136
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Kenia eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Kenia is beschikbaar vanaf € 79,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Belangrijke update: Helaas kunnen wij uw visumaanvraag voor Kenia op dit moment niet verwerken. Wilt u een visum Kenia aanvragen? Neem de adviezen van de Nederlandse overheid en de maatregelen van uw luchtvaartmaatschappij aandachtig door.

Visum Kenia online aanvragen

Let op: Een visum voor uw reis naar Kenia vraagt u online aan. Het verwerken van uw visumaanvraag voor Kenia door de Keniaanse overheid kan tot 2 weken duren. Vraag uw Kenia visum daarom op tijd aan. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. Wij controleren uw gegevens en nemen contact op bij onduidelijkheden of fouten in de vraag.

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum voor Kenia aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL of Mister Cash, binnen uiterlijk 72 uur van ons het visum. Vaak ontvangt u het visum al binnen 48 uur. Doordat u met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor Kenia aan te vragen.

Terwijl uw aanvraag in behandeling is zijn wij bereikbaar via telefoon en e-mail en kunt u de status van uw visumaanvraag online raadplegen. De kosten voor een Kenia visum bedragen € 79,95 per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten. Kinderen tot 16 jaar hebben geen visum nodig.

Welk visum voor Kenia heb ik nodig?

Via E-visums.nl kunt u een visum aanvragen voor zakenreizen en toerisme. U kunt kiezen voor een visum dat eenmalig geldig is of voor een doorreisvisum. Het doorreisvisum (transitvisum) is drie dagen geldig. Blijft u meer dan drie dagen? Kiest u dan voor een regulier visum. Dit visum is gedurende 90 dagen geldig waarbij u eenmalig de mogelijkheid heeft om het land in te reizen. Wanneer u in Kenia gaat werken of langer dan 90 dagen in Kenia wilt verblijven dient u een visum aan te vragen via de Keniaanse overheid.

Maakt u een tussenstop in Kenia en verlaat u het vliegveld niet? Dan is het niet nodig om een visum voor Kenia aan te vragen.

Geldigheid visum Kenia

Het visum voor Kenia is éénmalig geldig en geeft recht op een verblijf van 90 dagen in Kenia. De periode van 90 dagen gaat in op uw aankomstdatum. Het visum is geldig voor zowel zaken als toerisme.

Een voorbeeld: u vraagt uw visum aan op 1 september 2015. Het visum is 90 dagen geldig. Het is dan toegestaan op 1 november 2015 voor 90 dagen naar Kenia te reizen.

Vliegt u naar Kenia en gaat u op doorreis? Dan dient u in het bezit te zijn van een transitvisum. Hierbij mag u maximaal drie dagen in Kenia verblijven voor een tussenstop voordat u het land weer dient te verlaten.

Reizen met kinderen naar Kenia

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen tot en met 15 jaar oud zijn niet verplicht om een visum aan te vragen indien zij met hun ouders of voogden reizen. Wel moeten kinderen in bezit zijn van een geldig paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is en waarin hun nationaliteit staat vermeld. Ook moet het paspoort een lege pagina bevatten, zodat bij aankomst een stempel kan worden geplaatst.

Voor het reizen met kinderen geldt dat wanneer er meerdere personen gezag hebben over het kind, bijvoorbeeld vader en moeder, beide gezaghebbers aanwezig moeten zijn of toestemming hebben gegegeven voor de reis. Reist u alleen met uw kind of kinderen? Dan vullen de gezaghebbers het formulier Toestemming reizen met minderjarige kinderen in. Het formulier toont u wanneer u gecontroleerd wordt door de douane. Hiermee voorkomt u dat u onterecht wordt verdacht van internationale kinderontvoering.

Betaling en kosten van het visum Kenia

De kosten van een Kenia visum in 2021 bedragen €79,95 per persoon. Dankzij onze visumservice kunt u de betaling eenvoudig in euro’s voldoen en betalen met o.a. iDEAL, Bancontact, overschrijving en PayPal. Wanneer u per overschrijving betaalt duurt het doorgaans 1 à 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen ontvangst van uw visum een e-mail met daarin uw aanvraagnummer sturen naar contact@e-visums.nl. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur voor de kosten van uw visum voor Kenia.

Voorwaarden en aan te leveren documenten visum Kenia

De vereisten voor een visum voor Kenia zijn als volgt:

  1. Uw paspoort dient bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig te zijn. Daarnaast dient uw paspoort minimaal één lege pagina te bevatten.
  2. U dient het visum voor Kenia uiterlijk 1 week voor uw aankomstdatum aan te vragen.
  3. U dient het land te betreden via één van de 10 geselecteerde luchthavens, 10 geselecteerde zeehavens of 11 geselecteerde grensovergangen.
  4. Het afgegeven visum (e-visum) dient uitgeprint en meegenomen te worden.

Voor uw visumaanvraag dient u in het bezit te zijn van:

  1. Een document waaruit uw reis naar Kenia duidelijk wordt. Dit kan een kopie zijn van uw vluchtschema, een bevestiging van een hotel of resort of een uitnodigingsbrief van een bedrijf. Daarnaast dient de dag van aankomst en vertrek duidelijk te zijn en dient u één overnachting reeds geboekt te hebben. Deze documenten dient u de gehele reis bij u te hebben.
  2. Een kleurenpasfoto. Op de foto moet uw gezicht duidelijk zichtbaar zijn.
  3. Digitale kopie van uw paspoort

Een visum voor Kenia aanvragen

Er zijn verschillende manieren waarop u uw visum voor Kenia kunt aanvragen. Dit kan zowel via de Keniaanse overheid als via een visumbureau. Voor de aanvraag van een e-visum hoeft u niet af te reizen naar de Keniaanse ambassade. Indien u in 2021 zelf een visum voor Kenia gaat aanvragen moet u er rekening mee houden dat het aanvraagproces in het Engels is en u alleen met debitcard of creditcard kunt betalen. U dient zelf alle gegevens te controleren. Bij eventuele fouten dient u een nieuw visum aan te vragen.

Wij adviseren u gebruik te maken van onze Kenia visumservice. Hiermee bent u verzekerd van een 24/7 Nederlandstalige klantenservice en betaalt u in euro’s. Ook controleren wij uw aanvraag op juistheid en volledigheid. Bij eventuele fouten of onvolledigheden nemen wij contact met u op. Zo zorgen we samen voor een snelle en correcte visumaanvraag voor iedereen die zorgeloos wil reizen naar Kenia. De regels, voorwaarden en vereisten voor Keniaanse visa veranderen constant en ons team informeert u graag over de actuele stand van zaken.

Heeft u met spoed een visum nodig?

Indien u op korte termijn naar Kenia wilt reizen kunt u ook spoedprocedure aanvragen. Deze optie kunt u aanvinken op het aanvraagformulier. Tegen een meerprijs van €14,95 nemen wij uw aanvraag binnen 15 minuten in behandeling zodat uw aanvraag zo snel mogelijk kan worden beoordeeld. Wij streven ernaar om het e-visum binnen 1 werkdag te controleren in te dienen. De levertijd van het visum blijft altijd afhankelijk van de Keniaanse overheid.

Laatste beoordelingen voor Kenia

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Kenia. Het visum voor Kenia wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

  • Ondanks probleempje in Kenia toch snel en op tijd mijn visum door jullie ge...

    Mart - 10/10 Krommenie

Meer informatie

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.

Blog voor Kenia