144
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Nigeria eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Nigeria is beschikbaar vanaf € 222,11 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Toeristenvisum Nigeria aanvragen

Het aanvragen van een toeristenvisum Nigeria kan eenvoudig via onze website. U kunt met dit type visum Nigeria bezoeken voor een vakantie of rondreis. Op basis van de lengte van uw verblijf en het aantal keer dat u naar Nigeria wilt reizen, kunt u bepalen welk visum het beste aansluit bij uw reisplannen. U kunt kiezen uit de volgende twee mogelijkheden:

  • Single entry visum (één reis): 90 dagen geldig, 60 dagen verblijf
  • Multiple entry visum (meerdere reizen): 180 dagen geldig, 60 dagen verblijf per bezoek

Benodigdheden visum Nigeria

Een visumaanvraag indienen voor Nigeria, gaat gepaard met een aantal documenten die u verplicht dient aan te leveren. Zonder deze documenten, kunnen wij uw visumaanvraag niet in behandeling nemen en voorleggen aan de ambassade. U dient voor uw visumaanvraag in ieder geval over een paspoort te beschikken dat nog tenminste 6 maanden (single entry visum) of 12 maanden (multiple entry visum) geldig is. Het is van belang dat u tevens beschikt over een aantal officiële pasfoto’s in kleur en een boekingsbevestiging van uw heen- en terugvlucht voor Nigeria. Daarnaast zijn de volgende documenten vereist voor uw aanvraag voor een toeristenvisum:

  • Een hotelreservering (inclusief activiteitenbeschrijving in Nigeria) OF een uitnodigingsbrief van een privépersoon (inclusief kopie paspoort van uitnodigende persoon;
  • Een bankafschrift (bewijs van voldoende financiële middelen;
  • Een kopie van uw gele boekje, inclusief bewijs van vaccinatie tegen gele koorts.

Verloop van uw visumaanvraag

U vult op onze website het aanvraagformulier voor een visum voor Nigeria in. Zodra u het volledige formulier heeft ingevuld en de betaling door ons is ontvangen, zult u een pdf document toegestuurd krijgen. In dit document wordt aangegeven welke documenten u dient aan te leveren voor uw visumaanvraag. Naast het pdf document ontvangt u ook een ambassadeformulier en machtigingsbrief van ons. Het is van belang dat u controleert of uw persoonlijke gegevens op dit formulier correct zijn. U dient vervolgens beide documenten te ondertekenen.

Heeft u de benodigde documentatie verzameld? Dan kunt u via de door u uitgekozen verzendmethode, de documenten zelf versturen, door ons per koerier laten ophalen of zelf afgeven op ons kantoor in Rotterdam. De verzendmethode kiest u uit op het online aanvraagformulier op onze website. Zodra de documenten in Rotterdam ontvangen zijn, worden deze handmatig gecontroleerd om te kijken of deze aan de gestelde eisen voldoen en te controleren of alle benodigde documentatie aanwezig is.

Uw aanvraag wordt vervolgens door ons ingediend bij de ambassade. U hoeft daarmee zelf niet fysiek aanwezig te zijn bij de ambassade om uw visum aan te vragen. Wij zullen dit voor u verzorgen. Op de ambassade wordt uw aanvraag beoordeelt. Zodra uw paspoort terug is bij ons op het kantoor in Rotterdam, nemen wij contact met u op om een retourmoment in te plannen. Wij bieden u de mogelijkheid om uit verschillende retourmethodes te kiezen.

De verwerkingsduur voor uw visumaanvraag is minimaal 8 werkdagen, mits u de juiste documentatie aanlevert en deze aan de gestelde eisen voldoen.

Prijs visum Nigeria

De prijzen voor een visum voor Nigeria verschillen per type visum. De kosten voor een 90 dagen visum bedragen €204,29. De prijs voor een 180 dagen visum bedraagt €423,41. Hierbij zijn de consulaire kosten inbegrepen. Kiest u voor extra opties zoals spoedverwerking, dan worden hiervoor additionele kosten gerekend. U kunt op onze website zelf uw betaalmethode kiezen. U kunt de betaling voor uw Nigeria visum eenvoudig en veilig voldoen per overboeking, Bancontact, Mister Cash of via iDeal.

Reizen met kinderen naar Nigeria

Bent u van plan om met minderjarige kinderen naar Nigeria te reizen? Dan gelden er een aantal extra regels waar u aan zult moeten voldoen. Minderjarige reizigers dienen over een eigen reisdocument en eigen visum te beschikken. Zij mogen daarmee niet meer bijgeschreven staan op het paspoort van de ouders. Daarnaast dient u voor minderjarige kinderen tot 17 jaar oud, een kopie van de geboorteacte aan te kunnen leveren. Er worden door de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uitgevoerd om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dan dient u tevens een Consent Letter te kunnen voorleggen bij de douane. Met een Consent Letter kunt u laten zien dat u toestemming heeft van de personen die het gezag hebben over de minderjarige om met het minderjarige kind naar het buitenland te mogen reizen. Voor uitgebreide informatie raden wij u aan de website van de rijksoverheid te raadplegen.

Meer informatie

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.