4981
VISA VERWERKT
DEZE MAAND

Visum China

Visum China aanvragen

U kunt uw aanvraag voor China eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor China is beschikbaar vanaf € 136,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

Zakelijk: beschikbare visums

Een zakenvisum kan gebruikt worden voor meetings en zakelijke doeleinden. U kunt met dit visum niet in loondienst werken.

 Max. reizen  Dagen verblijf  Geldigheid  Prijs  
Enkele reis max. 30 dagen in totaal 90 dagen € 166,50 Aanvragen
Dubbele reis max. 30 dagen in totaal 90 dagen € 166,50 Aanvragen

Visum aanvragen voor China

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum voor China aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL of Mister Cash, vaak binnen 72 uur van ons het visum. Doordat u met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor China aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. U kunt bij ons zowel een toeristenvisum als een zakenvisum voor China aanvragen. De kosten voor een visum bedragen € 136,95 per persoon.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Laatste beoordelingen voor China

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum China. Het visum voor China wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

  • China visum keurig en op tijd geregeld, visum kwam met post 10 dagen van te...

    Diana - 10/10 Roosendaal

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.