144
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Nigeria eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Nigeria is beschikbaar vanaf € 222,11 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Zakenvisum Nigeria aanvragen

Het aanvragen van een zakenvisum Nigeria kan gemakkelijk via het aanvraagformulier op onze website. U kunt met een business visum Nigeria bezoeken voor een zakelijk gesprek of onderhandeling. U kunt aan de hand van de lengte van uw bezoek en het aantal keer dat u naar Nigeria wilt afreizen, kiezen welk type visum u het beste kunt aanvragen. Er zijn twee soorten zakenvisa, namelijk:

 • Single entry visum (enkele reis): 90 dagen geldig, 60 dagen verblijf
 • Multiple entry visum (meerdere reizen): 180 dagen geldig, 60 dagen verblijf

Documenten zakenvisum

Het indienen van een visumaanvraag voor Nigeria, brengt enige verplichtingen met zich mee. U dient een aantal verplichte documenten aan te leveren, zodat wij uw aanvraag voor een zakenvisum in behandeling kunnen nemen. Één van de vereisten is dat uw paspoort nog tenminste 6 maanden (bij een enkele reis) of 12 maanden (bij meerdere reizen) geldig is. Daarnaast dient u de volgende documenten aan te leveren:

 • Een aantal officiële pasfoto’s in kleur;
 • Een Guarantee Letter (garantiebrief) van uw werkgever in Nederland of België;
 • Een boekingsbevestiging van uw vluchten;
 • Een kopie van uw gele vaccinatieboekje met bewijs van inenting tegen gele koorts;
 • Een uitnodigingsbrief in het Engels*;
 • Een kopie van de identiteitskaart of het paspoort van de uitnodigende persoon;
 • Een Certificate of Incorporation van het uitnodigende bedrijf.

* Op de uitnodigingsbrief dient de volgende regel te staan: “We… accept full immigration responsibility on behalf of Mr/Mrs..”.

Aanvraag business visum

De verwerkingsduur van uw visumaanvraag is 8 werkdagen, mits u de juiste documentatie aanlevert en deze aan de gestelde eisen voldoet. De aanvraagprocedure voor uw zakenvisum voor Nigeria verloopt als volgt:

 1. U vult op onze website uw persoonlijke- en reisgegevens in op het aanvraagformulier;
 2. U voegt op het online formulier een recente pasfoto en een scan toe van uw paspoort;
 3. U kiest de verzend- & retourmethode en proceduretype voor uw visum uit;
 4. U beantwoordt de overige vragen op het aanvraagformulier en voldoet de betaling;
 5. Zodra de betaling door ons ontvangen is, ontvangt u een pdf document waarin staat welke documenten u dient aan te leveren. Het is belangrijk dat u dit document goed doorleest;
 6. Zodra u de benodigde documentatie heeft verzameld en het ambassadeformulier + machtigingsformulier heeft ondertekend, kunt u de documenten via de door u uitgekozen verzendmethode (laten) versturen naar ons kantoor in Rotterdam;
 7. Wij controleren of alle documenten compleet zijn en voldoen aan de gestelde eisen;
 8. Uw aanvraag wordt door ons ingediend bij de ambassade van Nigeria. U hoeft daarom niet zelf naar de ambassade;
 9. Na beoordeling van uw visumaanvraag, ontvangen wij uw paspoort weer terug en zorgen ervoor dat deze met het visum via de door u gekozen retourmethode wordt verzonden.

Kosten Nigeria visum

De prijs voor een zakenvisum voor Nigeria varieert per type visum. De prijs voor een visum met geldigheid van 90 dagen (single entry) bedraagt €204,29. De kosten voor een visum met geldigheid van 180 dagen (multiple entry) bedraagt €423,41. De consulaire kosten voor het visum zijn bij deze prijzen inclusief. U bent via onze website niet verplicht uw betaling te voldoen via creditcard. Wij bieden u de mogelijkheid uit verschillende betaalmethodes te kiezen, zoals betaling per overboeking, Mister Cash, Bancontact of iDEAL.

Meer informatie

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.