Visums verwerkt
deze maand

Visum Kenia

Direct online aanvragen

Visum Kenia snel en eenvoudig aanvragen

Uw visumaanvraag voor Kenia kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor papierwerk hoeft in te vullen. Voor Kenia zijn de kosten van het visum € 79,95 per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). U kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash. We zetten uw aanvraag direct in gang en leveren uw visum binnen één week.
Snel geleverd

Visum aanvragen

Het aanvragen duurt maximaal vijf minuten. U kunt betalen met iDeal of Mister Cash. Wij controleren uw aanvraag handmatig en dienen uw aanvraag nog dezelfde dag in.

Snel geleverd

Maximaal een week

De verwerking door de Keniaanse overheid duurt maximaal een week. Wij houden het proces continu voor u in de gaten.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat u ontvangt is het officiële visum voor Kenia. U kunt dus met een gerust hart op (door)reis.

Beoordelingen

Hieronder vindt u een aantal van onze beoordelingen. Bekijk ook al onze beoordelingen. Gemiddeld worden wij gewaardeerd met een 9,1!
 • Het ging sneller dan 24 uur.. Binnen een halfuur had ik al mijn visum super

  H. Simsek ROTTERDAM
 • Super snel.. binnen 5 uur al de visa! Duidelijke en vooral gemakkelijke site!

  Daisy MAASTRICHT
 • Hier wordt klare wijn geschonken. Duidelijk uitleg over procedure en kosten. Gebruikersgemak op de website staat centraal. De levering van de visa ging razendsnel!

  Klant RIJNWOUDE

Visum Kenia online aanvragen

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum voor Kenia aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL of Mister Cash, binnen uiterlijk 72 uur van ons het visum. Vaak ontvangt u het visum al binnen 48 uur. Doordat u met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor Kenia aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen € 79,95 per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten. Let op: kinderen t/m 16 jaar, hebben geen visum nodig.

Het visum dat wij aanbieden is geldig voor zakenreizen en toerisme. U kunt kiezen voor een visum dat eenmalig geldig is of voor een doorreisvisum. Het doorreisvisum (transit) is drie dagen geldig. Blijft u meer dan drie dagen, kiest u dan voor een normaal visum. Wanneer u in Kenia gaat werken of langer dan de onderstaande periode in Kenia wilt verblijven, kunt u niet gebruik maken van onze diensten. U dient dan een visum aan te vragen op de Ambassade.

Naast de dienst die wij leveren kunt u het visum voor Kenia ook aanvragen bij de Keniaanse ambassade. De website van de Keniaanse ambassade is http://immigration.ecitizen.go.ke. Het visum kost hier 51,52 US$. U dient hier met creditcard te betalen.

Geldigheid visum Kenia

Het visum voor Kenia is éénmalig geldig, en geeft recht op een verblijf van 90 dagen in Kenia. De periode van 90 dagen gaat in op uw aankomstdatum. Het visum is geldig voor zowel zaken als toerisme.

Een voorbeeld: u vraagt uw visum aan op 1 september 2015. Het visum is 90 dagen geldig. Het is dan toegestaan op 1 november 2015 voor 90 dagen naar Kenia te reizen.

Vliegt u naar Kenia en gaat u op doorreis? Dan kunt u met een transitvisum volstaan. Hierbij mag u maximaal drie dagen in Kenia verblijven, voordat u het land dient te verlaten.

Vereisten visum Kenia

Voor Kenia zijn de vereisten voor het visum als volgt.

 1. Uw paspoort dient bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig te zijn.
 2. Het e-visum dient uitgeprint en meegenomen te worden.
 3. U dient een document te uploaden waaruit uw reis naar Kenia duidelijk wordt. Dit kan een kopie zijn van uw vluchtschema, een bevestiging van een hotel of resort of een uitnodigingsbrief van een bedrijf.
 4. U dient een pasfoto te uploaden. Deze dient in kleur te zijn. Op de foto moet uw gezicht duidelijk zichtbaar zijn.
 5. Het visum is verplicht voor doorreis (transit) en verblijf. Er is alleen een single entry visum beschikbaar.
 6. Benodigde documenten: digitaal kopie paspoort, digitale foto (zie 4), digitale reisbescheiden of uitnodigingsbrief.
 7. U dient het visum voor Kenia uiterlijk 1 week voor uw aankomstdatum aan te vragen.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Visum Kenia aanvragen »Nu aanvragen »

Factsheet voor Kenia

Maximaal aantal reizen1
Verblijfsperiode 90 dagen in totaal
LevertijdMax. 72 uur (gemiddeld binnen 48 uur)
Geldig voor Toerisme en zakelijk
Prijs € 79,95

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor Kenia. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.

Laatste nieuws visum Kenia


Nairobi: Safari hoofdstad van de wereld

13-05-2016 10:02

Dat is de bijnaam van de hoofdstad van Kenia. Nairobi grenst aan een aantal bijzondere safariparken. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een safari-vakantie. Dat is echter niet alles wat de hoofdstad te bieden heeft! Lees verder »


Toekomst voor olifanten in Kenia

13-05-2016 10:00

Als u zelf ooit op safari bent geweest dat weet u hoe ontroerend het is om een kudde olifanten te zien leven. Ze beschermen elkaar, spelen samen en kleintjes leren van de ouderen. De toekomst van wilde dieren in het Afrikaanse continent is niet altijd zeker. Dieren worden nog steeds beschoten en geslacht voor de kick of voor waardevolle lichaamsdelen zoals de ivoren slagtanden van een olifant. Lees verder »


Aangepast reisadvies Kenia

21-03-2016 12:34

De Rijksoverheid heeft eind vorige maand, februari 2016, het reisadvies voor Nederlanders die in Kenia verblijven of er naar toe willen aangescherpt. Dit komt door de terroristische dreiging van terreurgroep Al-Shabaab. Lees verder »