144
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Kaapverdië

U kunt uw aanvraag voor Kaapverdië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Kaapverdië is beschikbaar vanaf € 49,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Zakenvisum Kaapverdië aanvragen

Voor een zakelijk bezoek aan Kaapverdië, heeft u een zakenvisum nodig. U mag met dit zakenvisum naar de Kaapverdische eilanden reizen voor een zakelijk gesprek of bedrijfsbezoek. Betaald werk verrichten om geld te genereren in Kaapverdië is met dit type visum niet toegestaan. Het zakenvisum voor Kaapverdië is een regulier visum dat wij voor u aanvragen bij het consulaat. U heeft daarbij de mogelijkheid om te kiezen uit twee type business visa, namelijk:

  • Zakenvisum (enkele reis): vanaf datum van afgifte 180 dagen geldig met een maximaal verblijf van 90 dagen
  • Zakenvisum (meerdere reizen): vanaf de datum van afgifte 365 dagen geldig met een maximaal verblijf van 90 dagen per bezoek

Zakenvisum single entry

Wilt u slechts één maal naar de Kaapverdische Eilanden (Cape Verde) afreizen? Dan volstaat een single entry zakenvisum. Met dit visum mag u één keer het land inreizen en voor 90 dagen verblijven. Deze reis dient plaats te vinden binnen 180 dagen na goedkeuring van uw zakelijk visum. Om uw aanvraag te kunnen indienen, zijn de voorwaarden voor dit type visum als volgt:

  • Uw paspoort dient minimaal 12 maanden geldig te zijn;
  • U beschikt over een aantal recente kleurenpasfoto’s (standaard grootte);
  • Een garantiebrief van uw werkgever in Nederland of België;
  • Een bevestiging van uw vlucht voor de heen- en terugweg.

Zakenvisum multiple entry

Bezoekt u voor uw werk meerdere malen Kaapverdië? Dan kunt u het beste een multiple entry zakenvisum aanvragen. In tegenstelling tot het single entry visum, is dit visum vanaf de datum van afgifte geldig voor 365 dagen. U mag met dit business visum per reis voor 90 dagen verblijven in Kaapverdië. Om een aanvraag te kunnen doen, dient u aan de volgende vereisten te voldoen:

  • Een paspoort met een minimale geldigheid van 18 maanden;
  • Een garantiebrief van uw werkgever in België of Nederland;
  • Een boekingsbevestiging van uw vlucht voor de heen- en terugweg;
  • Een aantal recente kleurenfoto’s in standaard formaat.

Let op: de verwerkingsduur voor uw visumaanvraag bedraagt minimaal 2 werkdagen. Na het afronden van uw betaling, ontvangt u van ons een pdf document. U kunt de instructies op dit document volgen. Leest u deze zorgvuldig door. Zodra wij de documenten op ons kantoor in Rotterdam hebben ontvangen, controleren wij deze en gaan voor u naar het consulaat. Wanneer uw visumaanvraag is beoordeelt op het consulaat, ontvangt u uw paspoort en visum via de door u gekozen verzendmethode.

Meer informatie

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.