37
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Kenia eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Kenia is beschikbaar vanaf € 79,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum Kenia aanvragen

Let op: het verwerken van uw visumaanvraag voor Kenia door de Keniaanse overheid kan tot 2 weken duren. Vraagt u uw Kenia visum daarom op tijd aan.

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum voor Kenia aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL of Mister Cash, binnen uiterlijk 72 uur van ons het visum. Vaak ontvangt u het visum al binnen 48 uur. Doordat u met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor Kenia aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen € 79,95 per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten. Let op: kinderen t/m 16 jaar, hebben geen visum nodig.

Het visum dat wij aanbieden is geldig voor zakenreizen en toerisme. U kunt kiezen voor een visum dat eenmalig geldig is of voor een doorreisvisum. Het doorreisvisum (transit) is drie dagen geldig. Blijft u meer dan drie dagen, kiest u dan voor een normaal visum. Wanneer u in Kenia gaat werken of langer dan de onderstaande periode in Kenia wilt verblijven, kunt u niet gebruik maken van onze diensten. U dient dan een visum aan te vragen op de Ambassade.

Naast de dienst die wij leveren kunt u het visum voor Kenia ook aanvragen bij de Keniaanse ambassade. De website van de Keniaanse ambassade is http://immigration.ecitizen.go.ke. Het visum kost hier 51,52 US$. U dient hier met creditcard te betalen.

Geldigheid visum Kenia

Het visum voor Kenia is éénmalig geldig, en geeft recht op een verblijf van 90 dagen in Kenia. De periode van 90 dagen gaat in op uw aankomstdatum. Het visum is geldig voor zowel zaken als toerisme.

Een voorbeeld: u vraagt uw visum aan op 1 september 2015. Het visum is 90 dagen geldig. Het is dan toegestaan op 1 november 2015 voor 90 dagen naar Kenia te reizen.

Vliegt u naar Kenia en gaat u op doorreis? Dan kunt u met een transitvisum volstaan. Hierbij mag u maximaal drie dagen in Kenia verblijven, voordat u het land dient te verlaten.

Vereisten visum Kenia

Voor Kenia zijn de vereisten voor het visum als volgt.

  1. Uw paspoort dient bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig te zijn.
  2. Het e-visum dient uitgeprint en meegenomen te worden.
  3. U dient een document te uploaden waaruit uw reis naar Kenia duidelijk wordt. Dit kan een kopie zijn van uw vluchtschema, een bevestiging van een hotel of resort of een uitnodigingsbrief van een bedrijf.
  4. U dient een pasfoto te uploaden. Deze dient in kleur te zijn. Op de foto moet uw gezicht duidelijk zichtbaar zijn.
  5. Het visum is verplicht voor doorreis (transit) en verblijf. Er is alleen een single entry visum beschikbaar.
  6. Benodigde documenten: digitaal kopie paspoort, digitale foto (zie 4), digitale reisbescheiden of uitnodigingsbrief.
  7. U dient het visum voor Kenia uiterlijk 1 week voor uw aankomstdatum aan te vragen.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Laatste beoordelingen voor Kenia

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Kenia. Het visum voor Kenia wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

  • Ondanks probleempje in Kenia toch snel en op tijd mijn visum door jullie ge...

    Mart - 10/10 Krommenie

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.

Blog voor Kenia