Visums verwerkt
deze maand

Visum China

Direct online aanvragen

Geheel digitaal aanvragen

U kunt het visum China online aanvragen. Alle benodigde gegevens kunt u digitaal aanleveren. Wij heben uw paspoort dus niet nodig. Wij leveren u het visum voor China ongeveer twee weken voor vertrek. Tot tien dagen voor vertrek kunnen we uw visum nog regelen. Belangrijk: u dient met minimaal twee personen gelijktijdig te reizen om gebruik te maken van dit visum. De kosten bedragen € 126,55 per persoon. Dit is inclusief verzending en consulaire kosten (dus inclusief alle kosten).
Snel geleverd

Online Aanvragen

U kunt het visum voor china online aanvragen. Dit proces duurt maximaal tien minuten. U ontvang vervolgens het visum van ons per post. Tevens ontvangt u een digitale kopie.

Snel geleverd

Snelle Levertijd

Wij regelen het visum zo snel mogelijk voor u. Tot tien dagen voor vertrek kunt u nog een visum aanvragen. U ontvangt het visum van ons per post.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat wij voor u regelen is het officiële visum, welke u op alle luchthavens in China kunt gebruiken. U kunt dus met een gerust hart op reis.


Visum China Aanvragen

Uw visumaanvraag voor China kunt u via deze website regelen. Wij zorgen ervoor dat u het juiste visum ontvangt, indien gewenst met een uitnodigingsbrief. Het is van groot belang dat u uw visumaanvraag door een professionele organisatie laat verzorgen, aangezien de procedure voor China complex is.

Het proces gaat bij ons als volgt:

  1. U vult het digitale aanvraagformulier in
  2. Wij controleren uw aanvraag en dienen deze voor u in
  3. U ontvangt van ons ruim twee weken voor vertrek een digitale kopie van het visum en een Track en Trace nummer van het officiële document
  4. U ontvangt de officiële documenten twee tot drie dagen later per post. U kunt de status van uw verzending ten alle tijden volgen
  5. Met het officiële visum kunt u op elk vliegveld door de douane (u maakt gebruik van de Group Line indien mogelijk)

Voor China dient u rekening te houden met de volgende vereisten:

  • Belangrijk: u dient met minimaal twee personen tegelijk het land te betreden en verlaten
  • U dient ons te voorzien van een kopie van uw paspoort, vlucht- en hotelreservering. U dient een hotelreservering te hebben voor uw gehele verblijf.
  • Het visum is geldig voor toerisme. Zakenreizigers komen niet in aanmerking voor het e-visum.
  • U kunt maximaal 21 dagen in China verblijven
  • U dient het visum minimaal 10 dagen van te voren aan te vragen.
  • Het visum is slechts geldig voor één inreis (single entry)

Er bestaan een aantal verschillende visa voor China. Wij leveren u een zogenoemd "pre-authorized" visum. U hoeft hiervoor niet naar de ambassade en kunt het visum geheel digitaal aanvragen. U hoeft ook ter plekke in China niets meer te regelen. Het is dus feitelijk een e-visum.

Visum China Aanvragen »Nu aanvragen »

Factsheet voor China

Maximaal aantal reizen1
Verblijfsperiode 21 dagen in totaal
LevertijdMax. 72 uur (gemiddeld binnen 72 uur)
Geldig voor Toerisme
Prijs € 126,55

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor China. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.