235
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor China eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor China is beschikbaar vanaf € 154,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Toerisme

Voor een reis met een toeristisch doeleinde voor China, kunt u kiezen uit twee type visa:

Wanneer u kiest voor een toeristenvisum, dan kunt u kiezen voor:

 • Single entry

E-visum China (elektronisch visum)

Reist u voor toeristische of zakelijke doeleinden naar China? Dan kunt u bij een aanvraag voor twee of meer personen een e-visum aanvragen. Het e-visum is geldig voor een periode van 30 aaneengesloten dagen en gaat in op de datum van aankomst in China. Onder zakelijke doeleinden wordt verstaan het bezoek aan een evenement of zakenrelatie (geen betaald werk). Het is uitsluitend mogelijk een e-visum aan te vragen, wanneer uw reisgenoten dezelfde reis maken. Dit houdt in dat de vluchtgegevens (heen- en terugweg) en verblijfsgegevens hetzelfde moeten zijn. U mag slechts éénmaal het land in- en uitreizen. Op uw visum staat een datum weergegeven achter de titel “Valid for entry by”. Houdt u er rekening mee dat u vóór deze datum China binnenreist. U vraagt het e-visum minimaal 3 weken vóór vertrek aan.

E-visum China aanvragen

Om uw visumaanvraag te kunnen verwerken, dient u op het aanvraagformulier een aantal gegevens in te vullen. Let u bij het invullen van het formulier op het volgende:

Adres

Na goedkeuring van uw e-visum, ontvangt u een digitale kopie van uw visum van ons per e-mail. Het officiële visum wordt 10 dagen voor uw aankomstdatum vanuit China verstuurd. Het officiële visum wordt per aangetekende post vanuit China verstuurd. Voor de verzending van uw visum, dient u op het aanvraagformulier een correct postadres in te vullen. Op het moment dat uw visum is verzonden vanuit China, ontvangt u van ons een Track & Trace code. Voor ontvangst van uw visum dient een handtekening te worden gezet. Op het bezorgmoment dient u of een vriend/familielid aanwezig te zijn op het opgegeven postadres om het pakket met uw visum of visa in ontvangst te kunnen nemen. Het is daarom niet toegestaan een postvak-adres op te geven op het aanvraagformulier.

Documenten

Op het aanvraagformulier dient u één of twee documenten te uploaden waarop alle reisgegevens van u en uw medereizigers weergegeven worden. Deze documenten dienen de volgende informatie weer te geven:

 • Vluchtgegevens (gegevens van de heen- en terugvlucht met namen van alle reizigers).


Reist u vanaf Hong Kong naar China? Dan dient u tevens aan het bestand een pagina toe te voegen met daarop in het Engels aangegeven hoe u van en naar China reist. U dient deze pagina te ondertekenen. Reist u per trein in plaats van het vliegtuig? Voeg dan tevens de boekingsbevestiging van uw treinkaartje(s) toe of de plaats waar u de kaartjes zult gaan kopen.

 • Verblijfsgegevens (voor de gehele duur van uw verblijf - per dag - met naam van de hoofdboeker, het aantal personen en het kamertype). Op de reservering moet duidelijk zijn aangegeven dat de betaling is voldaan.

Verblijft u gedurende uw reis bij een familielid, kennis of vriend(in)? Dan dient u in plaats van een reservering, een uitnodigingsbrief in het Engels te uploaden. Hierop dient te staan wie de reizigers uitnodigt, om welke reizigers het gaat (voor- en achternaam), voor welke periode het is en wat het adres is in China. Ook dient u een kopie paspoort aan te leveren van de persoon die u uitnodigt in China en zijn/haar visum voor China.

Voor de verblijfsgegevens mag u een hotelreservering of uitnodigingsbrief uploaden in pdf-formaat. Het bestand mag maximaal 1 MB groot zijn.

Let op: wanneer u via een reisorganisatie uw reis geboekt heeft, kiest u voor het uploaden van één document. U dient dan alle gevraagde documentatie samen te voegen in 1 document. Wanneer u zelf uw vlucht en verblijf heeft geboekt, dan kiest u voor 2 documenten.

Paspoort en pasfoto

U dient op het aanvraagformulier een kopie van een pasfoto en paspoort te uploaden. Deze twee documenten dienen aan een aantal eisen te voldoen:

 • De paspoorten van alle reizigers dienen nog tenminste 6 maanden geldig te zijn na aankomst in China;
 • De pasfoto dient in kleur te zijn;
 • De pasfoto dient een grootte te hebben van 33 x 48 mm;
 • Op de pasfoto mogen geen bril, juwelen of tanden zichtbaar zijn;
 • De pasfoto dient een egale witte achtergrond te hebben.

De pasfoto- en paspoort scan kunt u per reiziger uploaden in een pdf of jpg formaat van maximaal 1MB groot.

Kosten e-visum China

Wanneer u gebruik maakt van onze visumservice, bedragen de kosten voor het e-visum € 154,95. De betaling van uw China e-visum kunt u snel en eenvoudig voldoen via iDeal, per overboeking of Mister Cash. Bij deze prijs zitten alle services en consulaire kosten inbegrepen.

Toeristenvisum (fysiek visum)

Reist u alleen naar China voor toeristische doeleinden? Dan kunt u een toeristenvisum China aanvragen. Ditzelfde geldt wanneer uw medereizigers een ander reisschema hebben. Het gaat hierbij niet om een elektronisch visum, maar een fysiek visum dat voor u wordt aangevraagd bij de Servicedesk van het consulaat van China. Dit type visum is geldig voor 90 dagen vanaf de datum van afgifte van het visum. Binnen deze periode mag u maximaal 30 aaneengesloten dagen in het land verblijven. Op uw visum staat een datum weergegeven achter de titel “Valid for entry by”. Houdt u er rekening mee dat u vóór deze datum China binnenreist. U dient het toeristenvisum minimaal 3 weken vóór vertrek aan te vragen. Wanneer u voor zakelijke doeleinden naar China reist en hiermee geld genereert, dient u een zakenvisum voor China aan te vragen.

Belangrijk! Vanaf 17 december 2019 zijn reizigers naar China verplicht om biometrische gegevens (vingerafdrukken en gelaatsscan) af te staan bij het Service Center van het Consulaat van China. Ons kantoor in Rotterdam neemt, nadat u de documenten heeft aangeleverd in Rotterdam, contact met u op om een afspraak te maken bij het Service Center in Den Haag. Voor deze afspraak dient u fysiek naar het Service Center in Den Haag af te reizen. Één van onze medewerkers zal u in Den Haag begeleiden door middel van een Meet & Greet service. De gegevens die worden geregistreerd, worden gekoppeld aan het paspoort waarmee u wilt gaan reizen en zullen 5 jaar geldig blijven. Nadat u uw biometrische gegevens heeft afgestaan - én zolang deze geldig zijn binnen genoemde periode van 5 jaar - kunnen wij uw reguliere visumaanvragen wederom voor u blijven verzorgen.

Toeristenvisum China aanvragen

Om uw visumaanvraag te kunnen verwerken, dient u op het aanvraagformulier een aantal gegevens in te vullen. Het is belangrijk dat u bij het invullen van het formulier goed let op de volgende punten:

Ontvangst visum

Na goedkeuring van uw uw aanvraag voor een toeristenvisum, ontvangt u een visumstempel in uw paspoort. Met deze visumstempel in uw paspoort dient u voor de aangegeven reisdatum China binnen te reizen. Uw paspoort tezamen met uw visumstempel kunt u nadat u van ons een bericht heeft ontvangen, ophalen op ons kantoor in Rotterdam of u krijgt deze thuis gestuurd. Dit is afhankelijk van de verzendmethode die u heeft uitgekozen op het aanvraagformulier.

Pasfoto

U dient op het aanvraagformulier een kopie van een pasfoto te uploaden voor iedere reiziger in de aanvraag. Uw pasfoto dient aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 • De pasfoto dient een officiële en recente kleurenpasfoto te zijn, gemaakt door een fotograaf. Wij raden u aan bij de fotograaf aan te geven dat het om een egale (spier)witte achtergrond moet gaan;
 • De pasfoto dient een grootte te hebben van 33 x 48 mm;
 • Op de pasfoto mogen geen bril, juwelen of tanden zichtbaar zijn;
 • De pasfoto dient een egale witte achtergrond te hebben. Een grijze of beige achtergrond worden niet geaccepteerd;
 • De reiziger mag geen witte kleding dragen op de pasfoto.

De pasfoto scan kunt u per reiziger uploaden in een pdf of jpg formaat van maximaal 1MB groot.

Op het formulier dient u de gegevens van uw paspoort in te vullen. Uw paspoort dient u te zamen met de overige benodigde documenten (zie “Verloop van uw visumaanvraag”) te sturen naar ons kantoor in Rotterdam. Op het aanvraagformulier kunt u aangeven met welke verzendmethode u uw paspoort weer retour wilt ontvangen.

De paspoorten van alle reizigers dienen nog tenminste 6 maanden geldig te zijn na aankomst in China. Tevens dienen alle paspoorten nog tenminste 3 tegenover elkaar liggende lege pagina’s te bevatten.

Verloop van uw visumaanvraag

Na ontvangst van uw visumaanvraag ontvangt u van ons per e-mail een pdf bestand met aanvullende informatie over de samenstelling van uw visumaanvraag. U ontvangt hierbij tevens het ambassadeformulier. Leest u alle documenten zorgvuldig door en controleer of de informatie op het ambassadeformulier klopt. De eerste en laatste pagina van dit formulier dienen ondertekend te worden. Zorg ervoor dat u over de gevraagde documenten, zoals wordt aangegeven in het pdf-bestand beschikt. U dient de gevraagde documenten op te sturen naar ons kantoor in Rotterdam. Vervolgens neemt één van onze medewerkers contact met u op voor het maken van een afspraak voor het afstaan van uw biometrische gegevens bij het Service Center in Den Haag. Hierbij dient u fysiek aanwezig te zijn. Wij bieden u de mogelijkheid aan gebruik te maken van onze Meet & Greet service. Één van onze medewerkers zal u begeleiden bij de procedure voor het afgeven van uw vingerafdrukken en gelaatsscan in Den Haag.

Aan te leveren documenten

 • Een recente kleurenpasfoto (die gelijk is aan de foto die u heeft geüpload in uw visumaanvraag);
 • Een ondertekend ambassadeformulier (deze ontvangt u van ons);
 • De vluchtgegevens (heen- en terugvlucht met alle data en naam van de reiziger);
 • Naast het originele paspoort ook een kopie van het paspoort
 • De verblijfsgegevens. Dit kan een hotelreservering of uitnodigingsbrief in het Engels zijn inclusief reisplan per dag.

Extra aan te leveren documenten

Business man, self employed of company employee

Een werkgeversverklaring ondertekend en in het Engels. Hierin moet staan wat u verdiend, uw functie, hoe lang u in dienst bent en de werkzaamheden van het bedrijf in Nederland. Eigenaren van een eigen bedrijf dienen een KvK uittreksel in het Engels aan te leveren en een kopie van de BTW aangifte van het laatste kwartaal in het Nederlands.

Gepensioneerden

Een kopie van een recent bankafschrift op uw naam. Dit banksaldo dient positief te zijn en tenminste een saldo te bevatten van €3000,- en een zichtbare storting van AOW of pensioen.

Werklozen

Een kopie van een recent bankafschrift op uw naam. Dit banksaldo dient positief te zijn en tenminste een saldo te bevatten van €6000,-

Studenten

Een schoolverklaring in het Engels. Deze dient op officieel briefpapier van de instantie te worden afgegeven. Hierop dient de naam van de studie, de inschrijvingsdatum en einddatum van de studie aldaar, de contractgegevens van de school en ondergetekende en de reden van het bezoek aan China te worden vermeld.

Kosten toeristenvisum

Wanneer u gebruik maakt van onze visumservice, bedragen de kosten voor het toeristenvisum €166,50. De betaling van uw China e-visum kunt u snel en eenvoudig voldoen. U kunt zelf uw betaalmethode kiezen. Bij de prijs zijn alle kosten inbegrepen.

Laatste beoordelingen voor China

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum China. Het visum voor China wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • China visum keurig en op tijd geregeld, visum kwam met post 10 dagen van te...

  Diana - 10/10 Roosendaal

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.