131
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor China eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor China is beschikbaar vanaf € 154,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Zakelijk

Reist u voor zakelijke doeleinden naar China? Dan kunt u een zakenvisum China aanvragen. Het gaat hierbij om een zakelijk bezoek aan China waarbij u geld verdient. Het zakelijk visum voor China is geldig voor een periode van 90 dagen vanaf de datum van afgifte van het visum. Binnen deze periode mag u maximaal 30 aaneengesloten dagen in het land verblijven. Op uw visum staat een datum weergegeven achter de titel “Valid for entry by”. Houdt u er rekening mee dat u vóór deze datum China binnenreist. U dient het zakenvisum minimaal 3 weken vóór vertrek aan te vragen. U kunt hierbij kiezen uit twee soorten zakenvisa:

Belangrijk! Vanaf 17 december 2019 zijn reizigers naar China verplicht om biometrische gegevens (vingerafdrukken en gelaatsscan) af te staan bij het Service Center van het Consulaat van China. Ons kantoor in Rotterdam neemt, nadat u de documenten heeft aangeleverd in Rotterdam, contact met u op om een afspraak te maken bij het Service Center in Den Haag. Voor deze afspraak dient u fysiek naar het Service Center in Den Haag af te reizen. Één van onze medewerkers zal u in Den Haag begeleiden door middel van een Meet & Greet service. De gegevens die worden geregistreerd, worden gekoppeld aan het paspoort waarmee u wilt gaan reizen en zullen 5 jaar geldig blijven. Nadat u uw biometrische gegevens heeft afgestaan - én zolang deze geldig zijn binnen genoemde periode van 5 jaar - kunnen wij uw reguliere visumaanvragen wederom voor u blijven verzorgen.

 • Singly entry (enkele inreis)
 • Double entry (dubbele inreis)

Aanvraagformulier zakenvisum China

Om uw visumaanvraag voor China te kunnen verwerken en voor u in te kunnen dienen bij de Servicedesk van het consulaat van China, dient u op het aanvraagformulier een aantal gegevens en documenten aan te leveren. Let u bij het invullen van het formulier op het volgende:

Ontvangst visum

Na goedkeuring van uw uw aanvraag voor een toeristenvisum, ontvangt u een visumstempel in uw paspoort. Met deze visumstempel in uw paspoort dient u voor de aangegeven reisdatum China binnen te reizen. Uw paspoort tezamen met uw visumstempel kunt u nadat u van ons een bericht heeft ontvangen, ophalen op ons kantoor in Rotterdam of u krijgt deze thuis gestuurd. Dit is afhankelijk van de verzendmethode die u heeft uitgekozen op het aanvraagformulier.

Pasfoto

U dient op het aanvraagformulier een kopie van een pasfoto te uploaden voor iedere reiziger in de aanvraag. Uw pasfoto dient aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 • De pasfoto dient een officiële recente kleurenpasfoto te zijn, gemaakt door een fotograaf. Wij raden u aan bij de fotograaf aan te geven dat het om een egale (spier)witte achtergrond moet gaan;
 • De pasfoto dient een grootte te hebben van 33 x 48 mm;
 • Op de pasfoto mogen geen bril, juwelen of tanden zichtbaar zijn;
 • De pasfoto dient een egale witte achtergrond te hebben. Een grijze of beige achtergrond wordt niet geaccepteerd;
 • De reiziger mag geen witte kleding dragen op de pasfoto.

De pasfoto scan kunt u per reiziger uploaden in een pdf of jpg formaat van maximaal 1MB groot.

Op het formulier dient u de gegevens van uw paspoort in te vullen. Uw paspoort dient u te zamen met de overige benodigde documenten (zie “Verloop van uw visumaanvraag”) te sturen naar ons kantoor in Rotterdam. Op het aanvraagformulier kunt u aangeven met welke verzendmethode u uw paspoort weer retour wilt ontvangen.

De paspoorten van alle reizigers dienen nog tenminste 6 maanden geldig te zijn na aankomst in China. Tevens dienen alle paspoorten nog tenminste 3 tegenover elkaar liggende lege pagina’s te bevatten.

Verloop van uw visumaanvraag

Na ontvangst van uw visumaanvraag voor China ontvangt u van ons per e-mail een pdf bestand met aanvullende informatie over de samenstelling van uw visumaanvraag. U ontvangt hierbij tevens het ambassadeformulier. Leest u alle documenten zorgvuldig door en controleer of de informatie op het ambassadeformulier klopt. De eerste en laatste pagina van dit formulier dienen ondertekend te worden. In het pdf document wordt aangegeven welke aanvullende documenten u tezamen met uw paspoort en pasfoto dient toe te sturen aan ons kantoor in Rotterdam. Vervolgens neemt één van onze medewerkers contact met u op voor het maken van een afspraak voor het afstaan van uw biometrische gegevens bij het Service Center in Den Haag. Hierbij dient u fysiek aanwezig te zijn. Wij bieden u de mogelijkheid aan gebruik te maken van onze Meet & Greet service. Één van onze medewerkers zal u begeleiden bij de procedure voor het afgeven van uw vingerafdrukken en gelaatsscan in Den Haag. Hier worden geen extra kosten voor gerekend.

Aan te leveren documenten

 • Een recente kleurenpasfoto (die gelijk is aan de foto die u heeft geüpload in uw visumaanvraag);
 • Een ondertekend ambassadeformulier (deze ontvangt u van ons);
 • De vluchtgegevens (heen- en terugvlucht met alle data en naam van de reiziger);
 • Naast het originele paspoort ook een kopie van het paspoort
 • De verblijfsgegevens. Dit kan een hotelreservering of uitnodigingsbrief in het Engels zijn inclusief reisplan per dag.

Extra aan te leveren documenten

Business man, self employed of company employee

Een werkgeversverklaring ondertekend en in het Engels. Hierin moet staan wat u verdiend, uw functie, hoe lang u in dienst bent en de werkzaamheden van het bedrijf in Nederland. Eigenaren van een eigen bedrijf dienen een KvK uittreksel in het Engels aan te leveren en een kopie van de BTW aangifte van het laatste kwartaal in het Nederlands.

Gepensioneerden

Een kopie van een recent bankafschrift op uw naam. Dit banksaldo dient positief te zijn en tenminste een saldo te bevatten van €3000,- en een zichtbare stotring van AOW of pensioen.

Werklozen

Een kopie van een recent bankafschrift op uw naam. Dit banksaldo dient positief te zijn en tenminste een saldo te bevatten van €6000,-.

Studenten

Een schoolverklaring in het Engels. Deze dient op officieel briefpapier van de instantie te worden afgegeven. Hierop dient de naam van de studie, de inschrijvingsdatum en einddatum van de studie aldaar, de contractgegevens van de school en ondergetekende en de reden van het bezoek aan China te worden vermeld.

Kosten zakenvisum China

Wanneer u gebruikt maakt van onze service, bedragen de kosten voor het zakenvisum €166,50. U kunt de betaling van uw China zakenvisum veilig voldoen via Mister Cash, iDeal of per overboeking. Wenst u een factuur te ontvangen van uw aanvraag, stuurt u dan een e-mail naar ons contactadres met daarin het nummer van uw visumaanvraag.

Laatste beoordelingen voor China

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum China. Het visum voor China wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • China visum keurig en op tijd geregeld, visum kwam met post 10 dagen van te...

  Diana - 10/10 Roosendaal

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.