144
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Laos eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Laos is beschikbaar vanaf € 64,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Belangrijke informatie voor reizigers: Om verdere verspreiding van het COVID-19 / Coronavirus te voorkomen, heeft de overheid in Laos maatregelen genomen. De uitgifte van (e-)visa voor Laos wordt daarmee tijdelijk opgeschort (on hold gezet). De overheid van Laos heeft aangegeven dat, wanneer u over een reeds goedgekeurd eVisa beschikt, deze nog steeds geldig is en kan worden gebruikt zodra de overheid van Laos weer officieel toeristen toelaat in het land.

Visum Laos aanvragen

Voor een reis naar Laos dient u te beschikken over een visum. Voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen kunt u een e-visum aanvragen. Dit elektronisch visum biedt reizigers van 150 verschillende nationaliteiten de mogelijkheid om voor maximaal 30 aaneengesloten dagen in het land te verblijven. Ook reizigers met de Nederlandse- of Belgische nationaliteit kunnen een aanvraag indienen voor het e-visum voor Laos. Onze website biedt u de mogelijkheid binnen 5 minuten een aanvraag in te dienen. Binnen 3 werkdagen ontvangt u van ons het visum voor uw reis naar Laos

Wie heeft een visum nodig voor Laos?

Wanneer u voor een kort verblijf naar Laos wilt reizen, kunt u een online aanvraag voor een elektronisch visum indienen. Het e-visum, ook wel Lao PDR eVisa genoemd, geeft u de mogelijkheid voor toeristische doeleinden naar het land te reizen. Wanneer u in Laos wilt werken en daarmee geld wilt genereren of voor andere doeleinden naar het land wilt reizen, komt u niet in aanmerking voor een e-visum voor 30 dagen. U dient dan een regulier visum aan te vragen.

Voorwaarden en geldigheid

Vanaf het moment van goedkeuring door de overheid van Laos, is het online visum voor Laos 60 dagen actief. Binnen deze 60 dagen dient u het land in- en uit te reizen, met een verblijf van maximaal 30 aangesloten dagen. U kunt met het visum voor Laos slechts één maal het land in- en uitreizen (single entry). Met het e-visum voor Laos is het niet toegestaan langer dan 30 dagen in het land te verblijven. Om in aanmerking te komen voor een visum dient u te beschikken over een geldig paspoort. Uw paspoort dient nog tenminste 6 maanden geldig zijn vanaf de dag dat u aankomt in het land.

Het nieuwe e-visum Laos vs. visum on arrival

Het e-visum voor Laos is een alternatief voor het visum on arrival. Met dit nieuwe visum wil de overheid de visumaanvraag procedure voor reizigers die voor een korte tijd in Laos willen verblijven, versimpelen. Ook zorgt het nieuwe e-visum ervoor dat u via een speciale rij bij de grensovergang(en) sneller het land binnen kunt reizen. Met uw paspoort en een geldige kopie van uw Laos eVisa Approval letter, kunt u bij aankomst in Laos versneld het land binnentreden. U hoeft daarmee niet meer in de lange rij bij de grensovergang(en) aan te sluiten om een visum on arrival aan te vragen. U kunt met het e-visum het land binnenreizen via de volgende plaatsen:

  • Lao-Thai Friendship Bridge I (Vientiane Capital)
  • Wattay International Airport
  • Luang Prabang International Airport
  • Lao-Thai Friendship Bridge II (Savannakhet Province)
  • Pakse International Airport

Kosten en factuur

Voor het aanvragen van uw visum voor Laos kunt u zelf uw betaalwijze kiezen. U hoeft daarmee niet in het bezit te zijn van een creditcard. Het is mogelijk te betalen met iDEAL of met Mister Cash. Voor advies omtrent het aanvragen van een visum voor Laos of voor vragen, kunt u ons 7 dagen per week per telefoon en e-mail bereiken. De kosten voor een visum voor Laos bedragen € 64,95 per persoon. Een dag na ontvangst van uw visum kunt u uw factuur downloaden door in te loggen op uw aanvraag op onze website.

Met kinderen naar Laos reizen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.