenvisum

De aanvraagprocedure voor een toeristenvisum is eenvoudig. U vult op het online aanvraagformulier voor een visum Kaapverdië de benodigde gegevens in en kiest een verzend- en ophaalmethode uit. Na afronding van het betaalproces ontvangt u een pdf. In dit document staat welke documentatie wij nodig hebben om uw visumaanvraag te kunnen aanbieden bij het consulaat. U hoeft daarmee zelf niet naar het consulaat om uw visum aan te vragen. Zodra wij alle benodigde documenten hebben ontvangen gaan wij voor u naar het consulaat van Kaapverdië. De verwerkingsduur van uw visumaanvraag is minimaal 2 werkdagen.

Meer informatie

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.