148
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Suriname eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Suriname is beschikbaar vanaf € 74,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Elektronische toeristenkaart aanvragen Suriname

Met een elektronische toeristenkaart voor Suriname, kunt u één maal het land in- en uitreizen en voor 90 aaneengesloten dagen in het land verblijven. U kunt met de e-toeristenkaart alleen voor toeristische of zakelijke doeleinden in Suriname verblijven. U mag niet in Suriname werken en daarmee geld genereren.

Voorwaarden

Voor maximaal 90 dagen mag u met een elektronische toeristenkaart in het land verblijven. Zonder e-toeristenkaart mag de luchtvaartmaatschappij u weigeren op uw vlucht. Ditzelfde geldt wanneer u per cruiseschip naar Suriname reist. Wanneer u aankomt op Johan Adolf Pengel International Airport, voert de immigratiedienst een controle uit. Daar ontvangt u ook een stempel in uw paspoort. Ondanks een geldige e-toeristenkaart voor Suriname, mag de immigratiedienst u alsnog de toegang tot het land ontzeggen.

Wanneer u in het bezit bent van een elektronische toeristenkaart voor Suriname met een visumstempel in uw paspoort, dan kunt u voor een korte tijd voor toerisme en zaken verblijven in het land. Verblijft u langer dan 90 dagen achter elkaar met een toeristenkaart in het land, dan riskeert u een boete of kunt u het land worden uitgezet.

Reisdocumenten

Voor het aanvragen van een visum voor Suriname en om het land in te mogen reizen, dient u te beschikken over een paspoort dat tenminste 6 maanden geldig is op de de dag dat u het land binnen reist. U dient met het paspoort te reizen, dat u heeft opgegeven bij de aanvraag. Voor reizigers met een dubbele nationaliteit, kan er gekozen worden met welk paspoort zij gaan reizen. Dit paspoort dient u dan bij u te hebben gedurende uw vlucht en ook de e-toeristenkaart moet voor dit paspoort worden aangevraagd. Het is belangrijk te weten dat u alleen met het originele reisdocument mag reizen. Reizen met een ID kaart naar Suriname is niet toegestaan.

Voor het aanvragen van uw visum, dient u verplicht een aantal document aan te leveren. Deze documenten heeft het VFS Visumaanvraag Centrum samen met de Government Republic of Suriname nodig om uw aanvraag te kunnen beoordelen. Wanneer u een visumvraag bij ons indient zonder de benodigde documenten te uploaden, kunnen wij uw visumaanvraag niet verwerken. U dient te beschikken over de volgende documenten:

  • Een kopie van uw paspoort (de pagina met uw persoonlijke gegevens)
  • Een pasfoto van 3x4 cm;
  • Een kopie van uw vluchtgegevens. U dient te beschikken over een retourticket (heen- en terugweg) of ticket naar een volgende bestemming binnen 90 dagen na aankomst;
  • U moet kunnen aantonen op de luchthaven, wanneer hiernaar gevraagd wordt, dat u over voldoende financiële middelen beschikt voor de gehele duur van uw verblijf.

E-toeristenkaart Suriname: zo werkt het

Het aanvragen van een elektronische toeristenkaart voor Suriname kan eenvoudig en snel;

  1. Vul het aanvraagformulier in;
  2. Voeg een kopie van uw vluchtgegevens van de heen- en terugweg, van uw reservering van uw accommodatie of uitnodigingsbrief (in pdf formaat), een pasfoto en paspoort toe aan uw aanvraag;
  3. Controleer of alle gevraagde gegevens volledig en correct zijn ingevuld
  4. U kunt uw betaling voldoen door middel van overboeking, iDeal of Mister Cash;
  5. Uw aanvraag wordt vervolgens gecontroleerd op veel voorkomende fouten. Wanneer uw aanvraag compleet is, wordt uw aanvraag ingediend in Suriname;
  6. Wanneer uw visumaanvraag compleet is, ontvangen wij uw elektronische toeristenkaart binnen 5 werkdagen. U ontvangt deze van ons per e-mail.

Voor vragen kunt u iedere dag van de week contact met ons opnemen. Extra informatie kunt u vinden bij onze pagina met veelgestelde vragen over een visum voor Suriname.

Visum of paspoort verlopen

Op de luchthaven van aankomst, zult u na controle van de immigratiedienst ter plaatse een stempel in uw paspoort ontvangen. Vanaf deze datum kunt u voor de maximale reisperiode van uw visum in het land verblijven. Wanneer uw paspoort niet 6 maanden geldig is bij aankomst, dient u voordat u een aanvraag voor een toeristenkaart Suriname indient een nieuw paspoort aan te vragen. Zodra u deze ontvangen heeft, kunt u een aanvraag voor een elektronisch visum indienen via het aanvraagformulier voor Suriname.

Met spoed naar Suriname reizen

Reist u met spoed naar Suriname vanwege ziekte, een ongeval of overlijden van een vriend, familielid of kennis? Neemt u dan voor uw visumaanvraag contact op met overheid van Suriname.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.