Visums verwerkt
deze maand

Visum China

Direct online aanvragen

Geheel digitaal aanvragen

U kunt het visum China online aanvragen. Alle benodigde gegevens kunt u digitaal aanleveren. Wij hebben uw paspoort dus niet nodig. Wij leveren u het visum voor China ongeveer 1 week voor vertrek. Tot 2 weken voor vertrek kunnen we uw visum nog regelen. Belangrijk: u dient met minimaal twee personen gelijktijdig te reizen om gebruik te maken van dit visum. De kosten bedragen € 126,55 per persoon. Dit is inclusief verzending en consulaire kosten (dus inclusief alle kosten).
Snel geleverd

Online Aanvragen

U kunt het visum voor china online aanvragen. Dit proces duurt maximaal tien minuten. U ontvang vervolgens het visum van ons per post. Tevens ontvangt u een digitale kopie.

Snel geleverd

Snelle Levertijd

Wij regelen het visum zo snel mogelijk voor u. Tot twee weken voor vertrek kunt u nog een visum aanvragen. U ontvangt het visum van ons per post.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat wij voor u regelen is het officiële visum, welke u op alle luchthavens en grensovergangen in China kunt gebruiken. U kunt dus met een gerust hart op reis.


Visum China Aanvragen

Uw visumaanvraag voor China kunt u via deze website regelen. Wij zorgen ervoor dat u het juiste visum ontvangt, indien gewenst met een uitnodigingsbrief. Het is van groot belang dat u uw visumaanvraag door een professionele organisatie laat verzorgen, aangezien de procedure voor China complex is.

Het proces gaat bij ons als volgt:

 1. U vult het digitale aanvraagformulier in.
 2. Wij controleren uw aanvraag en dienen deze voor u in.
 3. U ontvangt 10 dagen voor vertrek een digitale kopie van het visum en een Track en Trace nummer van het officiële document.
 4. U ontvangt de officiële documenten twee tot drie dagen later per post. U kunt de status van uw verzending te allen tijde volgen.
 5. Met het officiële visum kunt u op elk vliegveld door de douane (u maakt gebruik van de Group Line indien mogelijk).

Voor China dient u rekening te houden met de volgende vereisten:

 • Belangrijk: u dient met minimaal twee personen tegelijk het land te betreden en verlaten.
 • U dient ons te voorzien van een kopie van uw paspoort, vlucht- en hotelreservering. U dient een hotelreservering te hebben voor uw gehele verblijf.
 • Het visum is geldig voor toerisme en zakenreizen. Werken is met dit visum niet toegestaan.
 • U kunt maximaal 21 dagen in China verblijven.
 • U dient het visum minimaal 2 weken van te voren aan te vragen.
 • Het visum is slechts geldig voor één inreis (single entry).

Er bestaan een aantal verschillende visa voor China. Wij leveren u een zogenoemd "pre-authorized" visum. U hoeft hiervoor niet naar de ambassade en kunt het visum geheel digitaal aanvragen. U hoeft ook ter plekke in China niets meer te regelen. Het is dus feitelijk een e-visum.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Visum China Aanvragen »Nu aanvragen »

Factsheet voor China

Maximaal aantal reizen1
Verblijfsperiode 21 dagen in totaal
LevertijdMax. 72 uur (gemiddeld binnen 72 uur)
Geldig voor Toerisme
Prijs € 126,55

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor China. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.