144
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Thailand eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Thailand is beschikbaar vanaf € 69,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum Thailand aanvragen

Uw visum voor Thailand kunt u snel en veilig aanvragen via onze website. Het aanvragen van een visum voor Thailand kan ingewikkeld en complex zijn. Wij bieden u de mogelijkheid uw visum eenvoudig in het Nederlands aan te vragen. We kunnen zowel een toeristenvisum en een zakelijk visum voor Thailand voor u verzorgen. We hebben de meest gestelde vragen over visa voor Thailand voor u op een rij gezet. Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons team van landenspecialisten op. We zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar. De betaling kunt u voldoen met iDeal, overboeking en Bancontact/Mister Cash.

Heb ik een visum voor Thailand nodig?

U heeft voor Thailand een visum nodig wanneer u voor een toeristisch verblijf van 30 dagen of langer in Thailand verblijft. Zakenreizigers dienen altijd, ongeacht de lengte van het verblijf, een visum aan te vragen voor Thailand. Het visum voor Thailand is geen elektronisch visum, maar een regulier visum (fysiek visum). U dient als reiziger in ieder geval in het bezit te zijn van de volgende de documenten:

 • Een geldig paspoort dat nog tenminste 3 maanden geldig is en tenminste één lege visumpagina bevat;
 • Twee officiële kleurenpasfoto’s;
 • Een bewijs van retourticket of ticket naar een volgende bestemming;
 • Alle vereiste documenten/visa die nodig zijn voor de eerstvolgende bestemming.

Toeristenvisum Thailand

Gaat u voor een vakantie naar Thailand of backpacken? Dan kunt u een toeristenvisum voor Thailand aanvragen. U kunt daarbij uit de volgende twee type toeristenvisa voor Thailand kiezen:

 • Single entry - enkele inreis
 • Multiple entry - meerdere keren inreizen

Vanaf het moment van afgifte van het single entry visum heeft u 90 dagen de tijd om het land in te reizen en mag u voor maximaal 60 aaneengesloten dagen in het land verblijven. Voor het multiple entry visum geldt dat u 180 dagen de tijd heeft om het land in te reizen en u mag voor maximaal 60 dagen achter elkaar in Thailand verblijven. U kunt deze type visums uitsluitend aanvragen, wanneer u zich buiten Thailand bevindt. Op onze informatiepagina over de geldigheid van het visum Thailand vindt u meer informatie.

Om in aanmerking te komen voor het Thailand visum, dient u naast de bovenstaande documentatie te beschikken over een bewijs van voldoende financiële middelen met een minimum van €550,- per reiziger (single entry) en €1500 per reiziger (multiple entry). Bent u met pensioen? Dan dient dit duidelijk op uw bankafschrift te staan.

Zakenvisum Thailand

Gaat u op zakenreis naar Thailand? Dan kunt u een zakenvisum voor Thailand aanvragen. Er zijn twee type zakenvisa die u voor Thailand kunt aanvragen, namelijk:

 • Single entry visum
 • Multiple entry visum

Nadat het visum officieel is afgegeven, dient u met het single entry visum binnen 90 dagen het land binnen te reizen. U mag voor maximaal 90 aaneengesloten voor bijvoorbeeld een zakelijk gesprek in Thailand verblijven. Een multiple entry zakenvisum voor Thailand is vanaf de datum van afgifte 1 jaar geldig, met een maximum verblijf van 90 dagen per bezoek.

Om een zakenvisum aan te vragen, zijn er een aantal aanvullende documenten vereist:

 • Uitnodigingsbrief van het bedrijf in Thailand;
 • Een kopie van het paspoort van de uitnodigende persoon;
 • Een bewijs van registratie van het uitnodigende bedrijf, inclusief een jaaroverzicht;
 • Een garantiebrief van uw werkgever in Nederland of België.

Meer informatie over de prijzen voor een visum Thailand en de voorwaarden vindt u op onze pagina over het zakenvisum voor Thailand.

Aanvraagprocedure

Zodra u het aanvraagformulier op onze website heeft ingevuld, controleren wij uw aanvraag op veel voorkomende fouten. U ontvangt vervolgens van ons een pdf document, waarin staat welke documentatie wij nodig hebben om uw visumaanvraag in behandeling te kunnen nemen. Zorgt u ervoor dat u dit document zorgvuldig doorleest. De benodigde documenten worden vervolgens verzameld op ons kantoor in Rotterdam. U kunt op het aanvraagformulier zelf aangeven of u deze documenten wilt afleveren in Rotterdam of u kunt deze laten ophalen door een koerier. Wanneer alle documentatie compleet is, gaan wij voor u naar het consulaat. De consul op het consulaat beoordeelt uw visumaanvraag. Zodra uw aanvraag is beoordeelt, nemen wij contact met u op om een bezorg- of afhaalmoment voor uw paspoort met visum in te plannen. De aanvraagduur van zowel het tourism visa als het business visa voor Thailand bedraagt minimaal 4 werkdagen. Heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen visum Thailand pagina.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.

Blog voor Thailand

Thailand gesloten voor de meeste toeristen tot maart 2021

27 jan. 2021

Momenteel zijn de grenzen van Thailand open voor toeristen die in het bezit zijn van het nieuwe TR- of STV-visum. Het verkrijgen van zo'n visum wordt bemoeilijkt door het strenge aanvraagproces Lees meer... »