2439
VISA VERWERKT
DEZE MAAND

Visum voor Indonesië

Nu online aanvragen

Vraag nu online uw visum voor Indonesië aan

U kunt uw aanvraag voor Indonesië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Indonesië is beschikbaar vanaf € 89,95 per persoon. Wij accepteren betaling via iDEAL, overschrijving of PayPal.

Toerisme: beschikbare visums

Een toeristenvisum is geschikt voor toeristische reizen naar Indonesië.

 Max. reizen  Dagen verblijf  Geldigheid  Prijs  
Enkele reis max. 30 dagen in totaal 30 dagen - uitgezonderd
Enkele reis max. 60 dagen in totaal 90 dagen € 89,95 Aanvragen

Zakelijk: beschikbare visums

Een zakelijk visum is geschikt voor zakelijke reizen naar Indonesië.

 Max. reizen  Dagen verblijf  Geldigheid  Prijs  
Enkele reis max. 30 dagen in totaal 30 dagen - uitgezonderd
Enkele reis max. 60 dagen in totaal 90 dagen € 89,95 Download PDF
Meerdere reizen max. 60 dagen in totaal 294 dagen € 154,95 Download PDF

Visum Indonesië aanvragen

Uw visum voor Indonesië kunt u snel en veilig aanvragen via onze website. Het aanvragen van een visum voor Indonesië kan ingewikkeld en complex zijn. Wij bieden u de mogelijkheid uw visum eenvoudig in het Nederlands aan te vragen. We kunnen zowel een toeristenvisum en een zakelijk visum voor Indonesië voor u verzorgen. We hebben de meest gestelde vragen over visa voor Indonesië voor u op een rij gezet. Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar. De betaling kunt u voldoen met iDeal, overboeking en Bancontact/Mister Cash.

Onderstaand vindt u een overzicht waarin wordt getoond of voor reizigers met een Nederlandse nationaliteit een visum vereist is. Reizigers met een andere nationaliteit kunnen contact opnemen met ons op voor meer informatie. Voor deze bestemming met dit reisdoel is een visum vereist. Dit kan zowel vooraf als bij aankomst (maximale verblijfsduur 60 dagen) verkregen worden. Om wachttijden en onnodige vertragingen bij aankomst te voorkomen, raden wij aan het visum vooraf aan te vragen.

Toeristenvisum voor Indonesië

Reist u als toerist naar Indonesië? Dan kunt u een toeristen visum aanvragen. Dit visum geeft u toestemming om als toerist naar Indonesië te reizen. Het betreft een single entry visum en de aanvraag duur is minimaal 6 werkdagen. Uw visum is 2 maanden geldig vanaf het moment van afgifte. Binnen de geldigheid mag u afhankelijk van het type visum één keer naar Indonesië reizen.

Een vereiste is dat u zich buiten Indonesië bevindt tijdens de aanvraag en dat u over een geldig paspoort (van een in aanmerking komend land) beschikt. Op onze informatiepagina over het toeristenvisum voor Indonesië vindt u alle voorwaarden en de tarieven.

Zakenvisum voor Indonesië

Als u voor zaken naar Indonesië reist dient u over een zakenvisum te beschikken. Het zakenvisum voor Indonesië betreft een single of multiple entry visum en de aanvraagduur is minimaal 6 werkdagen. Uw visum is 2 maanden geldig vanaf het moment van afgifte. Binnen de geldigheid en afhankelijke van het type visum mag u één keer of meerdere keren naar Indonesië reizen.

Een vereiste is dat u zich buiten Indonesië bevindt tijdens de aanvraag en dat u over een geldig paspoort (van een in aanmerking komend land) beschikt. Op onze informatiepagina over het zakenvisum voor Indonesië vindt u alle voorwaarden en de tarieven.

Betaling en factuur

De tarieven van de verschillende visa voor Indonesië kunt u vinden op pagina’s over het toeristenvisum en het zakenvisum. De betaling kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 à 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw visum een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via iDEAL, overschrijving of Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.