155
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Suriname eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Suriname is beschikbaar vanaf € 74,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Zakelijk visum Suriname aanvragen

Op deze website kunt u eenvoudig uw zakelijke e-visum voor Suriname aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL of Mister Cash, vaak binnen 5 werkdagen van ons het visum. Doordat u met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een zakenvisum voor Suriname aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag.

Voorwaarden

Reist u voor zaken naar Suriname? Dan kunt u eenvoudig online een zakelijk visum aanvragen. Met dit visum kunt u maximaal 60 dagen in het land verblijven. Zorg dat u uw visum tijdig aanvraagt, zonder visum mag de luchtvaartmaatschappij u weigeren op uw vlucht. De aanvraag van uw visum verloopt geheel digitaal. U vult het aanvraagformulier op deze website in en voldoet de betaling. Wij controleren uw aanvraag en dienen deze, mits uw aanvraag compleet is, in bij de Surinaamse overheid. Zodra wij uw elektronische visum uit Suriname ontvangen sturen wij u deze per email toe. Onderstaand vindt u een overzicht van de documenten benodigd voor het aanvragen van een zakelijk visum.

Benodigde documenten

Voor het aanvragen van een visum voor Suriname is het van belang dat uw paspoort tenminste 6 maanden geldig is op het moment dat u het land binnen reist. U dient met het paspoort te reizen dat u heeft opgegeven bij de aanvraag. Indien u meerdere paspoorten bezit, dan kunt u kiezen met welk paspoort u reist, mits deze paspoortnationaliteit in aanmerking komt voor een e-visum voor Suriname. Het betreffende paspoort dient u dan bij u te hebben gedurende uw vlucht en uw visum dient met deze paspoortgegevens worden aangevraagd. Reizen met een ID kaart naar Suriname is niet toegestaan.

Voor het aanvragen van uw visum, dient u digitaal een aantal document aan te leveren. U kunt deze uploaden in het aanvraagformulier. Wanneer u een visumvraag bij ons indient zonder de benodigde documenten te uploaden, kunnen wij uw visumaanvraag niet verwerken. U dient te beschikken over de volgende documenten:

  • Een digitale kopie van uw paspoort (de pagina met uw persoonlijke gegevens).
  • Een digitale pasfoto.
  • Een kopie van uw vluchtgegevens. U dient te beschikken over een retourticket (heen- en terugweg) of ticket naar een volgende bestemming binnen 60 dagen na aankomst.
  • Wanneer u in een pension of hotel verblijft: een kopie van de reservering van uw accommodatie. Het opgegeven verblijfsadres dient traceerbaar te zijn.
  • Indien u op een woonadres verblijft: een ondertekende uitnodigingsbrief geschreven door degene waar u verblijft. Op deze uitnodiging dient het adres en de verblijfsdata worden vermeldt.
  • Uitnodigingsbrief van het bedrijf dat u in Suriname gaat bezoeken.
  • Een uittreksel van de KvK, niet ouder dan 6 maanden.
  • U moet kunnen aantonen op de luchthaven, wanneer hiernaar gevraagd wordt, dat u over voldoende financiële middelen beschikt voor de gehele duur van uw verblijf.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.