3
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Indonesië

U kunt uw aanvraag voor Indonesië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Indonesië is beschikbaar vanaf € 89,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum Indonesië aanvragen

Let op: vanaf 20 maart 2020 heeft de overheid in Indonesië het visumvrij reizen tijdelijk voor 1 maand opgeschort. Alle reizigers die vanaf deze datum naar Indonesië willen reizen, dienen voorafgaand aan hun reis een visum aan te vragen. Bij het aanvragen van uw visum dient u een "health certificate" mee te leveren die is afgegeven in het land waar u woont. Ook dienen reizigers een "Health Alert Card" in te leveren bij de autoriteiten bij aankomst op één van de luchthavens in Indonesië.

Reizigers die de afgelopen 14 dagen in Iran, Italië, Vaticaanstad, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk zijn geweest, wordt de toegang tot Indonesië geweigerd. Dit geldt tevens wanneer u in één van bovenstaande landen een overstap heeft gehad. Voor vragen en advies omtrent uw reis, raden wij u aan contact te zoeken met uw reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij.

Uw visum voor Indonesië kunt u snel en veilig aanvragen via onze website. Het aanvragen van een visum voor Indonesië kan ingewikkeld en complex zijn. Wij bieden u de mogelijkheid uw visum eenvoudig in het Nederlands aan te vragen. We kunnen zowel een toeristenvisum en een zakelijk visum voor Indonesië voor u verzorgen. We hebben de meest gestelde vragen over visa voor Indonesië voor u op een rij gezet. Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar. De betaling kunt u voldoen met iDeal, overboeking en Bancontact/Mister Cash.

Toeristenvisum voor Indonesië

Reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit kunnen bij aankomst een gratis toeristenvisum voor een verblijf van maximaal 30 dagen krijgen. Voorwaarden hiervoor is dat uw paspoort nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst, u kunt aantonen dat u Indonesië binnen de geldigheid van het visum weer verlaat (d.m.v. een retour- of doorreisticket) en dat u aankomt op één van de toegestane locaties. Het is niet mogelijk het gratis toeristenvisum te verlengen.

Verblijft u langer dan 30 dagen als toerist in Indonesië? Dan kunt u een toeristenvisum aanvragen. Dit visum geeft u toestemming om als toerist naar Indonesië te reizen. Het betreft een single entry visum en de aanvraag duur is minimaal 6 werkdagen. Uw visum is 3 maanden geldig vanaf het moment van afgifte. Binnen de geldigheid mag u afhankelijk van het type visum één keer naar Indonesië reizen.

Een vereiste is dat u zich buiten Indonesië bevindt tijdens de aanvraag en dat u over een geldig paspoort (van een in aanmerking komend land) beschikt. Op onze informatiepagina over het toeristenvisum voor Indonesië vindt u alle voorwaarden en de tarieven.

Zakenvisum voor Indonesië

Als u voor zaken naar Indonesië reist dient u over een zakenvisum te beschikken. Het zakenvisum voor Indonesië betreft een single of multiple entry visum en de aanvraagduur is minimaal 6 werkdagen. Uw visum is 3 maanden geldig vanaf het moment van afgifte. Binnen de geldigheid en afhankelijke van het type visum mag u één keer of meerdere keren naar Indonesië reizen.

Een vereiste is dat u zich buiten Indonesië bevindt tijdens de aanvraag en dat u over een geldig paspoort (van een in aanmerking komend land) beschikt. Op onze informatiepagina over het zakenvisum voor Indonesië vindt u alle voorwaarden en de tarieven.

Betaling en factuur

De tarieven van de verschillende visa voor Indonesië kunt u vinden op pagina’s over het toeristenvisum en het zakenvisum. De betaling kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 à 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw visum een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.