Levertijd visum Indonesië

Levertijd visum Indonesië

U heeft een regulier visum nodig wanneer u langer dan 30 dagen in Indonesië wilt verblijven of voor zakelijke doeleinden naar Indonesië reist. Dit visum moet van tevoren aangevraagd worden bij de ambassade van Indonesië.

Voordat u uw visum aanvraagt is het handig om te weten welke documenten u nodig heeft voor een visumaanvraag, wat de kosten zijn voor een visum voor Indonesië en hoe lang het duurt voordat u het visum heeft ontvangen en op reis kunt. Over de levertijd van het visum leest u hier meer.

Hoe lang duurt het aanvragen van mijn visum voor Indonesië?

De duur van uw aanvraag is afhankelijk van een aantal factoren. Wanneer u de aanvraag bij ons indient ontvangt u een PDF-document waarin alle benodigde informatie en een overzicht van de documenten te lezen is. U dient er zelf voor te zorgen dat uw documenten bij ons bezorgd worden.

Wanneer wij uw documenten hebben ontvangen kunnen wij met uw aanvraag naar de ambassade. Vanaf het moment dat wij uw aanvraag hebben ingediend bij de ambassade van Indonesië duurt het 6 werkdagen totdat wij uw visum kunnen ophalen. Let op: Nederlandse én Indonesische feestdagen tellen niet als een werkdag.

Houdt u er rekening mee dat wanneer u er voor gekozen heeft dat wij uw documenten naar u terugsturen er nog één tot twee werkdagen bijkomen, afhankelijk van de gekozen verzendmethode.

Wat is de levertijd voor een zakelijk visum voor Indonesië?

De levertijd voor een zakelijk visum verschilt niet van de levertijd voor een toerisme visum, namelijk 6 werkdagen vanaf het moment dat wij uw visumaanvraag en documenten hebben ingediend bij de ambassade.

Houdt u bij het zakelijk visum ook rekening met eventueel extra dagen voor het aanleveren van uw documenten en eventuele verzending nadat het visum is uitgegeven.

Kan ik mijn visum met spoed aanvragen?

Het is op dit moment niet mogelijk om met spoed een visum voor Indonesië aan te vragen. Het is dus belangrijk om uw visum op tijd aan te vragen.

Regel uw zaken op tijd

Het is verstandig om uw zaken ruim van tevoren te regelen. Zo kan de voorpret zo vroeg mogelijk beginnen en kunt u onbezorgd op reis. Naast het boeken van uw reis en verblijf is het dus belangrijk om na te gaan of u vaccinaties nodig heeft voor uw reis naar Indonesië en om meer te lezen over de geldende reisadviezen.

Visum Indonesië